css Prima pagina cds css Produse noi cds css Cum comand cds css Oferte Speciale cds css Parteneri cds css Alimentatie cds css Video cds css Spiritualitate cds css Stiri cds css Contact cds
css Cosul de cumparaturi este gol cds
css   cds
sts drs
 

Produse
Carti
Oferte
Aparate
Accesorii
Tratament deparazitar si detoxifiant
Tratament cancer general
Tratament cancer mamar
Tratament cancer de piele
Tratament cancer de prostata
Tratament candidoza
Tratament cerebral
Tratament de col uterin
Tratament colorectal
Tratament energetic
Tratament al epidermei
Tratament esofagian
Tratament gastric
Tratament hepatic
Tratament hipofiza
Tratament limfatic
Tratament laringian
Tratament mamar
Tratament osos
Tratament de prostata
Tratament pulmonar
Tratament renal
Tratament testicular
Tratament sistem imunitar
Vitamine
Celule stem
Produse VitaCrystal
Produse de uz extern
Terapia Gerson
Diete anticancer
Ingrijire personala

css cds
 
 
Euro EUR 4.4834
Dolar SUA USD 3.5031
cad CAD 3.5994
gbp GBP 5.6099
 
csj cdj

css cds
 
Din:
In:
Suma:
Valoare:
 
csj cdj

TINERETE FARA BATRANETE CU HRANA NATURALA - DOAMNA GALINA SCHATALOVA
 

TINERETE FARA BATRANETE CU HRANA NATURALA - DOAMNA GALINA SCHATALOVA

 

 Dintre sutele de carti din domeniul sanatatii citite de mine în decursul ultimilor ani, a fost o autoare care m-a impresionat în mod deosebit si care m-a marcat foarte tare: doamna doctor Galina Sergheevna Schatalova (Rusia).

Doamna doctor Schatalova s-a nascut la 13 octombrie 1916 în Asgabat, din 1932 si-a început studiul la Facultatea de Medicina din Rostow, specializandu-se în chirurgie. Din 1939 a fost înrolata ca medic militar si trimisa pe front, iar dupa terminarea razboiului a lucrat la Academia Sovietica de Stiinte. Din 1960 a preluat conducerea Directiei de Selectie si Calificare a Astronautilor Sovietici de la Institutul de Cercetari Spatiale din Moscova, iar din 1970 a început sa lucreze ca medic independent. Între 1983 si 1990 a facut o serie de experimente, prin care a urmarit stabilirea necesarului de hrana pentru fiinta umana. În acest scop, a condus mai multe drumetii-maraton prin deserturile si muntii Uniunii Sovietice, pe distante de sute de kilometri, în conditiile asigurarii numai unui necesar zilnic minim de hrana.

La primul maraton din 1983, pe o distanta de 500 de kilometri, li s-a asigurat participantilor aflati sub conducerea doamnei Schatalova o hrana cu un continut de numai 800 pana la 1200 de calorii pe zi. Hrana consta din fructe uscate, legume, salate si diferite buruieni, lipii de secara, fasole fiarta, nuci si miere si desi temperaturile în desert erau foarte ridicate pe timpul zilei, se consuma numai 1 litru de apa. Grupa condusa de doamna Schatalova s-a aflat sub controlul unei comisii  medicale, iar datele astfel înregistrate au fost comparate permanent cu cele ale unei grupe de control (s-a efectuat un studiu dublu),  formata din participanti care se hraneau normal, acestia primind o ratie zilnica de hrana cu un continut de 6000 calorii. Membrii comisiei medicale si-au exprimat înca din  prima seara dinaintea startului, temerile referitoare la pericolele care îi asteapta pe membrii grupei Schatalova, daca nu li se va da carne, branza si sare, încercand sa o faca sa renunte la planurile ei. Dar asa cum povesteste doamna Schatalova, înca din a doua seara s-a schimbat total atmosfera în tabara expeditiei, membrii comisiei fiind nevoiti, ca urmare a datelor concrete consemnate,  sa-si revizuiasca total parerile. Membrii grupei de control ajunsesera la finalul expeditiei epuizati si pierdusera greutate corporala, în ciuda hranei foarte consistente pe care o primisera, iar membrii grupei Schatalova erau foarte vioi si bine dispusi, activi si nu pierdusera deloc greutate corporala.

În anii urmatori, doamna Schatalova a mai condus mai multe astfel de expeditii, scazand în final continutul caloric al hranei administrate participantilor ce traiau deja de mai mult timp dupa metoda dezvoltata de ea, pana la numai 600 de calorii pe zi, la ultima expeditie pe care a condus-o prin desertul Karakum (Asia Centrala), pe o distanta de 500 de kilometri, distanta ce a fost parcursa in numai 16 zile, la temperaturi de peste 50°C, doamna Schatalova avea deja 75 de ani, iar între participanti se mai aflau si 7 fosti pacienti ai ei, care se vindecasera prin metoda Schatalova de cancer si care erau acum capabili de o astfel de performanta fizica!

 În toti acesti ani, doamna Schatalova a dezvoltat pe baza datelor adunate de ea, o metoda de vindecare si de reîntinerire,  numita de ea sistemul de însanatosire naturala, acest sistem fiind bazat pe trei coloane: sanatate fizica, psihica si sufleteasca.

