css Prima pagina cds css Produse noi cds css Cum comand cds css Oferte Speciale cds css Parteneri cds css Alimentatie cds css Video cds css Spiritualitate cds css Stiri cds css Contact cds
css Cosul de cumparaturi este gol cds
css   cds
sts drs
 

Produse
Carti
Oferte
Aparate
Accesorii
Tratament deparazitar si detoxifiant
Tratament cancer general
Tratament cancer mamar
Tratament cancer de piele
Tratament cancer de prostata
Tratament candidoza
Tratament cerebral
Tratament de col uterin
Tratament colorectal
Tratament energetic
Tratament al epidermei
Tratament esofagian
Tratament gastric
Tratament hepatic
Tratament hipofiza
Tratament limfatic
Tratament laringian
Tratament mamar
Tratament osos
Tratament de prostata
Tratament pulmonar
Tratament renal
Tratament testicular
Tratament sistem imunitar
Vitamine
Celule stem
Produse VitaCrystal
Produse de uz extern
Terapia Gerson
Diete anticancer
Ingrijire personala

css cds
 
 
Euro EUR 4.4834
Dolar SUA USD 3.5031
cad CAD 3.5994
gbp GBP 5.6099
 
csj cdj

css cds
 
Din:
In:
Suma:
Valoare:
 
csj cdj

Ungaria cere ajutor la UE. Borbely: Nu exista pericol de contaminare a Dunarii
 

Ungaria cere ajutor la UE. Borbely: Nu exista pericol de contaminare a Dunarii

 Dupa ce unda de poluare a început să afecteze ecosistemul braţului principal al Dunării, Ungaria a cerut oficial, ieri seară, ajutorul protecţiei civile europene, a informat Comisia Europeană. Bilanțul tragediei a ajuns la 6 morți, au anunțat azi autoritățile ungare, citate de AFP.

Autorităţile ungare au solicitat trimiterea a 3-5 experti specializaţi în decontaminare si probleme de mediu.

„Ungaria a fost lovită de o catastrofă ecologică. Catastrofe ca acestea nu se opresc la frontiere şi un răspuns european coordonat poate ajuta furnizând asistenţa cea mai eficientă posibilă. Chem toate statele membre ale UE să răspundă cu generozitate la cererea Ungariei”, a declarat comisarul european pentru ajutor de urgenţă, Kristalina Gheorghieva.

Între timp, echipele de intervenţie ungare au turnat ipsos şi oţet în apele poluate, pentru a reduce nivelul de alcalinitate al reziduurilor. Substanţele au ucis flora şi peştii din zonă, scrie portalul Gazeta.ru.

Coordonare de la Bruxelles

Mecanismul european de protecţie civilă, la care participă 31 de state (27 de state membre UE plus Croaţia, Islanda, Lichtenstein şi Norvegia), facilitează cooperarea în materie de reacţie la catastrofe.

În cadrul acestui mecanism, resursele sunt puse la dispoziţie în comun şi pot fi mobilizate pentru a veni în ajutorul ţărilor lovite de catastrofe peste tot în lume. Odată declanşat, mecanismul asigură coordonarea intervenţiilor de ajutor în interiorul şi exteriorul Uniunii Europene.

Comisia Europeană coordonează aceste activităţi. De la crearea sa, în 2001, mecanismul a fost declanşat în cazul unor catastrofe care au lovit statele membre UE (precum incendiile de pădure din sudul Europei, în 2009), dar şi alte părţi ale lumii (cutremurele din Haiti şi în Chile).

Borbely: Nu există pericol de contaminare a Dunării

Ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely, a subliniat azi, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că unda de viitură provocată de spargerea unui dig de la o fabrică de bauxită de aluminiu din Ungaria nu va prezenta un pericol de contaminare a Dunării atunci când va intra în România.

"Bazat pe informaţiile date de autorităţile ungare, pe măsurătorile pe care le-am făcut şi bazat pe punctul de vedere al specialiştilor noştri nu există în momentul de faţă pericol de contaminare a apelor Dunării atunci când ajunge în România", a subliniat ministrul Mediului, citat de Agerpres.

În urma accidentului ecologic de luni, când s-a spart un dig de la o fabrică de bauxită de aluminiu din Ungaria, s-a deversat un şlam nociv, între 600-700.000 metri cubi. Potrivit unui raport citat de ministru, viitura conţine o substanţă alcalină, care are efect asupra florei.

