css Prima pagina cds css Produse noi cds css Cum comand cds css Oferte Speciale cds css Parteneri cds css Alimentatie cds css Video cds css Spiritualitate cds css Stiri cds css Contact cds
css Cosul de cumparaturi este gol cds
css   cds
sts drs
 

Produse
Carti
Oferte
Aparate
Accesorii
Tratament deparazitar si detoxifiant
Tratament cancer general
Tratament cancer mamar
Tratament cancer de piele
Tratament cancer de prostata
Tratament candidoza
Tratament cerebral
Tratament de col uterin
Tratament colorectal
Tratament energetic
Tratament al epidermei
Tratament esofagian
Tratament gastric
Tratament hepatic
Tratament hipofiza
Tratament limfatic
Tratament laringian
Tratament mamar
Tratament osos
Tratament de prostata
Tratament pulmonar
Tratament renal
Tratament testicular
Tratament sistem imunitar
Vitamine
Celule stem
Produse VitaCrystal
Produse de uz extern
Terapia Gerson
Diete anticancer
Ingrijire personala

css cds
 
 
Euro EUR 4.4834
Dolar SUA USD 3.5031
cad CAD 3.5994
gbp GBP 5.6099
 
csj cdj

css cds
 
Din:
In:
Suma:
Valoare:
 
csj cdj

Tratament colorectal
Zeolite enhanced cu DHQ

 

Pret : 400 RON

*TVA inclusCod : 106

Marca:Get Healthy Again

STOC DISPONIBIL !
Acest produs este pe stoc si va poate fi livrat imediat.

 

  DESCRIERE

 

Zeolite lichid imbogatit cu DHQ

flacon 60 ml

De ce Zeolit lichid imbogatit cu DHQ 60 ml ?
Zeolit lichid este 100% natural si contine cel mai puternic antioxidant - dihidroquercetinul (DHQ) !
Zeolitul lichid are beneficii multiple, fiind nu doar un simplu detoxifiant, ci si un bun antiviral, antioxidant si imunomodulator;
Rezultatele administrarii Zeolitului lichid cu DHQse resimt în timp scurt;
Zeolitul lichid este usor de administrat chiar si pentru persoanele cu afectiuni ale aparatului digestiv.

Zeolitul lichid cu DHQ ajuta la:

Detoxifierea organismului – Curele de detoxifiere ale organismului sunt necesare pentru ameliorarea constipatiei, pentru a ajuta la îmbunatatirea problemelor de tranzit intestinal lent. Detoxifierea organismului este indicata si pentru a ajuta organele foarte solicitate în procesul de digestie: ficatul, vezica biliara si rinichii. Igienizarea colonului, este primul pas care se face pentru detoxifierea organismului. Se recomanda cura de cel putin patru luni, timp în care se iau cate 21 de picaturi de 2 ori pe zi, dimineata si seara, cu 30 de minute înainte de mese.

Intoxicatia cu metale grele – se refera la plumbul (Pb), manganul (Mn), mercurul (Hg), cadmiul (Cd), platina (Pt) etc. care ajung în organism din cauza poluarii apelor, a aerului si a alimentelor. Studiile facute pe esantioane reprezentative de europeni si americani arata ca în organismele a peste 25% din populatie, procentajul acestor metale grele este depasit. Iar consecintele intoxicatiei cu metale grele sunt boli din cele mai diverse, de la cele ale sistemului nervos, la cele de metabolism sau tumorale.

Intoxicatia cu pesticide – substante care ajung în organism în primul rand prin hrana. Aceste substante chimice, ajunse în organismul uman, produc în scurt timp afectiuni alergice, scad imunitatea, cresc riscul de afectiuni tumorale. Cura cu Zeolit lichid, de 60 de zile, urmata de 21 zile de pauza, este un mijloc de interventie rapida, eficienta, dar nu suficienta. În timpul si dupa cura cu Zeolit lichid cu DHQ, este absolut necesar si ca alimentatia sa fie cat mai sanatoasa.

Intoxicatia cu xenoestrogeni – este un cuvant compus, provenind din grecesul xenos, adic strain È™i estrogen, adica hormon feminin, fiind vorba de hormoni feminini straini ajunsi în organismul uman. Acesti hormoni sunt cu totii sintetici si provin din: concentratele cu care sunt dopate animalele în crescatorii, pesticidele cu care sunt tratate culturile agricole, anticonceptionalele de toate felurile, produsele cosmetice ce contin conservanti si alti agenti chimici de sinteza, plasticul din pet-uri si din diferitele vase în care se depoziteaza apa sau hrana. Xenoestrogenii au fost identificati drept o sursa majora de aparitie a sterilitatii la femei si barbati, explicand în buna masura explozia de cazuri de infertilitate din ultimele doua decenii.

