css Prima pagina cds css Produse noi cds css Cum comand cds css Oferte Speciale cds css Parteneri cds css Alimentatie cds css Video cds css Spiritualitate cds css Stiri cds css Contact cds
css Cosul de cumparaturi este gol cds
css   cds
sts drs
 

Produse
Carti
Oferte
Aparate
Accesorii
Tratament deparazitar si detoxifiant
Tratament cancer general
Tratament cancer mamar
Tratament cancer de piele
Tratament cancer de prostata
Tratament candidoza
Tratament cerebral
Tratament de col uterin
Tratament colorectal
Tratament energetic
Tratament al epidermei
Tratament esofagian
Tratament gastric
Tratament hepatic
Tratament hipofiza
Tratament limfatic
Tratament laringian
Tratament mamar
Tratament osos
Tratament de prostata
Tratament pulmonar
Tratament renal
Tratament testicular
Tratament sistem imunitar
Vitamine
Celule stem
Produse VitaCrystal
Produse de uz extern
Terapia Gerson
Diete anticancer
Ingrijire personala

css cds
 
 
Euro EUR 4.4834
Dolar SUA USD 3.5031
cad CAD 3.5994
gbp GBP 5.6099
 
csj cdj

css cds
 
Din:
In:
Suma:
Valoare:
 
csj cdj

Dezastrul ecologic din Ungaria: Dunarea romaneasca nu va fi poluata
 

Dezastrul ecologic din Ungaria: Dunarea "romaneasca" nu va fi poluata

Ministerul Mediului, Laszlo Borbely, susţine că poluarea din Ungaria nu va ajunge şi în România.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat că Dunărea nu este poluată din cauza accidentului ecologic produs în Ungaria.

"Nu există pericol de contaminare. Viitura poluantă s-a diluat în Dunăre, pe teritoriul ungar, şi, conform calculelor făcute de specialişti, la intrarea ei în România, apa va avea un nivel al PH-ului în limite normale şi va fi comestibilă. Oricum, toate autorităţile sunt pregătite, prelevăm probe de apă din Dunăre din patru în patru ore, iar mâine (luni - n.r.) este posibil să avem şi o şedinţă a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă."

Laszlo Borbely

Monitorizare la Baziaş

Dunărea este monitorizată la Baziaş, pentru a observa dacă substanţa toxică scursă dintr-un rezervor al unei fabrici din Ungaria pune în pericol şi cursul Dunării de la noi din ţară. S-a instituit alertă maximă pentru medicii veterinari și specialiştii din cadrul Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA). Măsura se aplică pentru judeţele Caraş Severin, Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Tulcea, Brăila, Constanţa, Ialomiţa şi Galaţi. 

Până în acest moment nu sunt motive de îngrijorare, anunţă autorităţile române. Specialiştii noştri au precizat că indicatorii sunt în parametri normali. Alerta privind una de poluare pe Dunăre nu va afecta şi cursul care străbate Românie. Astfel, Administraţiei Naţionale "Apele Române" anticipează că se vor menţine parametri normali privind calitatea apei.

Unda poluantă din Ungaria ar urma să intre mâine în România, la Baziaş, anticipează autorităţile române. Între timp, însă, autorităţile din Ungaria sunt în stare de alertă, întrucât peretele rezervorului prezintă fisuri. Premierul Ungariei a precizat că se aşteaptă la o nouă deversare a substanţei toxice. Se estimează că alţi 500.000 de metri cubi de mâl se vor scurge din nou.

Legat de acest incident, Euronews îi citează pe ecologiştii de la World Wild Fund (WWF), care declară că au dovezi care arată că despre fisurile la peretele rezervorului se ştia încă din luna iunie, dezastrul ecologic fiind iminent.

În același timp, organizația Greenpeace a anunțat, într-o conferință de presă organizată la Viena, că valorile de arsenic și mercur din nămolul roșu deversat luni sunt foarte mari. „Trebuie să precizăm că rezultatele analizelor sunt suprinzător de mari”, a subliniat Herwig Schuster, un chimist din cadrul organizației. „Nivelul de arseniu este dublu față de cel la care ne așteptam”, a adăugat acesta.

Luni, pe 4 octombrie, la fabrica de aluminiu din vestul Ungariei s-a produs o scurgere accidentală de substanţă toxică (aproximativ 900.000 de metri cubi de mâl). Reziduurile toxice au ajuns şi în apele Dunării, ceea ce a condus la moartea a sute de peşti.

Sursa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/dunarea-romaneasca-nu-va-fi-poluata-908507.html

Reziduurile deversate in Dunare reprezinta un mare pericol pentru toate tarile ce au deschidere catre fluviu. Din pacate cele 50 de tone de arsenic, mercur si crom sunt toxice ecosistemului si implicit omului. Aceasta catastrofa este pe termen lung, iar efectele se vor vedea in timp. Bolile ce se pot dezvolta din cauza toxicitatii cu mercur (Hg), Arsenic (As) si Crom (Cr) sunt devastatoare. Cancerul este una din maladiile ce se dezvolta usor intr-un organism intoxicat cu metale grele.

Din fericire, exista si metode de combatere si prevenire a acestei intoxicatii cu metale grele si cianuri. Zeolitul este primul element ce poate ajuta organismul pentru a elimina toxinele, metalele grele si pentru stimularea sistemului imunitar. Prin structura sa unica, Zeolitul capteaza ionii metalici de mercur, plumb,arsenic, crom, strontiu, formand o structura stabila care este eliminata din organism prin cai naturale in mai putin de 7 ore de la administrare. Cititi mai multe informatii despre efectele benefice ale Zeolitului pe www.zeolite.ro .

Folositi Zeolit pudra pentru detoxifierea organismului si pentru preventia impotriva intoxicarii cu metale grele.

 

Vezi toate stirile din categoria Stiri de ultima ora
css cds
Cauta
csj cdj

Despre Nutritie
Dieta de slabit pe baza de carne
Mancarea de la KFC
Grupe de alimente
Plante medicinale
Index alfabetic al afectiunilor care se trateaza cu ajutorul plantelor medicinale
Stiri de ultima ora
Un nou remediu impotriva gripei
Viitura toxica din Ungaria ajunge azi in Romania
Namolul toxic care vine din Ungaria contine tone de arsenic si mercur
Catastrofa din Ungaria, mai grava decat scurgerea de cianuri de la Baia Mare
E-urile ameninta sanatatea
Rolul efortului fizic in diabetul zaharat
Terapia Gerson
Terapia Gerson
Dr.Max Gerson - O metoda naturala eficienta pentru tratarea cancerului
Vremea vindecarii. Un triumf asupra cancerului. Terapia viitorului
Tratament cancer
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Noutati in tratamentul cancerului
15 motive principale care justifica puritatea Zeolitului lichid imbunatatit cu DHQ
UNEORI E BINE SA TE INDOIESTI, SA GANDESTI TU PENTRU TINE !
Tratamentul cancerului
Tratament cancer - apa saracita in deuteriu
Administrare Apa saracita in deuteriu
LINK-uri utile
ANPC
cs
  arrow   Cum comand   arrow   Oferte Speciale   arrow   Spiritualitate   arrow   Parteneri   arrow   Video   arrow   Alimentatie
cd

Disclaimer
 

Copyright © tratamentcancer.ro 2009-2014. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Tratamentcancer.ro si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 
csj   cdj
 
Infiintare firma   detoxifiere si deparazitare   Zeolit   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   zeoliti   Dr. Hulda Clark