css Prima pagina cds css Produse noi cds css Cum comand cds css Oferte Speciale cds css Parteneri cds css Alimentatie cds css Video cds css Spiritualitate cds css Stiri cds css Contact cds
css Cosul de cumparaturi este gol cds
css   cds
sts drs
 

Produse
Carti
Oferte
Aparate
Accesorii
Tratament deparazitar si detoxifiant
Tratament cancer general
Tratament cancer mamar
Tratament cancer de piele
Tratament cancer de prostata
Tratament candidoza
Tratament cerebral
Tratament de col uterin
Tratament colorectal
Tratament energetic
Tratament al epidermei
Tratament esofagian
Tratament gastric
Tratament hepatic
Tratament hipofiza
Tratament limfatic
Tratament laringian
Tratament mamar
Tratament osos
Tratament de prostata
Tratament pulmonar
Tratament renal
Tratament testicular
Tratament sistem imunitar
Vitamine
Celule stem
Produse VitaCrystal
Produse de uz extern
Terapia Gerson
Diete anticancer
Ingrijire personala

css cds
 
 
Euro EUR 4.4834
Dolar SUA USD 3.5031
cad CAD 3.5994
gbp GBP 5.6099
 
csj cdj

css cds
 
Din:
In:
Suma:
Valoare:
 
csj cdj

Distrugerea alimentelor prin incalzire
 

În timpul fierberii, este distrusa vitamina C, care are sarcina principala de curatare a sangelui. Prin foc, alimentele sunt denaturate si dezagregate în fragmente mici, care pot patrunde prin mucoasa intestinului. În acest caz, leucocitele se concentreaza în acest tesut pentru a distruge proteinele straine din organism. Lipsa leucocitelor în celelalte organe slabeste rezistenta organismului.

floare4

Daca se consuma alimente crude, nu se produce aceasta leucocitoza de digestie, din cauza ca ele contin fermenti. Daca începem masa cu alimente crude, se pot adauga si cantitati mici de alimente fierte. Hrana omorata prin fierbere, ca si faina alba, produce constipatii, deoarece colonul se moleseste, se lungeste si devine o sursa de dezvoltare a germenilor patogeni. Ficatul si organele de excretie nu pot neutraliza si elimina toate toxinele formate si pe cele introduse zilnic în corp, si astfel se produce degenerarea acestor organe.

Am citit carti scrise de persoane care au obtinut vindecari în anumite boli renuntand la carne si consumand mai multe cruditati, alaturi de oua si lactate pregatite termic, sau au calit legumele cu ulei (si mai grav, presat la rece, care, avand legaturi polinesaturate, sufera transformari mai multe, se degradeaza mai mult). Dar acest beneficiu a fost mic, deoarece proteinele animale degradate si uleiul încins au lungit perioada de vindecare. În felul acesta, nu se pot obtine vindecari în boli foarte grave, cum ar fi cancerul, SIDA, neuropatiile, cand trebuie usurata la maxim munca de digestie a organismului, obtinand noi forte de vindecare. Yoghinii nu tin cont de aceste prevederi, dar ei practica exercitii de purificare, de eliminare de toxine.

Sunt necesare trei substante de baza pentru mentinerea organismului uman si animal: grasimile, hidratii de C si proteinele.

• Grasimile sunt purtatorii de vitamine liposolubile (ADEF), spre deosebire de vitaminele hidrosolubile (solubile în apa): vitamina C. Acizii grasi din grasimi sunt saturati (nu reactioneaza alte substante chimice, nu formeaza noi combinatii - moarte) sau nesaturati (vii). La fabricatie, la fierbere, cele mai mari prejudicii le sufera grasimile si uleiurile. Grasimile animale si vegetale solidificate si uleiul încalzit oblitereaza arterele si provoaca hipertensiune arteriala, pe cand uleiul obtinut prin presare la rece le curata de depuneri.

• Prin fierbere, sunt degradate chiar si amidonul si fructoza (se produce obezitatea). Legumele si fructele fierte în apa devin acide, prin eliminarea sarurilor minerale în apa. Substantele organice vii (în special enzimele, care sunt fermentii respiratori, catalizatori) sunt distruse. Numai în cazul în care peretele intestinal este prea inflamat, un aliment cu structura bruta poate irita sau provoca chiar o sangerare; în acest caz, trebuie folosite cu atentie legumele si fructele crude. Legumele trebuie preparata în abur sau apa foarte putina.

În caz de îmbolnavire a rinichilor, uleiurile volatile si alte materii iritante care se gasesc în: ceapa, usturoi, ridichi, arpagic, ca si în majoritatea mirodeniilor, pot irita tuburile fine ale rinichilor. Ele trebuie eliminate din regim.