Cancer – administrarea Zeolitului lichid ajuta la prevenirea bolii canceroase, dar si a celor tumorale în general. Afirmatia se bazeaza în primul rand pe calitatea clinoptilolitului (zeolitului) de a ajuta la eliminarea din organism a substantelor cu potential cancerigen. Însa acelasi mineral are si efect imunostimulator. Ca adjuvant pentru prevenirea bolilor canceroase se recomanda cate doua cure pe an, ambele a cate 60 de zile.

Iradiere – Clinoptilolitul care sta la baza Zeolitului lichid imbogatit cu DHQ este un adjuvant eficient pentru decontaminarea radioactiva a organismului. 

Hepatita – studiile clinice au demonstrat faptul ca administrarea de clinoptilolit ajuta la încetinirea evolutiei hepatitei cronice. De asemenea, studiile de laborator asupra efectului antiviral al clinoptilolitului sunt încurajatoare. Sunt semnalate si cazuri clinice, de pacienti cu hepatita virala de tip C, care si-au ameliorat starea de sanatate, în urma curelor repetate cu clinoptilolit. Se recomanda cura de 3 luni.

Diaree, infectii intestinale – Administrarea de Zeolit lichid cu DHQ ajuta la normalizarea florei bacteriene a intestinului, la lupta organismului cu virozele care ataca tubul digestiv, la reducerea inflamatiei la nivelul intestinului, la reducerea volumului si fetiditatii gazelor. Se tin cure de 30 zile (60 de zile în cazurile cronicizate).

Infectii virale – Studiile de laborator si de medicina experimentala au aratat o capacitate de sprijin antiviral al clinoptilolitului (contra virusului herpetic, virusurilor coxsackie, adenovirusurilor, etc.), cat si un ajutor la îmbunatatirea imunitatii sub actiunea acestui mineral. Se tin cure de 60 zile.

Gastrita hiper-acida, ulcer gastric – la multi pacienti cu hipersecretie acida sau cu mucoasa gastrica lezata, administrarea de clinoptilolit o amelioreaza. Administrarea de Zeolit lichid cu DHQ ajuta la normalizarea secretiilor digestive, are un efect benefic asupra tesuturilor epiteliale care protejeaza stomacul. Se tin cure de 30-60 zile. Se poate administra si în timpul crizelor de gastrita, Zeolitul lichid ajutand la ameliorarea durerii.

Deficiente imunitare – Administrarea de clinoptilolit ajuta la cresterea productiei de celule ale sistemului imunitar (limfocite si macrofage) si la cresterea rezistentei organismului la infectii. Se tin cure de 60-90 zile.

Infertilitate la barbati – Deoarece cel mai adesea sterilitatea aparuta la barbati este rezultatul dezechilibrelor hormonale care apar pe fondul intoxicarii organismului cu substante cum ar fi xenoestrogenii, metalele grele, pesticidele, unii aditivi alimentari, etc., detoxifierea facuta prin administrarea Zeolitului lichid cu DHQ ajuta la eliminarea acestora din organism. Se tin doua cure, a cate 90 de zile fiecare. Între cele doua cure se face o pauza de minimum 30 de zile.

Guta, acumulari de uree în organism – Zeolitul lichid este eficient în cura pentru aceste afectiuni, deoarece poate ajuta la scoaterea ureei din organism si eliminarea acesteia prin scaun. Este o cura benefica si pentru persoanele cu disurie sau cu probleme renale deoarece, ajutand la eliminarea ureei prin scaun, nu solicita rinichii. Se tin cure de 60-90 zile timp în care se administreaza de 2 ori pe zi, dimineata si seara, cu 30 de minute înainte de mese

Autism – Mentionam posibila actiunea zeolitului in autism, in conditiile in care in ultimii ani tot mai multi parinti din Statele Unite (tara in care aceasta boala este o preponderenta tot mai mare, datorita amplorii pe care a capatat-o) au observat transformari extraordinare la copiii lor in urma curelor cu zeolit. La unii copii autisti, cu varsta peste 4 ani, carora le-au fost administrate cate 1200-2400 miligrame de zeolit pe zi, in cure de 60 de zile, urmate de 30-60 de zile de pauza, s-au observat progrese importante. Nu s-a pus problema disparitiei complete a autismului, in schimb, la unii dintre ei s-a remarcat o imbunatatire a atentiei, a capacitatii de a primi informatii si de a comunica, a starii lor psiho-mentale in general. De asemenea, unii copii hiper-excitabili si-au ameliorat sensibil starea. Nu se stie mecanismul exact prin care zeolitul produce aceste efecte, deocamdata oamenii de stiinta punand rezultatele incurajatoare obtinute pe seama normalizarii secretiilor de neurotransmitatori sau chiar pe seama eliminarii din organism a unor toxine, cum ar fi metalele grele. 

