css Prima pagina cds css Produse noi cds css Cum comand cds css Oferte Speciale cds css Parteneri cds css Alimentatie cds css Video cds css Spiritualitate cds css Stiri cds css Contact cds
css Cosul de cumparaturi este gol cds
css   cds
sts drs
 

Produse
Carti
Oferte
Aparate
Accesorii
Tratament deparazitar si detoxifiant
Tratament cancer general
Tratament cancer mamar
Tratament cancer de piele
Tratament cancer de prostata
Tratament candidoza
Tratament cerebral
Tratament de col uterin
Tratament colorectal
Tratament energetic
Tratament al epidermei
Tratament esofagian
Tratament gastric
Tratament hepatic
Tratament hipofiza
Tratament limfatic
Tratament laringian
Tratament mamar
Tratament osos
Tratament de prostata
Tratament pulmonar
Tratament renal
Tratament testicular
Tratament sistem imunitar
Vitamine
Celule stem
Produse VitaCrystal
Produse de uz extern
Terapia Gerson
Diete anticancer
Ingrijire personala

css cds
 
 
Euro EUR 4.4834
Dolar SUA USD 3.5031
cad CAD 3.5994
gbp GBP 5.6099
 
csj cdj

css cds
 
Din:
In:
Suma:
Valoare:
 
csj cdj

Tratament cancer general
Bio Bran

 

Pret : 470 RON

*TVA inclusCod : 173

Marca:DAIWA Pharmaceutical

STOC DISPONIBIL !
Acest produs este pe stoc si va poate fi livrat imediat.

 

  DESCRIERE

 

Bio Bran 1000

 biobran 1000

 

Bio Bran 1000 este un puternic supliment alimentar imunomodulator - o substanta care întareste sistemul imunitar slabit. Daiwa farmaceutice din Japonia sa dezvoltat la începutul anilor 1990. De atunci, Biobran 1000 a devenit un supliment favorit pentru multi medici si pacientii lor si un adjuvant în programele de tratament pentru diverse boli si tulburari care pot beneficia de optimizare a sistemului imunitar.

Sistemul imunitar nu este doar apararea noastra impotriva bolilor ci este de asemenea sistemul prin care corpul isi mentine functionarea si integritatea. Cand utilizam termeni precum sanatate si vitalitate ne referim in mod direct la sanatatea si vitalitatea sistemului imunitar.

Oamenii de stiinta vad sistemul imunitar ca pe un sistem inteligent din afara corpului sau ca pe un alt sistem inteligent din corpul nostru – opus creierului sau sistemului nervos. Intr-adevar, este un pic gresit folosit termenul din afara sau alt. Noi cerecetari au aratat ca cei doi termeni sunt strans conectati – o conexiune care a dat nastere unei noi ramuri a medicinii numita psihoneuroimunologie. Daca ne simtim slabiti, este foarte probabil ca sistemul ca si sistemul nostru imunitar este slabit iar daca ne simtim in forma si fericiti, probabil ca si sistemul nostru imunitar este la fel. Si nu doar sanatatea influenteaza emotiile ci si emotiile influenteaza sanatatea.

Unele boli cum ar fi cancerul , SIDA si infectiile – pot pune o tensiune enorma asupra sistemului imunitar si a luptei sale de a readuce corpul la starea de sanatate. Ironia este ca multe tratamente pentru aceste boli au efecte secundare care implica mai departe deprecierea functionarii sistemului imunitar. Chimioterapia si radioterapia de exemplu, culca la pamant linia de aparare a sistemului imunitar atunci cand corpul are mai multa nevoie de ea. De aceea un numar tot mai mare de terapeuti folosesc suplimente ca Biobranul ca adjuvant in programele terapeutice.

Aceasta este povestea Biobranului, a catorva cercetari din spatele lui si de ce este utilizat de un numar tot mai mare de terapeuti din intreaga lume.

