css Prima pagina cds css Produse noi cds css Cum comand cds css Oferte Speciale cds css Parteneri cds css Alimentatie cds css Video cds css Spiritualitate cds css Stiri cds css Contact cds
css Cosul de cumparaturi este gol cds
css   cds
sts drs
 

Produse
Carti
Oferte
Aparate
Accesorii
Tratament deparazitar si detoxifiant
Tratament cancer general
Tratament cancer mamar
Tratament cancer de piele
Tratament cancer de prostata
Tratament candidoza
Tratament cerebral
Tratament de col uterin
Tratament colorectal
Tratament energetic
Tratament al epidermei
Tratament esofagian
Tratament gastric
Tratament hepatic
Tratament hipofiza
Tratament limfatic
Tratament laringian
Tratament mamar
Tratament osos
Tratament de prostata
Tratament pulmonar
Tratament renal
Tratament testicular
Tratament sistem imunitar
Vitamine
Celule stem
Produse VitaCrystal
Produse de uz extern
Terapia Gerson
Diete anticancer
Ingrijire personala

css cds
 
 
Euro EUR 4.4834
Dolar SUA USD 3.5031
cad CAD 3.5994
gbp GBP 5.6099
 
csj cdj

css cds
 
Din:
In:
Suma:
Valoare:
 
csj cdj

Dr. Max Gerson - O metoda naturala eficienta pentru tratarea cancerului
 

Dr. Max Bernhard Gerson
(1881-1959)

Dr. Med Max Gerson s-a nascut în 1881 în Wongrowitz în Germania. A studiat la universitatile din Breslau, Würzburg, Berlin si Freiburg.
Gerson suferea înca din timpul studentiei de migrene foarte grele. Toti medicii consultati îi spusesera ca boala este incurabila si ca trebuie sa învete sa traiasca cu ea. Dar el nu se multumi cu acest verdict si cauta mai departe, iar în 1910, descoperi cartea unui medic italian, care recomanda în cazul migrenelor, diete alimentare. Si asa începu Gerson imediat sa experimenteze cu propia persoana. Încerca mai întai o dieta cu lapte, care nu aduse însa nici o alinare a suferintelor sale. Dupa aceea, încerca o cura de fructe, urmata de o cura de legume, iar în final o cura mixta de fructe si legume, în timpul careia simti o îmbunatatire considerabila a starii sale de sanatate. Migrenele devenisera mai rare si durerile mai putin intensive, însa nu încetasera cu desavarsire. Gerson cerceta mai departe si ajunse la concluzia ca migrenele se datoreaza unei deranjari a metabolizarii mineralelor, în special a clorului. Asa ca începu un nou experiment, relua dieta pe baza de fructe si de legume, de data aceasta însa pregati totul fara sare si acest lucru aduse în cele din urma succesul mult asteptat! Gerson stia acum cu siguranta, dupa doi ani de experiente dietetice, ca migrenele se pot vindeca si tine sub control prin simpla respectare a unor norme alimentare. Orice reîntoarcere la un regim “normal”, aducea cu sine, de fiecare data, reaparitia migrenelor.

Gerson începu sa le prescrie pacientilor sai bolnavi de migrene, în loc de medicamente, regimul alimentar. Unul dintre pacientii sai îi comunica în 1920, ca regimul alimentar îi vindecase nu numai migrena, ci si tuberculoza cutanata (Lupus vulgaris). Gerson îl asculta cu atentie pe pacientul sau si constata, ca într-adevar, starea pielii sale se îmbunatatise considerabil. Dupa o cumpanire îndelungata, Gerson emise ipoteza ca regimul dietetic întareste sistemul imunitar, putand fi aplicat si la alte boli. Din acel moment, Gerson se decise sa caute dovezile care sa-i confirme teoria.

Dr. Gerson a fost din 1924 sprijinit de dr. Ferdinand Sauerbruch, cel mai cunoscut specialist în tuberculoaza la acea ora din Germania, care recunoscuse importanta unei terapii dietetice în tratarea TBC-ului. Gerson fu numit seful unei sectii speciale de tuberculoza din cadrul universitatii din München si începu tratarea bolnavilor cu regimul sau alimentar. Sauerbruch si Gerson relateaza despre o experienta clinica efectuata de ei, în cadrul careia fusesera vindecati 446 din 450 (99%!!) de bolnavi de tuberculoza cutanata, numai prin regimul alimentar, fara nici un fel de medicamante!

Rezultatele exceptionale obtinute la clinica din München, au fost confirmate mai tarziu si de Albert Jesionek (1870-1935) la clinica din Gießen. Eficienta tratamentului dietetic a fost chiar recunoscuta oficial de catre Comitetul Consiliului Prusian de Stat pentru Sanatate (1930) în tratarea tuberculozei osoase, cuatanate si articulare. Este de aceea de necrezut, ca terapia dietetica nu a reusit sa capete o aplicare mai mare, nici macar în cazul tratarii bolilor TBC. Din pacate, Gerson a întampinat o opozitie masiva din partea corpului medical, rezultatele cercetarilor sale în domeniul tratarii bolilor prin terapia dietetica, fiind absolut ignorate de catre colegii sai medici!

