css Prima pagina cds css Produse noi cds css Cum comand cds css Oferte Speciale cds css Parteneri cds css Alimentatie cds css Video cds css Spiritualitate cds css Stiri cds css Contact cds
css Cosul de cumparaturi este gol cds
css   cds
sts drs
 

Produse
Carti
Oferte
Aparate
Accesorii
Tratament deparazitar si detoxifiant
Tratament cancer general
Tratament cancer mamar
Tratament cancer de piele
Tratament cancer de prostata
Tratament candidoza
Tratament cerebral
Tratament de col uterin
Tratament colorectal
Tratament energetic
Tratament al epidermei
Tratament esofagian
Tratament gastric
Tratament hepatic
Tratament hipofiza
Tratament limfatic
Tratament laringian
Tratament mamar
Tratament osos
Tratament de prostata
Tratament pulmonar
Tratament renal
Tratament testicular
Tratament sistem imunitar
Vitamine
Celule stem
Produse VitaCrystal
Produse de uz extern
Terapia Gerson
Diete anticancer
Ingrijire personala

css cds
 
 
Euro EUR 4.4834
Dolar SUA USD 3.5031
cad CAD 3.5994
gbp GBP 5.6099
 
csj cdj

css cds
 
Din:
In:
Suma:
Valoare:
 
csj cdj

Argintul Coloidal
 

Ce este Argintul Coloidal?
Argintul Coloidal 20 ppm este o solutie complet omogenã de particule microscopice foarte fine de argint, care este obtinutã dintr-o bucatã mai mare de argint pur, asa numitul argint quadrat, si din apã ultra curatã, bidistilatã, prin procesul de electrolizã, în conditii de laborator si cu aparate electrice specifice procesului. Se numeste coloid, orice particulã cu dimensiunea cuprinsã între 1 si 500 nm (nanometri) .

În acest produs se gãsesc apã deosebit de curatã, bidistilatã, fãrã sarcinã electricã si particule de argint de dimensiuni nanometrice, cu sarcinã electricã. Particulele de argint au aceeasi sarcinã electricã si din aceastã cauzã sunt într-o continuã miscare si se resping una pe alta. Din cauza faptului cã aceste particule îsi pierd treptat încãrcãtura electricã, ceea ce este normal sã se întâmple, eficienta lor se pierde treptat, deci produsul poate fi folosit doar pe o perioada determinatã de timp. La 90 de zile de la desigilarea produsului, particulele de argint cu sarcinã pozitivã încep sã-si piardã încãrcãtura, li se încetineste miscarea, iar eficienta lor scade.

Argintul coloidal este singura formã a argintului, care poate fi utilizatã în sigurantã deplinã .
 
Istorie si cercetãri
Scurtã istorie a efectului de vindecare a argintului
Efectul versatil, benefic al argintului este cunoscut si recunoscut de foarte mult timp. A fost folosit în Grecia, Roma, Macedonia si Fenicia anticã pentru preîntâmpinarea si tratarea diferitelor infectii. Hipocrate, ,,pãrintele medicinii’’, considera argintul deosebit de benefic în tratarea rãnilor deschise, problemelor de inimã, dar aprecia si calitãtile sale de purificare a sângelui si de dezinfectant general. Lucrãrile medicale ale vremii cuprindeau deja descrieri ample ale argintului.

Mai târziu a fost descoperitã utilitatea sa în tratarea holerei, epilepsiei si vindecarea sifilisului. Napoleon si chiar Alexandru cel Mare apelau la argint pentru a purifica apele râurilor care în urma acestui procedeu deveneau potabile. Aceastã practicã a fost folositã pânã si în primul si în cel de-al doilea rãzboi mondial.

 
Cercetãri moderne cu metode stiintifice
În anul 1861, Thomas Graham a descoperit cã anumite componente pot pãtrunde prin membrana celularã iar altele nu sunt capabile de acest lucru. A descoperit o stare a materiei stabilã, intermediarã si a putut sã o caracterizeze. Descoperirea lui Graham a constat în faptul cã un mediu poate ajunge în starea de dizolvare în asa mãsurã încât dispune de alte caracteristici decât mediul original. A folosit termenul de coloid (derivat din expresia kola adicã adeziv) pentru aceastã stare intermediarã, care e asemãnãtoare cu un adeziv. Gelatina si mediile interconectate au fost pentru el cele mai evidente în aceastã stare unicã.
Fapte
Argintul coloidal, ajungând în contact cu organismele unicelulare (bacterii, ciuperci, virusi), stopeazã functiile vitale ale acestora, astfel încât în scurt timp acestea sunt distruse . Distrugând structura învelisului virusilor le împiedicã acestora înmultirea, contribuind astfel la distrugerea lor. În ceea ce privesc ciupercile si bacteriile, particulele de argint blocheazã functionarea unei enzime vitale din componenta acestora, în scurt timp realizându-se distrugerea lor.