BIO BRAN 1000 supliment alimentar 100% natural, unul dintre cele mai puternice imunostimulatoare si produse de combatere si stopare a cancerului.

 

BioBran 1000 este un supliment nutritional cu activitate imunostimulatoare utilizat de peste 10 ani in S.U.A., Japonia, Anglia etc. Denumirea comerciala este BioBran 1000 fiind inregistrat ca marca si fabricat de DAIWA Pharmaceutical Co.Ltd. Japonia.

 

Componenta activa este MGN-3 Arabinoxilan.

 

Arabinoxilanul - este un polimer a doua pentaze L(+) Arabinoza si D(+) Xiloza este unul din componentele hemicelulozei B care la randul ei este partea hidrolizabila a cortexului boabelor de cereale (grau, orez, porumb). Tarata rezultata din decorticarea orezului este valorificata ca fibra alimentara. Arabinoxilanul din aceasta fibra este eliminat nedigerat deoarece la greutatea moleculara naturala nu este solubil.

Dr.Ghoneum M. din Departamentul de Imunologie al Universitatii DREW din Los Angeles a avut ideea de a reduce greutatea moleculara a Arabinoxilanului extras din tarata de orez prin hidroliza partiala enzimatica, operatie ce a dus la fractiuni moleculare partial solubile care pot fi absorbite din intestin intr-o cantitate semnificativa ca imunomodulator limfocitar. In prestigioasa revista Int. Immunotherapy (XIV, 2/88-89, 1998) Dr.Ghoneum raporteaza o dublare a activitatii limfocitelor NK (NaturalKiller) dupa o saptamana de administrare a 3g / zi si o triplare dupa 2 luni. La un simpozion din acelasi an se descriu spectaculoase cresteri ale ratei de diviziune a limfocitelor T si B (experiment in vivo). Williams D. (Alternatives for Health Conscious Ind, nr.15, sept 1998) descrie cresteri ale nr. de granulozitati din limfocitele NK, a nivelului de interferon si a factorului de nacrozare a tumorilor (TNF).

 

Se poate observa ca ingredientele produsului BioBran 1000 sunt toate de origine vegetala, nemodificate genetic iar manipularea lor se face in absenta solventilor sau catalizatorilor chimici, fapt ce conduce la un produs 100% natural. Testele preclinice au dovedit lipsa mutagenitatii, toxicitate acuta/cronica practic inexistenta si o puternica activitate imunostimulatoare (in vitro si in vivo).

Studii clinice desfasurate in spitale din Japonia au definit domeniul de utilizare al Arabinoxilanului modificat, preparatul care il contine este un supliment nutritional puternic imunostimulent, lipsit de toxicitate.

BioBran este folosit ca adjuvant al terapiei:

 

• anticanceroasa conventionala, indiferent de tip sau stadiu inclusiv leucemie. Reduce diseminarea chirurgicala si depletia imunitara indusa radio sau chimioterapic;

• anticanceroasa neconventionala cu inhibitori angiogenetici, medicamentosi (endostatin, angiostatin) sau remedii naturiste (cartilaj de rechin, diete, sucuri vitaminizante etc);

• stari precanceroase displazii;

• SIDA;

• hepatita B si C;

• infectii cornice (bacteriene, virale, fuegice);

• virozelor respiratorii acute in domeniul geriatric;

• persoane deficiente imunitar;

• persoane provenind din familii avand cazuri de cancer in istoric;

• personal activand sub incidenta noxelor de orice fel (ind.chimica, rafinarii, vopsitori, zugravi);

• tabagism, etilism.

ADMINISTRARE

 

Forma de prezentare a BioBran 1000 este de cutie cu 30 de plicuri ce contin fiecare 2g de pulbere granulata solubila din care 1g extract bioactiv de arabinoxilan . Aditivii de conditionare sunt de origine vegetala (celuloza microcristalina, dextrina, amidon de porumb) sau minerala (fosfat tricalcic).