Beneficiile Zeolitului lichid imbogatit cu DHQ: 

Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ are actiune rapida si eficienta - datorita concentratiei mari de principii active din clinoptilolit;
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ ajuta la producerea unei detoxifieri controlate – datorita formulei echilibrate;
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ ajuta la eliminarea depunerilor aderente de la nivelul intestinului gros (placa de mucoid) si la eliminarea reziduurilor care persista în colon pentru perioade de timp îndelungate si care sunt o veritabila sursa de autointoxicare a organismului.
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ ajuta la eliminarea metalelor grele, precum si a radicalilor (acizi) liberi, xenoestrogenilor, pesticidelor si substantelor chimice nocive acumulate în organism.
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ ajuta la normalizarea tranzitului intestinal – la reglarea proceselor de absorbtie si eliminare intestinala concomitent cu refacerea florei intestinale saprofite;
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ este un produs 100% natural, ne-toxic si care nu produce dependenta;
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ ajuta la activarea genei P21, gena ce se pare ca opreste cresterea tumorilor prin anularea directa a semnalelor de crestere, reducand riscul de aparitie a cancerului;
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ te (re)învata sa bei zilnic suficienta apa, întrucat alaturi de acest detoxifiant este obligatoriu consumul a minim 2 l de apa/zi;
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ are efecte purificatoare si regenerante complexe, care se fac resimtite dupa prima cura;
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ ajuta în majoritatea tulburarilor intestinale si digestive - cele mai importante fiind: constipatia, diareea, enterocolitele, colitele de fermentatie, colitele de putrefactie, hemoroizii, fisurile anale, indigestia, meteorismul (balonarea), diskinezia biliara, parazitozele intestinale, gastrita, refluxul gastroesofagian;
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ este un antioxidant puternic, cu efecte benefice asupra sistemului imunitar;
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ  ajuta la echilibrarea aciditatii organismului aducand-o în zona valorilor optime;
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ ajuta la eliminarea metalelor grele (mercur, plumb, arsen) si toxinelor (pesticide, virusuri) în termen relativ scurt ;
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ poate fi administrat împreuna cu alte medicamente, daca acestea nu sunt pe baza de metale grele sau radioactive, însa întotdeauna trebuie consultat medicul.
 

Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ se recomanda ca adjuvant: 

Pentru detoxifierea organismului;
Eliminarea metalelor grele, radicalilor liberi, amoniacului, pesticidelor si radionuclidelor;
În bolile cronice;
Pentru sportivi, deoarece reduce acumularea de acid lactic si permite o reabilitare mai rapida;
Pentru întarirea si stimularea sistemului imunitar (mai ales la persoanele cu imunodeficienta);
Pentru aprovizionarea organismului cu microelementele indispensabile;
Pentru reglarea pH-ului sangelui;
În iradiere si chimioterapie;
Ca si cosmetic nutritiv, duce la ameliorarea întregului metabolism si face pielea mai frumoasa.
 

Contraindicatii Zeolit lichid imbogatit cu DHQ:
Daca bolnavul urmeaza o conduita oncologica bazata pe Cisplatin, Carboplatin, nu folositi Zeolit lichid cu cel putin 3 zile inainte de inceperea tratamentului sau 3 zile dupa tratament, deoarece Zeolitul elimina metalele grele din organism, facand tratamentul inutil. Zeolitul lichid poate fi folosit impreuna cu orice alt tip de chimioterapie, fara incetare. 

Produsul este contraindicat la persoanele care au avut un transplant de organe mari, deoarece stimuleaza sistemul imunitar si ar putea duce la respingerea transplantului.
Nu se administreaza împreuna cu tratamente chimioterapeutice pe baza de Platina, Litiu sau alte metale grele ori radioactive, deoarece ajuta la eliminarea prompta a acestora din organism, nelasandu-le sa îsi exercite actiunea terapeutica. Ca masura de siguranta, se poate administra Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ cu o pauza de 3 zile dupa si înainte de tratamentul cu citostatice.
Nu se cunosc efectele asupra copiilor sub 7 ani si asupra femeilor însarcinate sau care alapteaza.
 

