css Prima pagina cds css Produse noi cds css Cum comand cds css Oferte Speciale cds css Parteneri cds css Alimentatie cds css Video cds css Spiritualitate cds css Stiri cds css Contact cds
css Cosul de cumparaturi este gol cds
css   cds
sts drs
 

Produse
Carti
Oferte
Aparate
Accesorii
Tratament deparazitar si detoxifiant
Tratament cancer general
Tratament cancer mamar
Tratament cancer de piele
Tratament cancer de prostata
Tratament candidoza
Tratament cerebral
Tratament de col uterin
Tratament colorectal
Tratament energetic
Tratament al epidermei
Tratament esofagian
Tratament gastric
Tratament hepatic
Tratament hipofiza
Tratament limfatic
Tratament laringian
Tratament mamar
Tratament osos
Tratament de prostata
Tratament pulmonar
Tratament renal
Tratament testicular
Tratament sistem imunitar
Vitamine
Celule stem
Produse VitaCrystal
Produse de uz extern
Terapia Gerson
Diete anticancer
Ingrijire personala

css cds
 
 
Euro EUR 4.4834
Dolar SUA USD 3.5031
cad CAD 3.5994
gbp GBP 5.6099
 
csj cdj

css cds
 
Din:
In:
Suma:
Valoare:
 
csj cdj

Oshawa - alimentatia cu cereale
 

Asa cum animalele poseda aceasta intuitie de a-si alege ierburile curative, singure, ar fi normal ca si omul, care este superior tuturor animalelor sa-si poata vindeca însusi toate bolile.

orez

Alimentatia macrobiotica mai este denumita si ca arta longevitatii si a reîntineririi. Daca ati avut experienta amara si costisitoare a tratamentelor medicale si fizice, încercati si aceasta metoda de tratament, aceasta dieta extraordinara care pe cât este atât de simpla este si putin costisitoare. Toata lumea o poate adopta, în orice timp daca exista hotarârea de vindecare pe sine. Aceasta metoda de vindecare nu depinde decât de voi însiva, de consecventa cu care veti putea urma un anumit regim. Acest regim este format din cereale naturale nedecorticate, legume si fructe yang si foarte putina sare. Aceste materii prime ale unei mese, bine mestecate, intra în tubul nostru digestiv si sunt transformate într-un timp de câteva minute pâna la câteva ore, în sânge nou, care înlocuieste într-o proportie de 10-15% sângele vechi. Acest proces, realizat în fiecare zi, va face ca totalitatea acestei transformari sa se împlineasca în 10 sau 15 zile. Sângele hraneste, reface, însufleteste, face sa funnctioneze toate celulele corpului nostru. Deoarece mâncati pe luna aproximativ 50 pâna la 60 kilograme de alimente si bauturi, introduceti lunar aproape de 10 ori mai mult material sângelui vostru. Prin acest mecanism de asimilare si de metabolism zilnic, puteti schimba în întregime constitutia voastra în putin timp si puteti da alimentatiei voastre o noua orientare din zi în zi.

Alcatuita dupa directivele preparatorii ale dr. Oshawa dieta este bine sa aiba urmatoarea compozitie: 70% pâna la 90% din hrana voastra sa fie cereale, 30% pâna la 10% sa fie legume preparate printr-unul din diferitele procedee culinare ce vor fi prezentate în continuare. Dupa ce veti urma recomandarile preparatorii timp de câteva luni, puteti folosi modul dumneavoastra de pregatire culinara, dupa cum veti simti necesitatea absoluta si dupa gustul vostru, ascultându-va propriile cerinte, pe masura ce sanatatea voastra se va restabili. Cu cât veti sustine un astfel de regim mai mult timp, cu atât va fi mai bine, va veti detasa de anumite aspecte grosiere ale vietii si veti avea o judecata mai buna.
Regimul prezentat în cele ce urmeaza este cel mai sever, dar totodata si cel mai eficient dintre regimurile indicate de dr. George Oshawa, având o eficacitate maxima în toate bolile produse de excesul energiei yin si permitând totodata o echilibrare rapida a fiintei din punct de vedere energetic (yin-yang). Regimul prevede ca pe o durata de zece zile sa se consume exclusiv cereale: grâu, orez, mei si hrisca, în orice combinatie si proportie, fierte sau coapte. Ca lichid trebuie sa se consume doar apa si numai în cazuri exceptionale ceai de busuioc sau ceai negru. Acest regim poate fi repetat de mai multe ori (în grupe de câte zece zile) cu o pauza de una pâna la cinci zile între doua astfel de grupe, timp în care se pot consuma si alte alimente, de preferinta tot yang, pâna când se obtine efectul dorit.

Actiunea regimului produce curatarea organismului de impuritati, eliberând traseele energetice din corp permitând curgerea energiei. Aceasta purificare generala are drept efect imediat o limpezire si o claritate considerabila a mintii, digestia devine mai buna, secretiile hormonale sunt reglate, iar tenul devine curat si luminos. Ochii sunt stralucitori si fiinta simte o inexplicabila forta si pofta de viata, straine ei pâna atunci. Reactiile fiziologice adverse care pot aparea datorita purificarii intense si a dezintoxicarii masive a organismului vor disparea însa continuând cu tenacitate dieta, ele cedând locul unei cu totul alte conditii trupesti si chiar unui metabolism diferit, mult îmbunatatit. Aceste reactii nu apar decât în cazurile dezintoxicarilor masive. Fiind deosebit de purificator, acest regim ar trebui folosit chiar si de cei sanatosi pentru o reîmprospatare si o purificare generala a organismului. În continuare urmeaza câteva retete culinare care fac posibila urmarea acestui regim alimentar.

Sursa: www.suntsanatos.ro

Vezi toate stirile din categoria Despre Nutritie
css cds
Cauta
csj cdj

Despre Nutritie
Dieta de slabit pe baza de carne
Mancarea de la KFC
Grupe de alimente
Plante medicinale
Index alfabetic al afectiunilor care se trateaza cu ajutorul plantelor medicinale
Stiri de ultima ora
Un nou remediu impotriva gripei
Viitura toxica din Ungaria ajunge azi in Romania
Namolul toxic care vine din Ungaria contine tone de arsenic si mercur
Catastrofa din Ungaria, mai grava decat scurgerea de cianuri de la Baia Mare
E-urile ameninta sanatatea
Rolul efortului fizic in diabetul zaharat
Terapia Gerson
Terapia Gerson
Dr.Max Gerson - O metoda naturala eficienta pentru tratarea cancerului
Vremea vindecarii. Un triumf asupra cancerului. Terapia viitorului
Tratament cancer
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Noutati in tratamentul cancerului
15 motive principale care justifica puritatea Zeolitului lichid imbunatatit cu DHQ
UNEORI E BINE SA TE INDOIESTI, SA GANDESTI TU PENTRU TINE !
Tratamentul cancerului
Tratament cancer - apa saracita in deuteriu
Administrare Apa saracita in deuteriu
LINK-uri utile
ANPC
cs
  arrow   Cum comand   arrow   Oferte Speciale   arrow   Spiritualitate   arrow   Parteneri   arrow   Video   arrow   Alimentatie
cd

Disclaimer
 

Copyright © tratamentcancer.ro 2009-2014. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Tratamentcancer.ro si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 
csj   cdj
 
Infiintare firma   detoxifiere si deparazitare   Zeolit   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   zeoliti   Dr. Hulda Clark