Posologia in terapia anticanceroasa este de 3g/ zi (3 plicuri/zi) timp de 2-3 saptamani in trei prize zilnice, urmata de doza de intretinere de 1g /zi (1 plic/zi).

Yarushi Okamura
Director al Institutului pentru Stiinta Vietii, Japonia
Profesor Emerit al Universitatii Sanatatea Ocupationala si a Mediului Inconjurator, Japonia
Presedinte al Asociatiei pentru Terapii de Bio-Aparare

Tratamentul clinic al cancerului este: 1. Chirurgie, 2. Radioterapie si 3. Chimioterapie impreuna cu medicatie anti-cancer. Pentru tratamentul chirurgical, chiar daca proceduria folosita este foarte sofisticata, celulele canceroase pot fi transportate catre alte organe prin sistemul vascular sau prin sistemul limfatic. Pentru radioterapie, cu toate ca distruge tesuturile canceroase, poate afecta in aceeasi masura tesuturile din imediata vecinatate care functioneaza normal. Medicamentele anti-cancer pot distruge in aceeasi masura celulele canceroase ca si celulele care functioneaza normal apartinand altor organe.

 

Prin urmare, trebuie tinut cont de aceste dezavantaje ale celor trei tipuri de tratamente atunci cand avem de a face cu bolnavi afectati de cancer. Acesta este momentul cand imuno-terapia este foarte importanta. Autorul a lucrat in domeniul imunoterapiei pentru 25 ani si in acest timp a ales terapia combinata cu BioBran (derivatul arabinoxylan din tarate de orez) si BRP (Proteina BioReproductibila) intravenos.

Cazul 1. 67 ani, cancer la ficat cu metastaza intestinala
Cazul 2. 65 ani, cancer la ficat
Cazul 3. 71 ani, cancer la ficat
Cazul 4. 76 ani, cancer la plamani
Cazul 5. 58 ani, cancer colorectal cu metastaze la ficat


In cele 5 cazuri sus mentionate, probele de sange au fost colectate lunar pentru a masura caracteristicile tumorilor si imunopotenta, iar rezultatele au fost comparate cu schimbarile obtinute in conditii clinice. Ca rezultat, au fost observate imbunatatire in toate cazurile studiate.
Cuvinte cheie: imunotarapie, derivat arabinoxylan din tarate de orez, BRP (proteina bio-reproductibila).

Metode:
Imunoterapia folosita a fost ingerarea orala de BioBran combinata cu injectare intravenoasa de BRP. Efectul terapeutic a fost determinat prin masurarea nivelului parametrilor tumorii si a imunocompetentei.
BioBran a fost administrat oral, cate 3 g/zi (1gx3) si BRP a fost injectat intravenos o data la 4 saptamani.

Rezultate:
Au fost raportate rezultatele in toate cele 5 cazuri.

1. Cazul 1.  67 ani, sex masculin, cancer la ficat cu metastaze intestinale

Pacientul a fos diagnosticat cu cancer la ficat si a urmat un tratament la un spital cu profil oncologic, cu o capacitate de 500 paturi, insa nu a obtinut rezultate bune, iar medicul sau curant a anuntat familia “Mai are aproximativ o luna de trait si nu mai exista alte optiuni de tratament. Ar trebui sa il luati acasa”. El nu a avut alta alternativa decat sa paraseasca spitalul respectiv si sa viziteze spitalul nostru.
Timp de 6 ani dupa prima vizita efectuata in decembrie 1997, el a muncit si a dus o viata normala. Rezultatele testelor sunt aratate in Tabelul 1. Starea generala (LDH), parametrii tumorii (PIVKA-II, alpha-FP si CEA) si imunocompetenta (activitatea TK) s-au imbunatatit rapid dupa 2 ani de tratament. Pana in prezent pacientul nu a mai prezentat simptome, iar culoarea fecalelor s-a schimbat de la alb la normal.
PIVKA-II si alpha-FP au avut o tendinta de crestere pentru doi ani, dar LDH este mentinut la un nivel bun, sugerand efectul pe termen lung al imunoterapiei asupra cancerului.
In prezent, pacientul a intrat in al 7-lea an de tratament, continua sa lucreze (ca presedinte al unei companii) aproape normal, efectuind in fiecare luna cate o calatorie de afaceri in timp ce isi primeste tratamentul ambulator.

