css Prima pagina cds css Produse noi cds css Cum comand cds css Oferte Speciale cds css Parteneri cds css Alimentatie cds css Video cds css Spiritualitate cds css Stiri cds css Contact cds
css Cosul de cumparaturi este gol cds
css   cds
sts drs
 

Produse
Carti
Oferte
Aparate
Accesorii
Tratament deparazitar si detoxifiant
Tratament cancer general
Tratament cancer mamar
Tratament cancer de piele
Tratament cancer de prostata
Tratament candidoza
Tratament cerebral
Tratament de col uterin
Tratament colorectal
Tratament energetic
Tratament al epidermei
Tratament esofagian
Tratament gastric
Tratament hepatic
Tratament hipofiza
Tratament limfatic
Tratament laringian
Tratament mamar
Tratament osos
Tratament de prostata
Tratament pulmonar
Tratament renal
Tratament testicular
Tratament sistem imunitar
Vitamine
Celule stem
Produse VitaCrystal
Produse de uz extern
Terapia Gerson
Diete anticancer
Ingrijire personala

css cds
 
 
Euro EUR 4.4834
Dolar SUA USD 3.5031
cad CAD 3.5994
gbp GBP 5.6099
 
csj cdj

css cds
 
Din:
In:
Suma:
Valoare:
 
csj cdj

Microalge minune
 

  Spirulina Chlorellea alge minune  si produse pe baza de alge

 
Microalgele precum chlorella  si spirulina (Spirulina platensis), contin mai multă clorofilă decît orice alte alimente. Continutul lor de clorofilă poate fi chiar mai mult decît dublat, dacă se adoptă unele conditii  speciale de cultivare. Plantele  acvatice enumerate mai sus sunt cele mai acceptate si cunoscute dintre toate microalgele cunoscute de specialisti.

Avînd formă spiralată si culori ce variază între verde închis si verde-albăstrui, acestea au dimensiuni măsurabile în microni. Se pare că ele ar fi fost primele forme de viată pe Terra. De pildă, în spirulină putem descoperi trei miliarde si jumătate de ani din existenta planetei noastre, codificati în acizii săi nucleici – ADN si ARN. În acelasi timp, toate microalgele furnizează respiratia proaspătă originară, care a condus la dezvoltarea vietii pe pămînt. Au existat perioade în istoria omenirii cand multi au trebuit să se întoarcă la aceste forme primare de viată, ca suport nutritiv de supravietuire.

Microalgele se află undeva la hotarul dintre regnul vegetal si cel animal, oferind avantaje nutritive unice. În stare deshidratată, pe lîngă clorofilă, în microalge mai găsim si o bogată sursă de proteine, beta-caroten si acizi nucleici, elemente pe care le contin, de altfel, orice alte alimente, din carne sau vegetale. Cantitatea foarte mare de ARN si ADN din microalge, mai ales din Spirulina platensis, justifică încrederea specialistilor în calitătile de regenerare celulară si încetinirea proceselor de îmbătrînire.

În general, spirulina are efecte de întretinere si tonifiere, fiind utilă pentru tratarea unor deficiente, dar, totodata, oferă o actiune de "curătare" a organismului. Cei cu un organism slăbit, sau care asimilează greu hrana, o pot folosi, datorită proprietătii de a fi usor digerată si absorbită în organism. O mare parte din proteinele sale se găsesc sub formă de biliproteină, care este "predigerată" chiar de către spirulină. O mare parte din carbohidratii săi sunt desfăcuti în ramnoză, iar o parte mai mică (dar importantă) în glicogen. Acestea furnizează organismului energie foarte curand după ingerarea lor. Cei care exagerează cu consumul de proteine animale – care nu se asimilează si devin o povară pentru corp – vor putea să beneficieze mai mult de aportul de proteine speciale ale spirulinei. În general, bolnavii supraponderali, hipoglicemici, diabetici, cancerosi, artritici, sau cu alte afectiuni similare, pot avea un ajutor pretios în spirulină. Consumul zilnic a 10-15 g dintr-o astfel de proteină devine satisfacător pentru organism, putand înlocui, în cea mai mare proportie, proteinele animale. Un rol important îl joacă spirulina în alimentatia unui bolnav cu severă afectare a ficatului rezultată din consumul exagerat de alcool sau alimente cu efect distructiv asupra nutrientilor. Spirulina protejează rinichii împotriva efectelor unor medicamente foarte puternice.