În anul 1928, Gerson a fost chemat la patul unei bolnave de cancer, care fusese deja operata si careia medicii care o tratasera, îi declarasera ca nu mai poate fi salvata. Gerson îi spuse pacientei ca nici el nu poate sa o ajute, deoarece nu are nici un fel de experienta în domeniu, mai ales într-un astfel de caz grav. Bolnava îi raspunse însa, ca ea a auzit de rezultatele exceptionale în vindecarea TBC-ului si a artritei si insista sa fie tratata prin metoda sa. Gerson îi prescrise acceasi dieta, pe care o administra în cazul tuberculozei. Dupa sase luni, pacientei, careia îi mai fusesera date de catre medicii care o tratasera pana atunci numai cateva saptamani de viata, îi mergea foarte bine. Urmara alte doua cazuri de cancer, care evoluara cu aceleasi rezultate neasteptat de bune. Gerson deveni constient de faptul ca terapia sa nu este o terapie specifica unei anumite boli.
“Cu aceeasi terapie dietetica, adaptata în parte pentru fiecare bolnav, ca baza a tratamentului, am vindecat la fel de bine si TBC, precum si astm, boli ale aparatului locomotor, boli metabolice sau boli nervoase.”

Planul dietetic prescris de Gerson interzice fumatul, alcoolul, cafeaua si ceaiul negru, sarea, zaharul, cacao, conservele de orice fel, branza, carnea afumata sau condimentata, salamul, sunca, parizerul, s.a.m.d. si recomanda consumul de fructe, salate, legume, lapte crud (nepasteurizat sau fiert), cereale, cartofi, seminte. De-a lungul anilor, Gerson a schimbat adeseori planul dietetic pentru a-i îmbunatati efectul tamaduitor. În 1926 începu sa reduca drastic consumul de proteine animale, din 1929 introduse si cantitati mari de sucuri de fructe si de legume.

Situatia politica din Germania îl obliga însa pe Gerson sa emigreze în 1933, mai întai în Austria, apoi în Franta, iar din 1936 în SUA. Gerson îl cunoscu în acest timp si pe laureatul premiului Nobel Albert Schweitzer. Sotia lui Schweitzer era bolnava de TBC, iar în cazul ei fusesera deja aplicate, fara nici un succes, toate metodele terapeutice cunoscute în medicina alopata la momentul respectiv. Helene Schweitzer se vindeca cu ajutorul metodei Gerson, iar Gerson si Schweitzer ramasera prieteni toata viata. Ani de zile mai tarziu, atunci cand lui Albert Schweitzer i s-a diagnosticat diabet zaharat, el se trata si se vindeca tot prin terapia Gerson.

În cursul anilor, cabinetul doctorului Gerson din New York fu asaltat din ce în ce mai mult de bolnavi de cancer aflati în stadiul final al bolii. Peste 90% din pacientii sai erau oameni, la care se încercasera fara succes toate metodele obisnuite de tratare a cancerului, erau oameni carora ceilalti medici care îi tratasera nu le mai dadusera nici o sansa de supravietuire. Gerson nota în 1954, ca în cazurile bolnavilor aflati în stadiul final al boliilor, el obtinea totusi cu terapia sa, o rata de vindecare de 50%. Un an înaintea mortii sale, îi aparu cartea «A cancer therapy – results of fifty cases », în care este prezentata experienta sa, adunata de-a lungul anilor cu mii de bolnavi.

Max Gerson s-a stins din viata în 1959. Albert Schweitzer, el însusi medic, scria într-un necrolog:
“Gerson a fost pentru mine unul dintre cele mai mari genii din istoria medicinii”.

Bibliografie:
Max Gerson - “O metoda naturala eficienta pentru tratarea cancerului si a altor boli grave”- Editura For You 2005

Pentru informatii suplimentare :
În S.U.A.
The Gerson Institute
1572 Second Ave
SanDiego CA 92101
Tel. (619) 685 – 5353
www.gerson.org info@gerson.org Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

În Ungaria:
The Gerson Institute
Szekhely 2098
Pilisszenzkereszt-Dobogoko Tery Ödön u.17
Tel. 0626-547-004
www.gerson.hu info@gerson.hu Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Autor: Mihaela Walter
sursa: hrana-vie.blogspot.com/

 

Vezi toate stirile din categoria Despre Nutritie
css cds
Cauta
csj cdj

Despre Nutritie
Dieta de slabit pe baza de carne
Mancarea de la KFC
Grupe de alimente
Plante medicinale
Index alfabetic al afectiunilor care se trateaza cu ajutorul plantelor medicinale
Stiri de ultima ora
Un nou remediu impotriva gripei
Viitura toxica din Ungaria ajunge azi in Romania
Namolul toxic care vine din Ungaria contine tone de arsenic si mercur
Catastrofa din Ungaria, mai grava decat scurgerea de cianuri de la Baia Mare
E-urile ameninta sanatatea
Rolul efortului fizic in diabetul zaharat
Terapia Gerson
Terapia Gerson
Dr.Max Gerson - O metoda naturala eficienta pentru tratarea cancerului
Vremea vindecarii. Un triumf asupra cancerului. Terapia viitorului
Tratament cancer
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Noutati in tratamentul cancerului
15 motive principale care justifica puritatea Zeolitului lichid imbunatatit cu DHQ
UNEORI E BINE SA TE INDOIESTI, SA GANDESTI TU PENTRU TINE !
Tratamentul cancerului
Tratament cancer - apa saracita in deuteriu
Administrare Apa saracita in deuteriu
LINK-uri utile
ANPC
cs
  arrow   Cum comand   arrow   Oferte Speciale   arrow   Spiritualitate   arrow   Parteneri   arrow   Video   arrow   Alimentatie
cd

Disclaimer
 

Copyright © tratamentcancer.ro 2009-2014. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Tratamentcancer.ro si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 
csj   cdj
 
Infiintare firma   detoxifiere si deparazitare   Zeolit   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   zeoliti   Dr. Hulda Clark