 BioBran a fost administrat in total timp de 157 zile.

Tabelul 1. Cazul 1.  67 ani, sex masculin, cancer la ficat cu metastaze intestinale

 

 


LDH
IU/I 370

PIVKA-II
MAU/ml

 

Alpha-FP
Ng/ml

CEA
Ng/ml

 

Activitatea TK
U/I

 

Inainte de tratament

 392

 5.467

 132.3

 4,4

17,8

La 1 an de tratament

 377

 10.234

 4.360

 4,6

 46,0

La 2 ani de tratament

 314

 

 195

 

 12,2

 

 4,4

 9,0

La 3 ani de tratament

 349

 299

 81,4

 5,6

 6,3

La 4 ani de tratament

 366

 763

 188,0

 13,6

 6,9

La 5 ani de tratament

 177

 4.68

 5.854,0

 

 52,

 8,5

La 6 ani de tratament

 194

 

 4.990

 3.262,0

 29,7

 13,0

Valori normale

 115-245

 < 40

 < 20

 < 5,0

 < 5


Cazul 2.  65 ani, sex masculin, cancer la ficat.

 

Pacientul a urmat tratamente la doua institutii medical, dintre care un spital universitar, insa nu a obtinut rezultate bune inainte de a vizita spitalul nostru pentru prima data, la 22 Aprilie 2002. Testele de laborator de la prima vizita au aratat functii ale ficatului afectate (GOT si GPT), parametri ridicati pentru cancerul ficatului (alpha-FP) si imunocompetenta slabita (activitate TK). Dupa 6 luni de tratament, parametrii cancerului ficatului si imunocompetenta s-au imbunatatit, insa GOT si GPT au continuat sa creasca. Atat GOT cat si GPT au scazut la 1 an de tratament
Si descresterea s-a mentinut constanta pentru 1 an si 11 luni de tratament (vezi Tabelul 2). In acest timp, galbeneala a disparut, pofta de mancare a revenit, nu s-au mai semnalat dureri si nici alte simptome deosebite. Cresterea GOT si GPT comparata cu valorile din perioada pre-tratament de 6 luni au sugerat puternice disfunctii ale ficatului datorate cancerului.
Bio Bran a fost administrat timp de 72 zile

Tabelul 2. Cazul 2.  65 ani, sex masculin, cancer la ficat.

 

 

 

GOT
(IU/I 370 C

GPT
IU/ I 370 C

 

Alpha-FP
Ng/ml

 

Activitatea TK
U/I

Inainte de tratament

120

57.8

6.5

La 6 luni de tratament

126

185

26.8

5.3

La 1 an de tratament

48

64

10.1

6.2

La 1 an si 6 luni de tratament


58

75

8.8

5.3


La 1 an si 11 luni de tratament


66

 

91

15.2

5.4

Valori normale

10-40

5-45

<20.0

<5

Cazul 3.  71 ani, sex feminin, cancer la ficat

Pacientul a primit tratament la un alt spital, dar rezultatele nu au fost bune si paloarea a reaparut. Ea a dorit sa incerce imunoterapia si a vizitat spitalul nostru la 31 Mai 2002. Pentru parametrii tumorii hepatice, alfa-FP a scazut usor dupa 3 luni de tratament, dar CA19-9 si PIVKA-II au aratat o tendinta de crestere. Dupa 6 luni si respectiv 1 an de tratament, CA19-9 si PIVKA II au scazut, simptomele clinice s-au imbunatatit si galbeneala a disparut. Rezultatul pentru imunitate (activitate TK) a fost bun. (vezi Tabelul 3)
Bio Bran a fost administrat pe o perioada de 392 zile.