Bazandu-se pe studiile mai multor oameni de stiinta, dr. Schatalova afirma ca durata medie de viata a omului ar fi de minim 120 de ani (la toate animalele exista un raport între perioada  de ajungere la maturitate si durata medie de viata de 1/7 pana la 1/17), iar faptul ca în realitate oamenii traiesc mult mai putin, în medie doar 60-70 de ani, se datoreaza ignorarii legilor naturii. Dr. Schatalova a ajuns, dupa studiile si experimentele efectuate pe parcursul a mai multor decenii, la concluzia ca teoria caloriilor, conform careia un om ar avea nevoie de o hrana cu un continut de 1200-1700 calorii pe zi, ar fi complet falsa, în urma calculelor proprii, doamna Schatalova a stabilit acest necesar zilnic la numai 250-400 de calorii.

Regimul alimentar recomandat si practicat de doamna Schatalova este adaptat la anotimpuri si contine alimente cat mai naturale si cat mai putin prelucrate termic si mecanic, recomanda renuntarea totala la carne, la produsele lactate,  la prajeli, chiar si la paine (deoarece temperaturile de coacere sunt prea mari), painea fiind înlocuita cu terciuri de cereale si seminte, mai ales iarna. Vara se pune accentul pe legumele si fructele proaspete de sezon, primavara pe buruienile proaspat rasarite, se consuma numai uleiuri  nerafinate presate la rece, se usuca din bogatia verii fructe si legume pentru iarna,  se recomanda sa nu se depaseasca în nici un caz la gatit temperatura de 100°C. Nu se consuma nici cafea, nici alcool, nici sare, se renunta în totalitate la alimentele produse industrial si la legumele si fructele stropite cu îngrasaminte chimice.

Sistemul de însanatosire naturala cuprinde si exercitii fizice si de respiratie, precum si exercitii spirituale de curatire si purificare a sufletului.

Doamnei Schatalova i-au fost puse la dispozitie de catre statul sovietic toate mijloacele necesare cercetarilor sale, i-au fost încredintati pe langa astronautii sovietici si mari sportivi, cum ar fi de exemplu campioanele internationale Anna Charitovna si Raissa Smechnova, a avut sansa sa acumuleze astfel o experienta inestimabila.

Toate aceste lucruri se pot citi în cartile doamnei Schatalova sau se pot învata in cadrul seminarelor  pe care le sustine in continuare, în ciuda varstei înaintate, cu mare ascutime intelectuala si vioiciune fizica, în toata Europa, nu numai  la Moscova, unde locuieste ea în prezent.

Doamna Schatalova însasi, este si cea mai buna dovada a corectitudinii sistemului de însanatosire naturala, doamna Christine Niederkofler (oragnizatoarea seminarelor) mi-a pus cu multa bunavointa la dispozitie cateva poze de la seminarele sustinute de doamna Schatalova în vara anului 2009 în Germania si in Italia, la varsta de 92 de ani. Las fotografiile sa vorbeasca singure pentru doamna Schatalova:

 
 
 
 

Bibliografie:

“Wir fressen uns zu Tode” Goldmann Verlag 2002, traducerea cartii “Vybor puti” aparuta la KSP Eben&Co, Moscova 1996

“Philosophie der Gesundheit“ si „Heilkräftige Ernährung“ ambele aparute la Goldmann Verlag în limba germana.

 

 

Sursa: http://hrana-vie.blogspot.com

.
Vezi toate stirile din categoria Tratament cancer
css cds
Cauta
csj cdj

Despre Nutritie
Dieta de slabit pe baza de carne
Mancarea de la KFC
Grupe de alimente
Plante medicinale
Index alfabetic al afectiunilor care se trateaza cu ajutorul plantelor medicinale
Stiri de ultima ora
Un nou remediu impotriva gripei
Viitura toxica din Ungaria ajunge azi in Romania
Namolul toxic care vine din Ungaria contine tone de arsenic si mercur
Catastrofa din Ungaria, mai grava decat scurgerea de cianuri de la Baia Mare
E-urile ameninta sanatatea
Rolul efortului fizic in diabetul zaharat
Terapia Gerson
Terapia Gerson
Dr.Max Gerson - O metoda naturala eficienta pentru tratarea cancerului
Vremea vindecarii. Un triumf asupra cancerului. Terapia viitorului
Tratament cancer
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Noutati in tratamentul cancerului
15 motive principale care justifica puritatea Zeolitului lichid imbunatatit cu DHQ
UNEORI E BINE SA TE INDOIESTI, SA GANDESTI TU PENTRU TINE !
Tratamentul cancerului
Tratament cancer - apa saracita in deuteriu
Administrare Apa saracita in deuteriu
LINK-uri utile
ANPC
cs
  arrow   Cum comand   arrow   Oferte Speciale   arrow   Spiritualitate   arrow   Parteneri   arrow   Video   arrow   Alimentatie
cd

Disclaimer
 

Copyright © tratamentcancer.ro 2009-2014. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Tratamentcancer.ro si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 
csj   cdj
 
Infiintare firma   detoxifiere si deparazitare   Zeolit   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   zeoliti   Dr. Hulda Clark