Conform principiilor nutritiei si dietoterapiei chineze traditionale, spirulina are următoarele proprietăti: mireasmă usor sărată, energie răcoroasă, creste secretia de fluide de tip Yin, foarte nutritivă, detoxifiantă a rinichilor si ficatului, îmbunătăteste calitatea sîngelui, curătă vasele arteriale, inhibă dezvoltarea fungiilor, bacteriilor si fermentilor.

Spirulina este folosită în tratamentul anemiei, hepatitelor, gastritelor si altor procese inflamatorii, al diabetului zaharat dar si hipoglicemiei, obezitătii, malnutritiei, în tonifierea pielii si în afectiuni cronice ale pielii, îmbunătăteste imunitatea. Este contraindicată pentru bolnavii cu edeme (care retin apa) sau blocaje ale fluidelor ce irigă abdomenul inferior. De remarcat efectul inhibitor în formarea cancerului de colon, datorită prezentei pigmentului albastru de phycocianină (o biliproteină). Sunt putine alimentele care au pigmenti albastri. Acestia – existenti în spirulină – au efecte astringente si de remisie a inflamatiilor. Tot phycocianina este responsabilă de acumularea de aminoacizi în creier, pentru formarea neurotransmitătorilor, ceea ce măreste capacitătile mentale ale individului. Continutul bogat în acid gama-linoleic (AGL), ca si de prostaglandină, face din spirulină un factor de sporire a imunitătii demn de luat în seamă, mai ales de către persoanele care duc lipsă de AGL.

O observatie interesantă: peretele celular al spirulinei este compus din mucopolizaharide (MPZ) – niste zaharuri complexe intercalate cu zaharuri simple, aminoacizi si, uneori, cu proteine. Acestea sînt complet digerabile, putand înlocui cu succes alte vegetale, seminte sau chiar alge care contin greu digerabila celuloză. În plus, MPZ sunt creditate cu capacitatea de a întări tesuturile corpului uman, făcîndu-le mai elastice si mai rezistente, avînd si un efect puternic antiinflamator. Acestea pot veni în ajutorul persoanelor cu activităti fizice intense, precum si vîrstnicilor. MPZ sînt utilizate si pentru întărirea tesuturilor inimii si împotriva deprecierii arterelor, putînd proteja sistemul vascular prin reducerea grăsimilor din continutul sangelui.

- Spirulina contine de 20 x mai mult fier (83.80 mg/100 g)-ca in spanac (4.1 mg/100 g),
- de 12 x mai mult fier (83.8 mg/100g)-ca in ficatul de vita (6.5 mg/100 g),
- de 25 x mai multa vitamina B 12 (160 mcg/100g)-ca in ficatul de vita (6.5 mcg/100 g),
- de 29 x mai multa Beta-Caroten (246 mg/100 g)-ca in morcovi (8.4 mg/100 g),
- de 3 x mai multi Acizi grasi polinesaturati (1340 mg)-ca in primula de seara,
- Spirulina cu o digestibilitate de 85 % - 95 % - fata de carnea de vita cu 20 %,
- de 3 x mai multa proteina vegetala 67 %-ca in proteina de vita 21,3 %,

Spirulina este foarte bogata in proteine: in 100 g de spirulina se gasesc 60-70 g de celule, adica de trei ori mai mult decat in aceeasi cantitate de carne de porc, de 2 ori mai mult decat in carnea de vita si peste si cu 50% mai mult decat in soia. Organismul uman prelucreaza foarte usor celulele de spirulina, cantitatea absorbita atingand 65-80%, in timp ce. de exemplu, proteinele din boabele de soia ajung in organism in proportie de numai 40%. In plus, spirulina contine si 18 tipuri de aminoacizi, dintre care 8 esentiali, adica indispensabili organismului. Continutul in minerale si oligoelemente al algelor este printre cele mai ridicate din lumea vie de pe Pamant. Spirulina contine fier, calciu, natriu, potasiu, cupru, mangan, magneziu, zinc, fosfor, seleniu si, intr-o cantitate foarte mare, iod. Algele, printre care si algele verzi-albastrui, contin in cantitati mari numeroase vitamine: toate vitaminele complexului B, vitamina C si E. Sunt o sursa naturala de vitamina A. Mai contin acizi nucleici (ARN si ADN), acizi grasi nesaturati (acid linoleic), colinesteroza, algina, polioze, manitol, clorofila, fenol, enzime si multe alte substante biologic active.