La o concetratie de 10 ppm (parts per million) are deja o putere de nimicire a bacteriilor mai mare decat majoritatea antibioticelor din comert, ce pot fi gãsite sub formã de medicament. Pânã azi avem informatii despre 650 de specii de bacterii, ciuperci si virusi pe care Argintul coloidal le distruge eficient. (sursa : Revista Science Digest, 1978 martie).

În conditii de laborator, într-un interval de 6 minute, Argintul coloidal distruge orice germen patogen. În acest timp nimiceste si renumita bacterie Staphylococcus Aureus, cunoscutã sub denumirea de ,,bacteria spitalelor”.

Argintul este un element esential atât pentru plante si animale, cât si pentru oameni. Cercetãrile medicale în domeniu au demonstrat clar legãtura strânsã dintre argint si sistemul nostru imunitar care este rãspunzãtor de protejarea sãnãtãtii noastre. Datoritã structurii sale atomice, argintul coloidal ajutã la regenerarea ficatului si la detoxifierea lui.

Pe lângã acestea, produsul este eficient si în regenerarea oaselor, rezultând o vindecare cu 50% mai rapidã a acestora. În cazul tãieturilor, leziunilor si arsurilor, argintul coloidal accelereazã regenerarea pielii si a altor tesuturi, si mai mult decat atât, suprafata afectatã râmâne sterilã.

În trecut suplimentele alimentare nu erau necesare, deoarece plantele, legumele si fructele contineau toate substantele si mineralele necesare pentru buna functionare a organismului uman. Din pãcate astãzi, datoritã productiei de masã, plantele, legumele si fructele nu contin suficiente substante nutritive.

Argintul sub forma sa coloidalã nu este dãunator pentru organism si nu are efecte secundare, poate fi utilizat în sigurantã împreunã cu alte medicamente.

Microorganismele devin rezistente în cele din urmã la substantele organice. Este însã exclus ca bacteriile sã devinã în timp rezistente la argint, deoarece efectul acestuia se resfrânge atât pe structurã cât si pe proteinele enzimatice, iar mai apoi inhibã metabolismul si înmultirea celulelor. Efectul antibacterial al ionilor de argint este cunoscut din 1883, fiind demonstrat încã de atunci cã nici mãcar o concentratie mãritã a acestor ioni nu dãuneazã organismului.
 
Cerinte de calitate
De ce Argintul coloidal?
Prin prisma cercetãrilor proprii ne simtim obligati sã evidentiem importanta apei foarte pure si a argintului Quadrat pur, utilizate în realizarea acestui produs. Doar utilizând aceste componente putem obtine calitatea ireprosabilã care ne va aduce efectul mult dorit.

Mãrimea si puritatea particulelor rezultate din procesul de productie este foarte importantã. Cu cât particula de argint este mai micã, cu atât ea este mai eficientã datoritã faptului cã astfel se rãspândeste mult mai usor în organism. În ceea ce priveste puritatea, aceasta este foarte importantã deoarece, dacã nu sunt folosite argint si apã de calitate si puritate ireprosabile, atunci vor apare compusi nedoriti.

Aparatul de tratare si filtrare al apei care este folosit la producerea Argintului coloidal 20 ppm are calificativul GLP (Good Laboratory Practice). Materiile prime utilizate au de asemenea certificate de calitate care la cerere pot fi puse la dispozitia d-voastrã.

Produsul nostru este fabricat în conditii de laborator, cu o grijã deosebitã, cu aparaturã de ultima generatie si nu în ultimul rând cu materii prime de o calitate excelentã.
Utilizare
Argintul coloidal 20 ppm poate fi consumat în sigurantã pe toatã durata vietii. Doza zilnicã recomandatã (DZR) a fost stabilitã de cãtre EPA (Environmental Protection Agency, U.S.A.), a cãrei unitate de masurã a fost numitã dozã de referintã, adicã DR. DR=5x10-3 mg/kg/zi, ceea ce înseamnã cã doza zilnicã recomandatã este egalã cu gretutatea corpului în kilograme înmultitã cu 0,005 mg.
În 5ml de Argint coloidal 20ppm (pãrti per milion), avem aproximativ 0,1 mg argint pur.

Conform calculelor Agentiei Americane de Protectie a Mediului:

Doza de referintã: 5x10-3 mg/kg/zi
 

Greutate (kg) Cantitate recomandatã (ml / zi)
5 1,25
10 2,5
15 3,75
20 5
25 6,25
30 7,5
35 8,75
40 10
45 11,25
50 12,5
55 13,75
60 15
65 16,25
70 17,5
75 18,75
80 20
85 21,25
90 22,5
95 23,75
100 25
105 26,25
110 27,5
115 28,75
120 30

Avantajul cel mai mare al Argintului coloidal 20 ppm constã în posibilitatea de a fi utilizat multilateral si universal. Particulele de argint, datoritã încãrcãturii lor electrice pozitive, ajutã la întãrirea sistemului imunitar.