Procentele ideale pentru 5 nutrienti esentiali de care are nevoie corpul: glucoza (90%), aminoacizi (4-5%), minerale (3-4%), acizi grasi (1%), vitamine (sub 1%).

Fructele sunt singurele elemente care furnizeaza aceasta compozitie perfecta de nutrienti. Fructele contin în principal glucoza (necesara pentru functionarea sistemului nervos).

Glucidele asigura mai mult de jumatate din energia necesara organismului omenesc în 24 h, fiind combustibil al efortului muscular. Ele sunt utilizate pentru mentinerea nivelului glicogenului în ficat si reîînoirea rezervei sale, pecum si pentru mentinerea constanta a nivelului glucozei în sange. Pe langa rolul energetic, glucidele au si rol plastic, deoarece ele intra în compozitia celulelor si tesuturilor. La un efort intens, glucidele se epuizeaza repede, dar se pot regenera pe seama lipidelor din organism. Glucidele în exces se transforma în lipide (grasimi), care se depun în tesutul adipos, determinand obezitatea. Glucidele, îndeosebi cele solubile, sunt detoxifianti ai organismului. Dimineata sa se consume fructe, ele ajutand la eliminarea toxinelor.

Din studiul primilor dinti fosilizati, rezulta ca primii oameni au consumat numai fructe.

Daca sunt recoltate înainte de coacere, fructele sunt acide, deoarece acizii organici nu au fost transformati în zaharuri. Se recomanda ca fructele sa fie consumate singure. Se pot asocia cu proteine slabe (lapte prins sau iaurt).

Pepenii galbeni (si chiar verzi) sunt foarte putrescibili. Nu exista nici o digestie stomacala, singura digestie este în intestine. Daca se consuma cu alte alimente, produc fermentatii. Cel mai bine este sa se consume separat, eventual cu o ora înainte de masa. Pot fi asociati cu miere, fructe dulci, cu proteine slabe, ca laptele prins.

Cura de struguri sau de must este foarte sanatoasa:

• ziua, 1-2 - 300-500 gr. pe zi struguri;
• ziua, 3-4 - 600-700 gr. pe zi.

Se mareste doza zilnic cu 200-250 gr., pana la 3-4 kg. pe zi, timp de 2-6 saptamani, apoi se revine treptat la normal. Se fractioneaza în trei parti cu 1.5 ore înainte de masa.

Cura de must: ziua 1 - 250-300 ml. Se mareste zilnic cu 150-200 ml, pana la 750-1000 ml/zi, timp de doua trei saptamani, apoi se scade treptat. Se împarte în trei parti, care se beau cu 1.5-2 ore înainte de masa.

Actiunea alcalinizata a fructelor si legumelor se datoreaza acizilor organici (citric, tratric, malic), care sunt metabolizati în organism, iar sarurile rezultate (carbonati si bicarbonati de Ca si K) mentin alcalinitatea sangelui. Sarurile de K prezente în fructe si legume în cantitate mai mare decat cele din Na influenteaza pozitiv metabolismul apei în tesuturile corpului, permitand eliminarea surplusului de apa si, fiind diuretice, detoxifica.

Acizii grasi din fructe sunt neutralizati daca acestea sunt consumate pe stomacul gol.

Sucul de legume crude este o apa naturala care convine perfect nevoilor corpului. Se poate dilua cu apa distilata.

Sodiul organic din dovlecel este cel mai bun reconstituent pentru un ficat epuizat. Cand sodiul din ficat este epuizat, celulele acestui organ mor si se produce ciroza hepatica. De Na, K, Ca corpul are cea mai mare nevoie.

Plante bogate în K: fasolea verde, care furnizeaza substantele alcaline necesare pancreasului si glandelor salivare (care constituie rezervoarele de K ale corpului).

Calciul se gaseste în ramuri, radacini, tulpini. Animalele ierbivore au oase si muschi solizi datorita consumului de iarba. Elefantul îsi dezvolta fildesii imensi cu proteina de Ca din frunze.

În caz de tulburari ale ficatului, se recomanda un post scurt cu supa de legume.

În caz de diabet, se recomanda un post scurt cu supe din legume nefainoase pasate (vegatele cu frunze si tulpina) si bogate în K: telina, patrunjel, dovlecel si fasole verde. Se sta la pat, pentru ca ficatul si pancreasul sa nu fie incomodate de acizii rezultati în urma eforturilor fizice. Eliminarea zaharului din urina se face dupa 3-4 zile.

Dr. Bruker nu recomanda folosirea drojdiei vii în scopul administrarii de vitamine, pentru ca celulele vii ale drojdiei rezista sucurilor gastrice, parasind intestinul neschimbate, deci nu se ajunge la o utilizare a continutului ei de vitamine.