"În momentul de faţă, PH-ul este 9,07, deci e clar că atunci când ajunge în Dunăre, unde debitul apei e de 25 de ori mai mare decât în (râul) Raba, e clar că aceasta se diluează şi de fapt mai trebuie să se reducă cu 0,5 PH-ul, care să nu mai fie nociv. Deci toate datele, toţi experţii, specialişti în acest domeniu spun că nu există un pericol nici pentru România, nici pentru Bulgaria", a mai spus Borbely.

Foto: Codrin Prisecaru

Şi autoritățile din țara vecină continuă să transmită mesaje liniștitoare privind efectele noroiului roșu. Fluxul toxic nu va avea probabil efecte asupra ecosistemului Dunării, începând din zona oraşului Komarom, a estimat  Emil Janak, director al societăţii regionale de gestionare a apelor. Komarom este situat la 80 de kilometri vest de Budapesta şi la circa 20 de kilometri în aval de locul unde apele poluate au început să se scurgă în Dunăre.

Primii peşti morţi au fost observaţi în braţul principal al Dunării ieri, în locul unde râul Raab se varsă în al doilea fluviu ca lungime al Europei după Volga, aminteşte AFP.

„La Komarom, ne aşteptăm la un nivel alcalin de 8,1, ceea ce nu provoacă pagube pentru ecosistem”, a adăugat Janak. Nivelul alcalin normal este de 8, pe o scară ajungând până la 14. Peştii nu rezistă la un nivel de 9.

Sursa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/ungaria-cere-ajutor-la-ue-catastrofa-ecologica-ameninta-dunarea-908385.html

Cianurile deversate in Dunare reprezinta un mare pericol pentru toate tarile ce au deschidere catre fluviu. Din pacate cele 50 de tone de arsenic, mercur si crom sunt toxice ecosistemului si implicit omului. Aceasta catastrofa este pe termen lung, iar efectele se vor vedea in timp. Bolile ce se pot dezvolta din cauza toxicitatii cu mercur (Hg), Arsenic (As) si Crom (Cr) sunt devastatoare. Cancerul este una din maladiile ce se dezvolta usor intr-un organism intoxicat cu metale grele.

Din fericire, exista si metode de combatere si prevenire a acestei intoxicatii cu metale grele. Zeolitul este primul element ce poate ajuta organismul pentru a elimina toxinele, metalele grele si pentru stimularea sistemului imunitar. Prin structura sa unica, Zeolitul capteaza ionii metalici de mercur, plumb,arsenic, crom, strontiu, formand o structura stabila care este eliminata din organism prin cai naturale in mai putin de 7 ore de la administrare. Cititi mai multe informatii despre efectele benefice ale Zeolitului pe www.zeolite.ro .

Folositi Zeolit pudra pentru detoxifierea organismului si pentru preventia impotriva intoxicarii cu metale grele.

Vezi toate stirile din categoria Stiri de ultima ora
css cds
Cauta
csj cdj

Despre Nutritie
Dieta de slabit pe baza de carne
Mancarea de la KFC
Grupe de alimente
Plante medicinale
Index alfabetic al afectiunilor care se trateaza cu ajutorul plantelor medicinale
Stiri de ultima ora
Un nou remediu impotriva gripei
Viitura toxica din Ungaria ajunge azi in Romania
Namolul toxic care vine din Ungaria contine tone de arsenic si mercur
Catastrofa din Ungaria, mai grava decat scurgerea de cianuri de la Baia Mare
E-urile ameninta sanatatea
Rolul efortului fizic in diabetul zaharat
Terapia Gerson
Terapia Gerson
Dr.Max Gerson - O metoda naturala eficienta pentru tratarea cancerului
Vremea vindecarii. Un triumf asupra cancerului. Terapia viitorului
Tratament cancer
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Noutati in tratamentul cancerului
15 motive principale care justifica puritatea Zeolitului lichid imbunatatit cu DHQ
UNEORI E BINE SA TE INDOIESTI, SA GANDESTI TU PENTRU TINE !
Tratamentul cancerului
Tratament cancer - apa saracita in deuteriu
Administrare Apa saracita in deuteriu
LINK-uri utile
ANPC
cs
  arrow   Cum comand   arrow   Oferte Speciale   arrow   Spiritualitate   arrow   Parteneri   arrow   Video   arrow   Alimentatie
cd

Disclaimer
 

Copyright © tratamentcancer.ro 2009-2014. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Tratamentcancer.ro si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 
csj   cdj
 
Infiintare firma   detoxifiere si deparazitare   Zeolit   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   zeoliti   Dr. Hulda Clark