 Algele contin mari cantitati de iod si potasiu si de aceea sunt recomandate persoanelor care utilizeaza preparate diuretice. Datorita continutului crescut in iod, contribuie si la functionarea optima a proceselor metabolice. Anumite cazuri de hipofunctie tiroidiana pot fi tratate cu ajutorul consumului de alge. In forma organica complexa, algele contin si fier, de aceea reprezinta o sursa naturala de suplimentare a fierului in organism. Se stie ca, la copii, carenta de fier poate provoca frecvent modificari care influenteaza si capacitatea psihica, in urma studiilor efectuate pe sportivi, s-a descoperit ca majoritatea acestora prezinta carente de fier, algele reprezentand un excelent supliment alimentar. Exista mai multe specii de spirulina. Unele alge marine au un continut ridicat de polioza, datorita caruia diminueaza efectele nocive ale radiatiilor asupra celulelor. De asemenea, accelereaza inmultirea celulelor din maduva osoasa si cresc imunitatea organismului. Spirulina are un continut ridicat de acid linoleic. Aceasta substanta ajuta la formarea prostaglandinelor. Prostaglandinele regleaza tensiunea arteriala, favorizeaza inmultirea celulelor, previn si amelioreaza diferitele procese inflamatorii, afectiunile cardiovasculare si diabetul zaharat. Enzimele si substantele active din spirulina accelereaza vindecarea traumatismelor si metabolismul pielii, previn aparitia fisurilor epidermice. Clorofila este un regenerant excelent, cu efect dezinfectant si antibacterian. Toate acestea au indreptat atentia medicilor si biochimistilor asupra algelor. Au fost demarate numeroase cercetari in Statele Unite, Japonia, Franta si Anglia, pentru a se studia si alte efecte ale algelor. Aceste cercetari au avut rezultate deosebite, in special in ceea ce priveste profilaxia si terapia virozelor. S-a demonstrat eficacitatea algelor in cazul infectiilor cu diverse tipuri de virus herpetic, cu virusul gripal A si cu virusul HIV 1 (agentul etiologic al SIDA). Mai recent, in India, s-au studiat efectele profilactice si terapeutice ale spirulinei asupra degenerarii maligne a mucoasei bucale. Pe parcursul acestui program de cercetare s-a demonstrat eficacitatea deplina a elementelor componente ale algelor. Printre altele, a devenit o certitudine faptul ca algele fortifica sistemul imunitar si contribuie in mare masura la legarea radicalilor liberi. Din aceasta cauza, in prezent medicii utilizeaza din ce in ce mai frecvent spirulina si pentru tratamentul adjuvant al unor boli maligne. O altenativa la detoxifierea si revitalizarea organismului printr-o alimentatie echilibrata este folosirea unor suplimente nutritive care sa fie special create pentru asta.

CHLORELLA

  -Clorela (Chlorella) de la Organika® este cultivata ecologic (fara ingrasaminte chimice) si are membrana celulara sparta
-Daca membrana celulara nu este sparta, ci este lasata intacta celulele de Clorela nu sunt digerate de organism prin urmare administrarea ramine fara efect terapeutic
-Firma Organika poseda tehnologia de spargere a membranei de Clorela.
-Clorela este o Alga Verde unicelulara gasita in apele de izvor, pe sol sau pe scoarta copacilor.
-Clorela fabricata de Organika® elibereaza de 10 ori mai multa clorofila decat Spirulina.
-Clorela este considerata un “super-aliment” intru-cit pe linga o mare cantitate de clorofila contine si un spectru larg de nutrienti esentiali.
-Denumiri Botanice: Chlorella pyrenoidosa, Chlorella vulgaris

-Beneficiile Clorelei pentru sanatate:
*Unele studii sugereaza ca Clorela poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale la persoanele hipertensive.

*Alte studii arata ca luata in cantitati mai mari (pina la 8g/zi) Clorela poate detoxifica persoanle afectate de Cadmiu si alte metale grele.

*Clorela prelungeste durata de supravietuire a persoanelor afectate de diferite forme de cancer (prin stimularea sistemului imuntar)

*Clorela prelungeste durata de supravietuire a persoanelor afectate de Cancer la Sân si de Leucemie.

*Recent (1998), s-a determinat ca Clorela contine contine o Glicoproteina (denumita CSV) care inhiba metastaza unor forme de cancer. Clorela faciliteaza producerea unui asa numit Factor Stimulativ pentru Colonia de Granulocite-Macrofage (Granulocyte-Macrophage Colony-Stimulating Factor GM-CSF)

*Clorela faciliteaza producerea de Gama Interferon si de Interleukin 1 (Alfa-Interleukin 1) care sunt componente esentiale ale sistemului imunitar.