Tabelul 3. Cazul 3.  71 ani, sex feminin, cancer la ficat..

CA19-9
(U/ml)

 PIVKA – II

MAU/ml

 

Alpha-FP
Ng/ml

Activitatea TK
U/I

Inainte de tratament

72

55

1.865

6.5

La 3 luni de tratament

104

197

1.699

5.3

La 6 luni de tratament

48

34

2.781

6.2

La 1 an de tratament

29

14

1.839

5.3

Valori normale

< 37

<40

<20.0

<5

Cazul 4.  76 ani, sex feminin, cancer la plamani

 

Pacientul a fost tratat impotriva cancerului la un alt spital, insa nu a obtinut nici o imbunatatire, drept care a vizitat spitalul nostru pe 26 Septembrie 2003.
Diagnosticul a fost adenocarcinom si a fost raspandit in ambii plamani.
Marimea tumorii pulmonare (TPA) a a vut o tendinta de descrestere la o luna de tratament, dar a crescut usor dupa a doua si a treia luna si apoi a inceput din nou sa scada dupa a patra luna. Tusea a scazut in intensitate in acelasi timp. Imunocompetenta (activitate TK) a crescut trepata (vezi Tabelul 4)
Bio Bran a fost administrat pe o perioada totala de 128 zile.

Tabelul 4. Cazul 4.  76 ani, sex feminin, cancer la plamani

TPA
U/I

Activitatea TK
U/I

Inainte de tratament

 128

  11.0

La 1 luna de tratament

 93

8.6

La 2 luni de tratament

 117

 11.0

La 3 luni de tratament

132

 9.1

La 4 luni de tratament

 126

 10.8

La 5 luni de tratament

 93

 9.1

La 6 luni de tratament

103

8.5

La 7 luni de tratament

96

7.1

Valori normale

 <70

< 5

Cazul 5.  58 ani, sex masculin, cancer colo-rectal cu metastaze ale ficatului

Pacientul a suferit o operatie de cancer colo-rectal la un alt spital, insa metastazele ficatului au reaparut. Pacientul a dorit sa incerce imunoterapie si a vizitat spitalul nostru la 16 august 2003.
Functia ficatului (GPT)a inceput sa se imbunatateasca rapid dupa o luna de tratament. Dupa aceasta, valori in crestere au fost obtinute la 2, 3 si 4 luni de tratament. Imunocompetenta (activitatea TK) s-a stabilizat dupa o luna de tratament (Tabelul 5)
Pacientul nu a prezetnat simptome subiective pana in prezent si continua sa lucreze.
BioBran a fost administrat pe o perioada totala de 77 zile.

Tabelul 5. Cazul 5.  58 ani, sex masculin, cancer la plamani

GPT
IU/ I 370 C

Activitatea TK
U/I

Inainte de tratament

 135

 8.2

La 1 luna de tratament

 71

 

  5.1

La 2 luni de tratament

 64

 4.8

La 3 luni de tratament

91

 5.0

La 4 luni de tratament

 88

 5.2

Valori normale

 <75

 < 5


Discutie:

 

Urmatoarele concluzii au fost trase in urma observarii schimbarilor care au avut loc in starea generala de sanatate, imunocompetenta si parametrii tumorilor in cele 5 cazuri mentionate.