Echipa Tratament cancer promoveaza suplimentele naturiste pe baza de zeolit care distrug celulele canceroase dar nu afecteaza si organismul. Zeolit lichid imbogatit cu DHQ este un mineral vulcanic (aluminosilicat) aflat in suspensie, unic, imbogatit cu dihidroquercetin (DHQ) - foarte eficient în combaterea celulelor canceroase. 

Zeolitul lichid este de 10 ori mai eficient cu DHQ 

DHQ (dihidroquercetin) a fost adaugat in Zeolitul lichid si astfel crescandu-i eficienta de chelator, imunomodulator, antiviral si detoxifiant.

 Studiile arata ca Zeolit lichid imbogatit cu DHQ este produsul nr. 1 în lupta împotriva cancerului, urmat îndeaproape de OxyDHQ.

 Efectele detoxifierii cu Zeolit lichid sunt destul de puternice si se manifesta prin oboseala, dureri de cap, epuizare cateva zile. De asemenea puteti lua în considerare si folosirea

Micro-Zeolitului în special pentru celulele canceroase din colon. Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ lupta si în alte moduri împotriva cancerului: Zeolitul lichid elimina metalele grele, pesticidele, erbicidele si toate celelalte toxine din organism si face acest lucru ierarhic. Mai întai este atras de plumb (Pb), mercur (Hg), arsenic (As), cadmiu (Cd), apoi distruge pesticidele, erbicidele etc. 

Datorita efectului sau de a prinde toxinele în structura sa moleculara de tip cusca, zeolitul lichid detoxifiaza organismul fara însa a supraîncarca propriul sistem de curatare. Zeolitul poate fi folosit si în mod regulat pentru prevenirea cancerului, pentru ca poate în primul rand sa omoare orice celula canceroasa ce s-ar putea dezvolta. 

Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ nu are efecte toxice sau reactii adverse: 

Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ este un antiviral, detoxifiant, chelator, antioxidant si imunomodulator foarte eficient. Zeolitul lichid cu DHQ este micronizat si ACTIVAT prin prelucrare termomecanica pentru a i se imbunatati proprietatile fizice si chimice, dupa care este transpus in suspensie lichida alaturi de dihidroquercetin (DHQ). Astfel Zeolitului lichid ii creste suprafata activa si puterea de absorbtie si de transfer ionic.

În mod clar Zeolit lichid imbogatit cu DHQ 60 ml este un produs remarcabil în lupta împotriva cancerului, este non-toxic, un foarte bun detoxifiant, îmbunatateste nivelul pH-ului, iar frecventele vibrationale din el maresc eficienta distrugerii celulelor canceroase. 

Administrare zeolit lichid imbogatit cu DHQ:
Zeolit lichid imbogatit cu DHQ este folosit cu succes alaturi de chimioterapie si radioterapie desi administrarea trebuie oprita cu 3 zile înainte de a sustine sedinta de chimioterapie, în cazul în care aceasta foloseste metale grele precum platina (Pt) sau litiu (Li) - Cisplatin, Carboplatin, si 3 zile dupa, tocmai pentru a nu scoate aceste metale din organism.

Folosind Zeolit lichid impreuna cu CANcore-1, atunci administrati la o diferenta de cel putin 30 de minute, pentru ca zeolitul sa nu captureze mineralele din acesta.

 Utilizati Zeolit lichid imbogatit cu DHQ 60 ml astfel: se recomada sa se agite flaconul de 20-30 de ori inainte de utilizare pentru emulsionarea.

Zeolitul Lichid Imbogatit cu DHQ, 60 ml se administreaza sublingual (sub limba). Se pastreaza asa timp de 60 de secunde inainte de a fi inghitit, dupa care se recomanda ingestia a minim 150 ml de apa plata/ suc proaspat de fructe (fara bauturi carbogazoase, sau care sa contina conservanti). Un flacon contine aproximativ 420 de pulverizari. Suplimentul se pulverizeaza direct, sublingual.

Recomandam impartirea dozei zilnice de Zeolit Inbogatit cu DHQ, 60 ml, in 4 doze zilnice.

Se incepe cu 2 pulverizari/zi si se creste gradual, cu cate o pulverizare, pana se ajunge la doza maxima, in functie de necesitati. Pentru rezultate considerabile, recomandam ca intre administrari sa se existe o pauza de 4 pana la 6 ore.