Substantele cele mai importante din cereale se distrug la temperaturi mai mari de 160 º C. La paine, în procesul coacerii, se pierd auxoni. Cu toate acestea, painea integrala constituie, datorita compozitiei ideale a substantelor active din cereale, a instabilitatii relative la temperatura si a posibilitatii practice de folosire cea mai importanta baza a unei alimentatii sanatoase, cu conditia ca o mica parte din cereale sa fie consumata zilnic, în stare proaspata, macinata, neîncalzita, sub forma de terci din uruiala proaspata. Painea consumata sa fie Graham uscata sau, mai bine, din faina integrala, dospita la soare. Este bine sa se consume fara coaja.

La legumele si fructele fierte, la carnea si laptele încalzite, pierderea valorilor este mult mai mare si rezulta chiar produse daunatoare, ceea ce la painea integrala nu este cazul.

Prin transformarea hidratilor de C (amidonul si zaharurile) în cadrul metabolismului, se ajunge la produsele finale CO2 si H2O. Apa se elimina prin urina si transpiratie, iar CO2 sub forma de gaz, prin expiratia pulmonara. Daca metabolismul este normal, la descompunerea hidratilor de C nu raman deseuri de metabolism, adica substante greu de eliminat. Acelasi lucru este valabil si pentru grasimi, pentru ca si ele se compun din C-H si oxigen.

• Altfel se întampla cu proteinele care contin si atomi de azot. Proteinele îsi pierd 2/3 din valoarea lor nutritiva prin fierbere. Ele produc multe reziduuri si acizi în urma metabolismului. Lipsa de enzime are ca urmare faptul ca mai mult de 3/4 din serurile minerale se depun ca reziduuri. Proteinele animale nu pot fi descompuse pana la produsele finale, si cauzeaza în intestin procese de putrefactie cu gaze rau mirositoare, cu compusi toxici care duc la autootravire (sulfitul de hidrogen, acidul fenilpropionic, indolul, scatolul, fenolul, alcoolul, acidul acetic etc.). Produsele lor finale ce mai pot fi valorificate sunt acidul uric si ureea. "Moartea se afla în colon", dupa cum afirma Dr. Hecde în cartea sa. Proteina, ca substanta vie, este foarte sensibila la caldura. Viata omului se stinge la 43 º C (la temperatura la care proteina se denatureaza). Ratia zilnica de proteine este de 60-70 g.

Prof. Wilska (Helsinki) a descoperit ca prin încalzirea colesterolului si a proteinelor animale se formeaza produse de degradare, toxice, pe care le-a numit mortamine. Din lapte, branza, unt, carne si peste încalzit au fost izolate peste 300 mortamine. Proteinele vegetale sunt mai usor digerabile. Se gasesc în nuci, germeni de grau, fulgi de ovaz, cereale, legume, soia.

sursa: valeriupopa.3x.ro

Vezi toate stirile din categoria Despre Nutritie
css cds
Cauta
csj cdj

Despre Nutritie
Dieta de slabit pe baza de carne
Mancarea de la KFC
Grupe de alimente
Plante medicinale
Index alfabetic al afectiunilor care se trateaza cu ajutorul plantelor medicinale
Stiri de ultima ora
Un nou remediu impotriva gripei
Viitura toxica din Ungaria ajunge azi in Romania
Namolul toxic care vine din Ungaria contine tone de arsenic si mercur
Catastrofa din Ungaria, mai grava decat scurgerea de cianuri de la Baia Mare
E-urile ameninta sanatatea
Rolul efortului fizic in diabetul zaharat
Terapia Gerson
Terapia Gerson
Dr.Max Gerson - O metoda naturala eficienta pentru tratarea cancerului
Vremea vindecarii. Un triumf asupra cancerului. Terapia viitorului
Tratament cancer
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Noutati in tratamentul cancerului
15 motive principale care justifica puritatea Zeolitului lichid imbunatatit cu DHQ
UNEORI E BINE SA TE INDOIESTI, SA GANDESTI TU PENTRU TINE !
Tratamentul cancerului
Tratament cancer - apa saracita in deuteriu
Administrare Apa saracita in deuteriu
LINK-uri utile
ANPC
cs
  arrow   Cum comand   arrow   Oferte Speciale   arrow   Spiritualitate   arrow   Parteneri   arrow   Video   arrow   Alimentatie
cd

Disclaimer
 

Copyright © tratamentcancer.ro 2009-2014. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Tratamentcancer.ro si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 
csj   cdj
 
Protectia Muncii Bucuresti   Infiintare firma   Infiintare firma Bucuresti   detoxifiere si deparazitare   Zeolit   Ekilibrium - Produse naturiste superioare  

zeoliti   Dr. Hulda Clark