1. Efectul terapeutic al imunoterapiei isi face aparitia dupa 1 luna de tratament in unele cazuri si dupa 2 ani in alte cazuri. Aparitia efectului terapeutic difera considerabil de la caz la caz. Aceasta inseamna ca este important sa se continue imunoterapeia cu fiecare pacient.
2. Aceasta terapie nu a produs reactii adverse in nici unul din cele 5 cazuri descrise. Multi pacienti sufera de pe urma reactiilor secundare ale medicamentelor anti-cancer. Dozele mari de radio-terapie cauzeaza reactii adverse si diverse suferinte pacientilor. Indepartarea unor organe sau parti ale acestora prin chirurgie face viata pacientilor foarte dificila.
Prin urmare este de preferat o terapie blanda, fara efecte adverse, cum este imunoterapia, de aplicat ca tratament principal al cancerului.
3. Pentru planificarea tratamentului cancerului este important sa se analizeze starea pacientului din trei puncte de vedere: starea generala de sanatate, imunitatea si parametrii tumorilor.

In cazul 1, pacientul a urmat un tratament mai mult de un an in sectia de chirurgie a unui spital specializat, dar medicul curant a recomandat sa se intrerupa spitalizarea deoarece “nu mai este alta optiune de tratament si pacientul mai are aproximativ o luna de trait”. Pacientul a venit la spitalul nostru si a primit tratmentul imunoterapie. Ca rezultat, el inca lucreaza in prezent (dupa ce a inceput cel de al 7-lea an de imunoterapie). Aceasta sugereaza importanta clinica a imunoterapiei.
Siguranta produsului BioBran este simplu de inteles, deoarece este extras din tarate de orz . Studiile clinice efectuate de noi au confirmat faptul ca BioBran este un produs sigur, fara efecte secundare. Cu toate ca super-productia de orez a reprezentat un motiv de ingrijorare in Japonia in ultimii ani, este recomandat sa se produca mai mult orez si sa se foloseasca BioBran nu doar pentru tratament, dar si pentru prevenirea cancerului.

Despre Bio Bran - Imunomodulatia si beneficiile Biobran pentru bolnavii de cancer

SISTEMUL IMUNITAR

Termenul « imun » deriva din latinescul immunis care inseamna liber, curat, in contextul sistemului imunitar referindu-se la mecanismele de aparare ale organismului fata de agentii patogeni. Sistemul imunitar este armata noastra colectiva – un trilion de celule albe, maduva, anticorpi, citokine si timus – care ajuta la identificarea si distrugerea a milioane de microbi (bacterii, virusuri, paraziti) care patrund zilnic in corpul nostru si mii de celule devin anormale sau canceroase. Prin realizarea acestei activitati corpul nostru isi pastreaza integritatea ; fara aceasta activitate am fi morti in mai putin de cateva zile.

Toate animalele de la amoeba la oameni – au sistem imunitar. La modul general vorbind cu cat un organism este mai complex cu atat este mai complex si sistemul sau imunitar. Sistemul imunitar uman este la fel de complex ca si sistemul nervos si este capabil sa invete raspunsuri la anume boli si sa-si reaminteasca aceste raspunsuri decenii mai tarziu. Aceasta menire a sistemului imunitar sta, bineinteles, la baza vaccinarii – injectarea toxinelor bolii in sange pentru a stimula un raspuns imunitar, astfel incat daca actuala boala este contactata mai tarziu, sistemul imunitar este deja antrenat sa lupte.

DOUA SISTEME
Sistemul imunitar poate fi divizat in doua parti distincte care ne protejeaza pe cai diferite. Prima este imunitatea naturala (de la nastere) iar a doua este imunitatea dobandita. Prima cale este un reflex sau un raspuns automat  al sistemului care este programat din nastere sa ne protejeze. De exemplu, daca ne taiem, exista un raspuns inflamator imediat, urmat de adunarea de macrofagii care absorb si digera bacteriile. Acesta este un raspuns non-specific care se va petrece in acelasi mod oricare ar fi natura infectiei. Activitatea celulelor NK este un alt exemplu de imunitate non-specifica. Aceste celule pot automat distruge celulele canceroase si celulele infectate cu virusuri.