Zeolitul incepe sa actioneze imediat de la ingestie si este eficient timp de 7 ore in organism, dupa care se elimina.

Programul de Detoxifiere si Chelare

Pentru o detoxifiere corespunzatoare, recomandam un program intensiv de minim 90 de zile. Modul de administrare al Zeolitului Lichid Imbogatit cu DHQ aferent acestui program este:

  • 1 flacon/luna - pentru detoxifiere usoara si chelare zilnica. Aceasta dozare echivaleaza cu dojajul de intretinere.
  • 1 flacon/luna - doza zilnica este de 7 pulverizari de 2 ori/zi;
  • 2-3 flacoane/luna - pentru detoxifiere intretinuta, pierdere in greutate si o chelare substantiala (in cazul celor care urmeaza tratamente dificile, medicamentoase, de lunga durata, bazate pe antibiotice si beta blocanti).

Acest dozaj previne absorbtia si stocarea toxinelor, pesticidelor, a substantelor cancerigene, etc. in organismul uman, fluidizeaza semnificativ sistemului circulator si stimuleaza drenajul limfatic.

De asemenea, recomandam minim 2 flacoane/luna tuturor persoanelor care doresc sa piarda in greutate intr-un timp redus. Daca utilizati 2 flacoane/luna, administrati o doza zilnica de 9 pulverizari de 3 ori/zi .

Daca utilizati 3 flacoane/luna administrati o doza zilnica de 14 pulverizari de 3 ori/zi.

 IMPORTANT!

Tratamentul NU este eficient fara un consum SUBSTANTIAL de APA. Din acest motiv va recomandam consumul a minim 150 ml apa plata/suc proaspat de fructe dupa fiecare administrare a produsului.

Programul Detoxifiant si Antitumoral Intensiv

Acest program se adreseaza tuturor acelora care sufera o forma de afectare tumorala, indiferent de forma sau gradul de afectare a ei.

Asa cum am mentionat, Zeolitul Lichid Imbogatit cu DHQ, 60 ml, este considerat un tratament, atata timp cat se administreaza conform unui dozaj specific. Prin urmare, ca orice tratament, se va initia cu un dozaj minim, care va fi accentuat gradual, astfel incat sa poata permite organismului sa se adapteze si sa accepte modificarile implicite noului stil de viata.

Zeolitul Lichid Imbogatit cu DHQ, 60 ml se administreaza sublingual (sub limba). Se pastreaza asa timp de 60 de secunde inainte de a fi inghitit, dupa care se recomanda ingestia a minim 150 ml de apa plata/ suc proaspat de fructe (fara bauturi carbogazoase, sau care sa contina conservanti). Pentru Programul Detoxifiant - Antitumoral, recomandam ca dozajele sa demareze astfel:

Perioada de acomodare (7 zile):

Zilele 1 si 2: 3-4 pulverizari sublinguale de 2 ori/zi; Zilele 3 si 4: 5-7 pulverizari sublinguale de 2 ori/zi; Zilele 5 si 6: 7 pulverizari sublinguale de 2 ori/zi; Din ziua a 7-a: 7 pulverizari sublinguale de 3 ori/zi;

Din acest moment puteti incepe sa adaugati, gradual, in functie de puterea de adaptare a organismului, cate 1 pulverizare, pana ajungeti la dozajul maxim admis (21 de pulverizari, de 4 ori/zi).

IMPORTANT!

Tratamentul NU este eficient fara un consum SUBSTANTIAL de APA. Din acest motiv va recomandam consumul a minim 150 ml apa plata/suc proaspat de fructe dupa fiecare administrare a produsului. 

De stiut: Gradul de alcalinizare a organismului este direct proportional cu dozajul de Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ, 60 ml. Prin urmare, pentru o alcalinizare substantiala, in cazul afectiunilor oncologice, recomandam utilizarea a minim 4 flacoane/luna.

Daca utilizati 4 flacoane/luna, administrati o doza zilnica de 14 spray-uri de 4/zi . Daca utilizati 5 flacoane/luna administrati o doza zilnica de 18 de spray-uri de 4/zi. Daca utilizati 6 flacoane/luna administrati o doza zilnica de 21 de spray-uri de 4/zi.