Utilizare Simptome Modalitate de Utilizare
Utilizare internã, pe cale oralã În toate cazurile de infecþii cu bacterii, ciuperci si virusi. De asemenea: Candidoza, boala Lyme, gripã, dizenterie, febrã tifoidã, sifilis, scarlatinã, tuberculozã, reumatism, inflamatii interne si externe de toate tipurile, infectii cu paraziti si ciuperci, obosealã cronicã etc. A se tine lichidul în gurã, apoi a se înghiti
Utilizare externã În cazul bolilor dermatologice: acnee, negi, negeli, mãtreatã, herpes, ciuperci la laba piciorului, furuncul, rãni deschise, tãieturi, arsuri, inflamatii si întepãturi de insecte. Deci poate fi utilizat în cazul oricãror iritatii ale pielii. Pulverizare cu spray-ul cu dozator
Gargarã si clãtirea gurii Boli ale gurii si ale gâtului, amigdalitã, inflamatii ale mucoaselor, interventii dentare, clãtiri dupã interventii chirurgicale, prevenirea problemelor dentare, igiena cavitãtii bucale. A se tine lichidul în gurã, apoi a se scuipa
Sub formã de spray nazal Sinuzitã, infectii ale mucoaselor nazale din cauza ciupercilor, bacteriilor si virusilor (ex.: herpes, Staphylococcus Aureus). Spray cu dozator
Inhalatii Astm, bronsitã si probleme pulmonare (ex.: infectii bacteriale ale plamânilor). Spray cu dozator
Pentru ochi Inflamaþii ale þesuturilor conjunctive ºi inflamaþiile din zona ochilor. Pentru dezinfectarea lentilelor de contact. Spray cu dozator
Pentru probleme ale vaginului si rectului Inflamatii fungice, hemoroizi si în cazul unor boli cu transmitere sexualã Dus intim

Argintul coloidal 20 ppm mai poate fi utilizat:

La animalele domestice pentru deparazitare, dezinfectii si în cazul inflamatiilor. Doza creste direct proportional cu greutatea animalului.

Poate fi utilizat si la plante, având un efect fungicid si tine departe insectele care dãuneazã plantelor. Dacã adãugãm Argint coloidal la apa din vazã, florile vor trãi mai mult. Poate fi utilizat la conservarea legumelor, fructelor si compoturilor.

De asemenea poate fi utilizat penrtu dezodorizarea si dezinfectarea frigiderelor si aparatelor de aer conditionat.

Aceste modalitãti de utilizare au doar un caracter informativ, documentatia fiind fãcutã din literatura de specialitate, de accea folosirea si dozajul sub aceste forme cade în responsabilitatea cumpãrãtorului.

Este interzisã utilizarea produsului de cãtre presoanele cu o sensibilitate mare la metale si argint!

Vezi toate stirile din categoria Tratament cancer
css cds
Cauta
csj cdj

Despre Nutritie
Dieta de slabit pe baza de carne
Mancarea de la KFC
Grupe de alimente
Plante medicinale
Index alfabetic al afectiunilor care se trateaza cu ajutorul plantelor medicinale
Stiri de ultima ora
Un nou remediu impotriva gripei
Viitura toxica din Ungaria ajunge azi in Romania
Namolul toxic care vine din Ungaria contine tone de arsenic si mercur
Catastrofa din Ungaria, mai grava decat scurgerea de cianuri de la Baia Mare
E-urile ameninta sanatatea
Rolul efortului fizic in diabetul zaharat
Terapia Gerson
Terapia Gerson
Dr.Max Gerson - O metoda naturala eficienta pentru tratarea cancerului
Vremea vindecarii. Un triumf asupra cancerului. Terapia viitorului
Tratament cancer
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Noutati in tratamentul cancerului
15 motive principale care justifica puritatea Zeolitului lichid imbunatatit cu DHQ
UNEORI E BINE SA TE INDOIESTI, SA GANDESTI TU PENTRU TINE !
Tratamentul cancerului
Tratament cancer - apa saracita in deuteriu
Administrare Apa saracita in deuteriu
LINK-uri utile
ANPC
cs
  arrow   Cum comand   arrow   Oferte Speciale   arrow   Spiritualitate   arrow   Parteneri   arrow   Video   arrow   Alimentatie
cd

Disclaimer
 

Copyright © tratamentcancer.ro 2009-2014. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Tratamentcancer.ro si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 
csj   cdj
 
Infiintare firma   detoxifiere si deparazitare   Zeolit   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   zeoliti   Dr. Hulda Clark