-O doza de 1000-2000mg de Clorela este benefica pentru starea generala de sanatate.

-In caz de afectiuni grave cum ar cancere, este nevoie de o doza mult mai mare de pina la 8000mg/zi.

EFECTE

-Clorela (Chlorella) de la Organika® este cultivata ecologic (fara ingrasaminte chimice) si are membrana celulara sparta
-Daca membrana celulara nu este sparta, ci este lasata intacta celulele de Clorela nu sunt digerate de organism prin urmare administrarea ramine fara efect terapeutic
-Firma Organika poseda tehnologia de spargere a membranei de Clorela.
-Clorela este o Alga Verde unicelulara gasita in apele de izvor, pe sol sau pe scoarta copacilor.
-Clorela fabricata de Organika® elibereaza de 10 ori mai multa clorofila decat Spirulina.
-Clorela este considerata un “super-aliment” intru-cit pe linga o mare cantitate de clorofila contine si un spectru larg de nutrienti esentiali.
-Denumiri Botanice: Chlorella pyrenoidosa, Chlorella vulgaris

-Beneficiile Clorelei pentru sanatate:
*Unele studii sugereaza ca Clorela poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale la persoanele hipertensive.

*Alte studii arata ca luata in cantitati mai mari (pina la 8g/zi) Clorela poate detoxifica persoanle afectate de Cadmiu si alte metale grele.

*Clorela prelungeste durata de supravietuire a persoanelor afectate de diferite forme de cancer (prin stimularea sistemului imuntar)

*Clorela prelungeste durata de supravietuire a persoanelor afectate de Cancer la Sân si de Leucemie.

*Recent (1998), s-a determinat ca Clorela contine contine o Glicoproteina (denumita CSV) care inhiba metastaza unor forme de cancer. Clorela faciliteaza producerea unui asa numit Factor Stimulativ pentru Colonia de Granulocite-Macrofage (Granulocyte-Macrophage Colony-Stimulating Factor GM-CSF)

*Clorela faciliteaza producerea de Gama Interferon si de Interleukin 1 (Alfa-Interleukin 1) care sunt componente esentiale ale sistemului imunitar.

-O doza de 1000-2000mg de Clorela este benefica pentru starea generala de sanatate.

-In caz de afectiuni grave cum ar cancere, este nevoie de o doza mult mai mare de pina la 8000mg/zi. 

 

AVANTAJE

- ofera avantaje nutritive unice

- contin  o cantitate foarte mare de clorofila

- cantitatea foarte mare de ARN si ADN

- are efecte de întretinere si tonifiere si curatare

- contin mari cantitati de iod si potasiu

- cresc imunitatea organismului.

- efect dezinfectant si antibacterian

- contribuie in mare masura la legarea radicalilor liberi

HRANA ZEILOR

4000 DE SUBSTANTE VITALE ACTIVE

-ROL IMPORTANT IN REGENERAR ORGANISMULUI

-ROL IMPORTANT IN REGENERAREA PSIHICULUI

-REGENERARE CELULARA

-INCETINIREA PROCESULUI DE IMBATRANIRE

-DEZINTOXICARE LA NIVEL CELULAR

-MOBILIZARE A CAPACITATII DE VINDECARE

-ABSORBTIE UNICA 95%

ALGE MINUNE

SPIRULINA PLANTESIS-centrala energetica verde

CHLORELLA VULGARIS-epurator al corpului

LITHOTHAMNIUM CALCAREUM-maistru constructor

 

CONTIN:

-4000 DE SUBSTANTE VITALE

-Un gram de microalge contine valoarea vitala   a 16 doze de capsule de suplimente active

-Un gram de microalge contine valoarea vitala a unui kilogram de suplimente

 

           Produse naturiste-Microalge


Firma germana Wellstar  produce si comercializeaza cateva produse pe baza de microalge care au efecte foarte benefice in detoxifierea si revitalizarea organismului.

