css Prima pagina cds css Produse noi cds css Cum comand cds css Oferte Speciale cds css Parteneri cds css Alimentatie cds css Video cds css Spiritualitate cds css Stiri cds css Contact cds
css Cosul de cumparaturi este gol cds
css   cds
sts drs
 

Produse
Carti
Oferte
Aparate
Accesorii
Tratament deparazitar si detoxifiant
Tratament cancer general
Tratament cancer mamar
Tratament cancer de piele
Tratament cancer de prostata
Tratament candidoza
Tratament cerebral
Tratament de col uterin
Tratament colorectal
Tratament energetic
Tratament al epidermei
Tratament esofagian
Tratament gastric
Tratament hepatic
Tratament hipofiza
Tratament limfatic
Tratament laringian
Tratament mamar
Tratament osos
Tratament de prostata
Tratament pulmonar
Tratament renal
Tratament testicular
Tratament sistem imunitar
Vitamine
Celule stem
Produse VitaCrystal
Produse de uz extern
Terapia Gerson
Diete anticancer
Ingrijire personala

css cds
 
 
Euro EUR 4.4834
Dolar SUA USD 3.5031
cad CAD 3.5994
gbp GBP 5.6099
 
csj cdj

css cds
 
Din:
In:
Suma:
Valoare:
 
csj cdj

Catastrofa din Ungaria, mai grava decat scurgerea de cianuri de la Baia Mare
 

Potrivit unui expert al organizaţiei Greenpeace, impactul pe care-l va avea scurgerea de reziduuri toxice în localităţile din vestul Ungariei, va fi mult mai mare decât cel al catastrofei de acum 10 ani de la Baia Mare, scrie Reuters.

Luni, aproape 700.000 de metri cubi de reziduuri industriale s-au deversat de la o fabrică de pe teritoriul ungar. Patru persoane şi-au pierdut viaţa după ce trei localităţi au fost inundate.

Acum mai bine de zece ani, în noaptea de 30 spre 31 ianuarie 2000, din iazul de decantare al firmei româno-australiene “Aurul” s-au scurs peste o sută de mii de tone de steril de flotaţie cu un conţinut foarte ridicat de cianură şi metale grele.

A fost unul dintre cele mai grave accidente de mediu din istoria europeană.

1990: Baia Mare pe lista locurilor cele mai poluate din lume

Atunci, cianurile au inundat terenurile ţăranilor din satele Săsar şi Bozânta, unde fântânile au fost otrăvite. În cele din urma, valul de cianură s-a vărsat în râul Săsar, şi, de aici, prin Lăpuşel şi Someş, în Tisa, distrugând complet viaţa acvatică pe o distanţă de câteva sute de kilometri. Aprovizionarea cu apă potabilă pentru sute de mii de oameni din nordul României, vestul Ucrainei şi Estul Ungariei a fost întreruptă atunci timp de câteva săptămâni.

La începutul anilor '90, institutul american Blacksmith a inclus Baia Mare pe lista locurilor cele mai poluate din lume. Pe vremea aceea, durata medie de viaţă a oamenilor de aici era cu zece ani sub nivelul ţării.

Anul acesta s-a împlinit un deceniu de la scurgerea de cianuri, însă efectele catastrofei se mai simt şi astăzi. Jurnaliştii de la Deutsche Welle au realizat o serie de reportaje la Baia Mare.

„Pentru Iulia Veer, care locuieşte lângă fostul coş principal al fabricii, lucrurile sunt foarte simple.  ‘Normal, ziua, noaptea se simte plumbul. Avem copii bolnavi deja, dinţii le pică din gură, la un an şi jumătate, plini de carii...le dau sânge una-alta şi când te duci la medic zice: de la plumb. Când aude unde stăm zice: e de la plumb’. În faţa colibei, Iulia Veer stă pe genunchi şi spală un covor. La nici o sută de metri se află fabrica.

Sursa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/catastrofa-din-ungaria-mai-grava-decat-scurgerea-de-cianuri-de-la-baia-mare-908202.html

Reziduurile deversate in Dunare reprezinta un mare pericol pentru toate tarile ce au deschidere catre fluviu. Din pacate cele 50 de tone de arsenic, mercur si crom sunt toxice ecosistemului si implicit omului. Aceasta catastrofa este pe termen lung, iar efectele se vor vedea in timp. Bolile ce se pot dezvolta din cauza toxicitatii cu mercur (Hg), Arsenic (As) si Crom (Cr) sunt devastatoare. Cancerul este una din maladiile ce se dezvolta usor intr-un organism intoxicat cu metale grele.

Din fericire, exista si metode de combatere si prevenire a acestei intoxicatii cu metale grele. Zeolitul este primul element ce poate ajuta organismul pentru a elimina toxinele, metalele grele si pentru stimularea sistemului imunitar. Prin structura sa unica, Zeolitul capteaza ionii metalici de mercur, plumb,arsenic, crom, strontiu, formand o structura stabila care este eliminata din organism prin cai naturale in mai putin de 7 ore de la administrare. Cititi mai multe informatii despre efectele benefice ale Zeolitului pe www.zeolite.ro .

Folositi Zeolit pudra pentru detoxifierea organismului si pentru preventia impotriva intoxicarii cu metale grele.

Vezi toate stirile din categoria Stiri de ultima ora
css cds
Cauta
csj cdj

Despre Nutritie
Dieta de slabit pe baza de carne
Mancarea de la KFC
Grupe de alimente
Plante medicinale
Index alfabetic al afectiunilor care se trateaza cu ajutorul plantelor medicinale
Stiri de ultima ora
Un nou remediu impotriva gripei
Viitura toxica din Ungaria ajunge azi in Romania
Namolul toxic care vine din Ungaria contine tone de arsenic si mercur
Catastrofa din Ungaria, mai grava decat scurgerea de cianuri de la Baia Mare
E-urile ameninta sanatatea
Rolul efortului fizic in diabetul zaharat
Terapia Gerson
Terapia Gerson
Dr.Max Gerson - O metoda naturala eficienta pentru tratarea cancerului
Vremea vindecarii. Un triumf asupra cancerului. Terapia viitorului
Tratament cancer
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Noutati in tratamentul cancerului
15 motive principale care justifica puritatea Zeolitului lichid imbunatatit cu DHQ
UNEORI E BINE SA TE INDOIESTI, SA GANDESTI TU PENTRU TINE !
Tratamentul cancerului
Tratament cancer - apa saracita in deuteriu
Administrare Apa saracita in deuteriu
LINK-uri utile
ANPC
cs
  arrow   Cum comand   arrow   Oferte Speciale   arrow   Spiritualitate   arrow   Parteneri   arrow   Video   arrow   Alimentatie
cd

Disclaimer
 

Copyright © tratamentcancer.ro 2009-2014. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Tratamentcancer.ro si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 
csj   cdj
 
Infiintare firma   detoxifiere si deparazitare   Zeolit   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   zeoliti   Dr. Hulda Clark