css Prima pagina cds css Produse noi cds css Cum comand cds css Oferte Speciale cds css Parteneri cds css Alimentatie cds css Video cds css Spiritualitate cds css Stiri cds css Contact cds
css Cosul de cumparaturi este gol cds
css   cds
sts drs
 

Produse
Carti
Oferte
Aparate
Accesorii
Tratament deparazitar si detoxifiant
Tratament cancer general
Tratament cancer mamar
Tratament cancer de piele
Tratament cancer de prostata
Tratament candidoza
Tratament cerebral
Tratament de col uterin
Tratament colorectal
Tratament energetic
Tratament al epidermei
Tratament esofagian
Tratament gastric
Tratament hepatic
Tratament hipofiza
Tratament limfatic
Tratament laringian
Tratament mamar
Tratament osos
Tratament de prostata
Tratament pulmonar
Tratament renal
Tratament testicular
Tratament sistem imunitar
Vitamine
Celule stem
Produse VitaCrystal
Produse de uz extern
Terapia Gerson
Diete anticancer
Ingrijire personala

css cds
 
 
Euro EUR 4.4834
Dolar SUA USD 3.5031
cad CAD 3.5994
gbp GBP 5.6099
 
csj cdj

css cds
 
Din:
In:
Suma:
Valoare:
 
csj cdj

Novalis Tx, CyberKnife, TomoTherapy. Linac Radiochirurgia si Terapia prin radiatie
 

 

 
 Linac Radiochirurgia si Terapia prin radiatie
Linac este prescurtarea pentru accelerator linear. Acesta produce radiatii ce se refera la razele X foarte puternice. Acceleratorul linear este o masinarie creata pentru a emite radiatii si necesita modificari pentru a putea fi folosit la radio-operatii sau IMRT (terapie intense de radiatii modulate). De cele mai multe ori aceste modificari constau in adaugarea unei alte piese.
Masinile Linac pot fi dedicate sau non-dedicate. Cele dedicate au echipamentul necesar pentru a efectua tratamente de inalta performanta, atasat permanent de suportul pentru radiatii. Aceasta este metoda preferata. Masinile non-dedicate pot fi folosite pentru terapiile cu radiatii conventionale dimineata, iar dupa ce a fost atasata partea aditionala pentru tratamentele mai performante – dupa-amiaza. Masinile non-dedicate nu confera acelasi stadiu de precizie si acuratete ca cele dedicate
Radio-operatia poate fi facuta cu ajutorul unui accelerator linear. Prin definitie, radio-operatia este o procedura chirurgicala sustinuta de un neurochirurg sau oncolog. Toata procedura are loc intr-o singura zi, inclusive imobilizarea, scanarea, planificarea si procedura in sine. Prin radio-operatie doza de radiatii distribuita intr-o singura sesiune este mai mica decat doza totala data de terapia cu radiatii. Cu toate acestea, tumoarea primeste o doza foarte mare de radiatii pentru o singura data prin radio-operatie si doze mult mai mici dar multiple prin terapia cu radiatii. Acest lucru devine foarte important de vreme ce o serie multipla de radiatii este indreptata catre zonele inconjuratoare sanatoase in loc de o singura data; pot rezulta mult mai multe efecte secundare unele dintre care raman permanente.  .
Un articol punblicat in Octombrie 2004 in Jurnalul de neurochirurgie recunoaste urmatoarele:

“netinand cont de radiatiile ce sunt trimise prin LINAC sau generatori de proton, terapia cu radiatii stereostatice (sesiuni multiple) este folosita pentru a reduce riscurile iradierii tesuturilor adiacente tumorii.  
Radioterapia este eficienta pentru o multitudine de probleme clinice. Se foloseste diferit fata de radio-operatia, si cu ateptari diferite. Intrebuintarea unui dispozitiv robotizat pentru miscarea emitarorului de radiatii nu afecteaza in nici un fel efectele tratamentului radiobiologic”
Tehnologia Linac este folosita in serii multiple in special pentru a nu dauna tesuturilor adiacente sanatoase. Doza totala de radiatii este mult mai mare decat intr-una singura de radio-operatie dar fiindca este transmisa in masuri mai mici de mai multe ori, poate permite tumorii sa creasca.  
Cea mai importanta calitate a tehnologiei linac este abilitatea acetuia de a viza tumorile mai mari de pe creier sau din corp ce nu pot fi tratate printr-o singura sesiune. Cele mai precise tehnici radio-operatie folosind o singura sesiune de GammaKnife sau tehnilogia Linac sunt folosite pentru creier. Nu exista nici un beneficiu cu privinta la tratamentele cu radiatii fractionate atunci cand poate fi efectuata o singura sesiune de radio-operatie. Tratamentele multiple cu radiatii pot provoca mai putin control asupra tumorii si mai multe efecte secundare permanente.   
 
Note importante in intrebuintarea unui Accelerator Linear 
 
Dreptul de proprietate a tehnologiei. Grupuri de fizicieni sau investitori pot detine o astfel de masina de tratament si poate fi localizata intr-un spital sau institutie. Pentru a asigura ca radio-operatia sau radioterapia este procedura corecta pentru pacient, acesta trebuie sa intrebe daca tehnologia este aflata in proprietatea spitalului sau a fizicianului ce propune tratamentul. Daca aparatul este privat, atunci cel mai indicat ar fi sa ceara si o a doua opinie.   
·                     Puterea tehnologiei: MeV. Cu cat este mai mare puterea apartului, cu atat mai mult poate patrunde in interiorul tesutului. Puterea poate fi o functie a metodei folosite pentru a transmite radiatiile si nu neaparat egala cu ratingul MeV.  
·                     Formarea imaginii tehnologiei. Tehnologia IRM este considerate cea mai superioara pentru detectarea unei tumori cerebrale. IRM-ul furnizeaza imagini fara precedent din corp. Scanarile IRM sunt capabile sa arate tesutul normal versus tesutul cu tumoare. Scanarile CT folosesc raze X pentru a scana tumoarea. Insa marginile tumorii nu pot fi vazute prin scanarile CT. Daca este vre-un os in aproperea tumorii, acesta va umbri imaginea tumorii data de CT. Detaliile mai precise a unui tesut moale sunt mai putin vizibile intr-o scanare CT decat una IRM.
 
 
Vezi toate stirile din categoria Ce stii despre cancer
css cds
Cauta
csj cdj

Despre Nutritie
Dieta de slabit pe baza de carne
Mancarea de la KFC
Grupe de alimente
Plante medicinale
Index alfabetic al afectiunilor care se trateaza cu ajutorul plantelor medicinale
Stiri de ultima ora
Un nou remediu impotriva gripei
Viitura toxica din Ungaria ajunge azi in Romania
Namolul toxic care vine din Ungaria contine tone de arsenic si mercur
Catastrofa din Ungaria, mai grava decat scurgerea de cianuri de la Baia Mare
E-urile ameninta sanatatea
Rolul efortului fizic in diabetul zaharat
Terapia Gerson
Terapia Gerson
Dr.Max Gerson - O metoda naturala eficienta pentru tratarea cancerului
Vremea vindecarii. Un triumf asupra cancerului. Terapia viitorului
Tratament cancer
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Noutati in tratamentul cancerului
15 motive principale care justifica puritatea Zeolitului lichid imbunatatit cu DHQ
UNEORI E BINE SA TE INDOIESTI, SA GANDESTI TU PENTRU TINE !
Tratamentul cancerului
Tratament cancer - apa saracita in deuteriu
Administrare Apa saracita in deuteriu
LINK-uri utile
ANPC
cs
  arrow   Cum comand   arrow   Oferte Speciale   arrow   Spiritualitate   arrow   Parteneri   arrow   Video   arrow   Alimentatie
cd

Disclaimer
 

Copyright © tratamentcancer.ro 2009-2014. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Tratamentcancer.ro si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 
csj   cdj
 
Infiintare firma   detoxifiere si deparazitare   Zeolit   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   zeoliti   Dr. Hulda Clark