Zeolitul Lichid Imbogatit cu DHQ, 60 ml se pulverizeaza direct in gura si se asteapta aproximativ 1 minut inainte de a se inghiti. Imediat dupa inghitire, consumati 150 ml de apa. Suplimentul se administreaza pe stomacul gol, cu cel putin 45 de minute inainte de masa si cel putin 2 ore dupa masa. OxyDHQ poate fi administrat imediat dupa Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ, 60 ml, insa nu inainte sau impreuna cu acesta.

Contraindicatii: Recomandam celor care urmeza chimioterapie bazata pe platina (Cisplatin, Carboplatin sau Oxaplatin) - NU folositi Zeolit cu cel putin 3 zile inainte de inceperea tratamentului sau 3 zile dupa tratament, deoarece Zeolitul elimina metalele grele din organism, neutralizand tratamentul.

Spre deosebire de varianta sa initiala, Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ, 60 ml, poate fi folosit impreuna cu oricare alt tip de chimioterapie, fara afecta celelalte tratamente. 

IMPORTANT: Atentie, produsul trebuie folosit gradual! Daca folositi Zeolitul pentru copiii autisti sau adulti autisti, dozajul sugerat este:

  • bebelus - 1pana la un maxim de 2 spray-uri de 3 ori/zi
  • copil de 9 kg - 2 pana la un maxim de 3 spray-uri de 3 ori/zi
  • copil de 18 kg - 3 pana la un maxim de 4 spray-uri de 3 ori/zi
  • copil de 27 kg - 4 pana la un maxim de 5 spray-uri de 3 ori/zi
  • persoana de 45 kg - 5 spray-uri de 4 ori/zi
  • persoana de 68 kg - 6 pana la un maxim de 7 spray-uri de 4 ori/zi 

Amintiti-va, aceast supliment este unul destul de puternic si ar trebui sa fie introdus treptat!

Efectele dezintoxicarii sau a distrugerii celulelor tumorale sunt destul de puternice si se manifesta prin oboseala, dureri de cap, epuizare, bufeuri timp de cateva zile. Aceste manifestari sunt perfect normale, specifice oricarei detoxifieri si demonstraza faptul ca Zeolitul Lichid Imbogatit cu DHQ, 60 ml actioneaza corespunzator. In cea mai mare parte a cazurilor aceste simptome nu se resimt, dar daca se accentueaza, recomandam reducerea dozajului timp de o zi sau doua. De asemenea, celor care sufera reactii alergice la unul sau mai multe ingrediente ale produsului, le recomandam stoparea tratamentului. 

*Bolnavii in stare avansata vor folosi pana la 21 de pulverizari, de 4 ori/zi! Atentie, dozajul trebuie administrat gradual!

 Atentie! Consumati multa apa pe perioada administrarii zeolitului pentru a preveni deshidratarea si pentru a accelera eliminarea toxinelor!

 

 

Va mai recomandam:
Zormus
Tratament complet pe...
Micro-Zeolite Pudra

 

css cds
Cauta
csj cdj

Despre Nutritie
Dieta de slabit pe baza de carne
Mancarea de la KFC
Grupe de alimente
Plante medicinale
Index alfabetic al afectiunilor care se trateaza cu ajutorul plantelor medicinale
Stiri de ultima ora
Un nou remediu impotriva gripei
Viitura toxica din Ungaria ajunge azi in Romania
Namolul toxic care vine din Ungaria contine tone de arsenic si mercur
Catastrofa din Ungaria, mai grava decat scurgerea de cianuri de la Baia Mare
E-urile ameninta sanatatea
Rolul efortului fizic in diabetul zaharat
Terapia Gerson
Terapia Gerson
Dr.Max Gerson - O metoda naturala eficienta pentru tratarea cancerului
Vremea vindecarii. Un triumf asupra cancerului. Terapia viitorului
Tratament cancer
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Noutati in tratamentul cancerului
15 motive principale care justifica puritatea Zeolitului lichid imbunatatit cu DHQ
UNEORI E BINE SA TE INDOIESTI, SA GANDESTI TU PENTRU TINE !
Tratamentul cancerului
Tratament cancer - apa saracita in deuteriu
Administrare Apa saracita in deuteriu
LINK-uri utile
ANPC
cs
  arrow   Cum comand   arrow   Oferte Speciale   arrow   Spiritualitate   arrow   Parteneri   arrow   Video   arrow   Alimentatie
cd

Disclaimer
 

Copyright © tratamentcancer.ro 2009-2014. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Tratamentcancer.ro si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 
csj   cdj
 
Infiintare firma   detoxifiere si deparazitare   Zeolit   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   zeoliti   Dr. Hulda Clark