Green Gold Solar din gama de produse naturiste Wellstar- Zile active 

 
Incepeti ziua optimal! Cu aprovizionarea completa de substante revitalizante pentru oameni dinamici si moderni. Baza retetei consta in microalgele Spirulina si Chlorella. Ele sunt pline de substante vitalizante: toata gama de vitamine, saruri minerale, enzime, metaloizi si minerale, precum si aminoacizi. Spirulina si apa iti da tot de ce ai nevoie sa supravietuiest!  4000 de substante vitalizante cu peste 90% - grad de absorbtie ! Chlorella este maistrul detoxifierii.

Green Gold Lunar din gama de produse naturiste Wellstar - Nopti odihnitoare


Dupa o zi de activitate, ne aduce o relaxare placuta, linistitoare. Pe langa  microalgele Spirulina si Chlorella, contine si plante cunoscute de secole pentru rolul lor in mentinerea sanatatatii. Aceste plante linistesc organismul, ajuta la detoxifiere si regenerare.  Adormim mai repede si usor, somnul devine mai intensiv, regenerativ. Intre timp umple depozitele cu substante vitalizante si va pregateste pentru ziua urmatoare sa fiti mai activi.

Kineto Natural Body Power din gama de produse naturiste Wellstar a fost conceputa special pentru activitatile fizice. Este o bautara vitalizanta excelenta. O bautura naturala de fructe, bogata in vitamine. Contine coffeina din Guarana.(32mg/100ml).
Sursa de energie cea mai blanda si de lunga durata pentru omul moder, o compozitie aparte din darurile resurselor naturale de energie ale naturii:
GUARANA: cea mai puternică sursă naturală de energie . GUARANA asigura energia necesară printr-o cofeină naturală din plantă fără să atace mucoasa gastrică si intestinală. Asigură energie timp de mai multe ore.

GENIO din gama de produse naturiste Wellstar este o inovatie in stimularea mentală. GENIO este o sursă unică pentru oamenii solicitati din ce in ce mai mult psihic.Combinatie dintre fructe si plante bogate în valori ce ajută la regenerarea psihică. Contine 7 fructe prelucrate minutios, măr, soc, coacăză neagră, afine, zmeură, cu zahăr natural si multe enzime, care sunt necesare in procesul de GÂNDIRE si stimulează capacitatea de CONCENTRATIE. Excelente extracte din plante, ca Guarana, ceai verde, curcuma, rozmarin, soc, mentă, lăptucă, salvie, rozmarin, melisse, musetel, chimin, ajută la cresterea capacitătii mentale, si stabilizarea echilibrului psihic. INTELIGENTA si CREATIVITATEA creste prin continutul de cholin, care este necesară pentru sinteza acetylcholinei, parte componentă a lecitinei, important in procesul creativ psihic. Inovativa Mind-Power necesar pentru oamenii solicitati psihic. Secolul XXI este caracterisat printr-o muncă psihică de zece ori mai mare ca in trecut!!GENIO este băutura secolului XXI!Vezi toate stirile din categoria Tratament cancer
css cds
Cauta
csj cdj

Despre Nutritie
Dieta de slabit pe baza de carne
Mancarea de la KFC
Grupe de alimente
Plante medicinale
Index alfabetic al afectiunilor care se trateaza cu ajutorul plantelor medicinale
Stiri de ultima ora
Un nou remediu impotriva gripei
Viitura toxica din Ungaria ajunge azi in Romania
Namolul toxic care vine din Ungaria contine tone de arsenic si mercur
Catastrofa din Ungaria, mai grava decat scurgerea de cianuri de la Baia Mare
E-urile ameninta sanatatea
Rolul efortului fizic in diabetul zaharat
Terapia Gerson
Terapia Gerson
Dr.Max Gerson - O metoda naturala eficienta pentru tratarea cancerului
Vremea vindecarii. Un triumf asupra cancerului. Terapia viitorului
Tratament cancer
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Noutati in tratamentul cancerului
15 motive principale care justifica puritatea Zeolitului lichid imbunatatit cu DHQ
UNEORI E BINE SA TE INDOIESTI, SA GANDESTI TU PENTRU TINE !
Tratamentul cancerului
Tratament cancer - apa saracita in deuteriu
Administrare Apa saracita in deuteriu
LINK-uri utile
ANPC
cs
  arrow   Cum comand   arrow   Oferte Speciale   arrow   Spiritualitate   arrow   Parteneri   arrow   Video   arrow   Alimentatie
cd

Disclaimer
 

Copyright © tratamentcancer.ro 2009-2014. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Tratamentcancer.ro si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 
csj   cdj
 
Infiintare firma   detoxifiere si deparazitare   Zeolit   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   zeoliti   Dr. Hulda Clark