Al doilea tip de imunitate – dobandita – este mult mai complexa si este bazata pe abilitatea limfocitelor T si B de a raspunde selectiv miilor de antigeni diferiti non-self – virusuri, bacterii, celule si numeroase proteine si molecule polizaharide. Antigenul este inr-adevar orice care blocheaza un raspuns imunitar. Acest sistem este capabil sa croiasca un raspuns unui invadator specific pe care il intalneste si sa isi reaminteasca acel raspuns astfel incat sistemul imunitar invata din experienta, mai mult decat invata sistemul nostru nervos. Chiar daca noi nu avem o memorie buna, sistemul nostru imunitar are.

 RECUNOASTEREA
Inainte ca sistemul nostrum imunitar sa distruga invadatorii sau celulele canceroase, el trebuie sa le recunoasca. In fond, marea majoritate a celulelor noastre, care sunt sanatoase, trebuie lasate in pace. Cu alte cuvinte, sistemul imunitar trebuie sa fie capabil sa aleaga selful de non-self. In cazul unei celule defecte genetic sistemul imunitar trebuie sa fie capabil sa citeasca semnalele ca nu e totul bine inauntrul celulei. De aceea, recunoasterea joaca un rol central in imunitate si este cea mai complexa problema a sistemului imunitar – corpurile noastre si celulele sale se schimba mereu si suntem continuu expusi unor noi invadatori. Este de dorit un echilibru delicat. Daca sistemul imunitar este prea riguros vom sfarsi prin a ne ataca propriile corpuri cum este cazul bolilor autoimune si alergiilor. Daca sistemul imunitar este prea lax, invadatorii pot cauza daune corpului nostru iar cancerul se poate dezvolta nestingherit.


MEDIEREA SISTEMULUI IMUNITAR

 Toate raspunsurile sistemului imunitar sunt intermediate de celulele albe (leucocitele, incluzand celulele T, B si NK ; monocite ; fagocite ; bazofile, neutrofile si euzinofile), celule specializate in cadrul diverselor tesuturi (macrofagii, celule mast), hormoni si alti mesageri chimici purtati de sange si sistemul limfatic. Marea majoritate a celulelor sistemului imunitar sunt derivate din precursori in maduva oaselor si puse in circulatie in sange si tesuturi. De exemplu, limfocitele T si B, care opereaza prin intermediul sistemului limfatic, se produc in maduva oaselor, dar celulele T migreaza apoi in timus pentru a se maturiza.


BIOBRAN SI SISTEMUL IMUNITAR

Biobranul, supliment imunitar facut din tarate de orez si enzime din ciupercile shiitake, poate creste semnificativ activitatea unui sistem imunitar slabit. Desi nu este pe deplin inteles cum functioneaza, ideea este ca stimuleaza producerea de citokine – moleculele mesager care controleaza activitatea sistemului imunitar. Biobranul este de aceea capabil sa stimuleze un sistem imunitar slabit si sa optimizeze imunitatea noastra in fata bolii.

Despre Bio Bran - Imunomodulatia si beneficiile Biobranului pentru bolnavii de cancer

FIBRELE ALIMENTARE SI BIOBRANUL

FIBRELE ALIMENTARE

Citim in mod constant despre problemele de sanatate din Occident, cauzate de o alimentatie proasta, precum si de epidemia de obezitate dar mai este mult de invatat despre relatia dintre hrana si sanatate. Cei mai multi dintre noi inteleg importanta unei alimentatii echilibrate, dar abia incepem sa intelegem efectele subtile ale diferitelor substante asupra sistemului nostru imunitar. Cu totii stim ca fibrele alimentare sunt bune si acestea sunt o componenta esentiala pentru mentinerea sanatatii. In orice caz ele sunt absente din multe din mancarurile procesate modern.

Termenul de fibre alimentare a venit abia prin 1950. De atunci au fost dezbateri considerabile asupra a cum sa fie definite. Pot insemna lucruri diferite, pentru oameni diferiti, in tari diferite.

Multi oamnei accepta ca termenul se refera la mancare nerafinata din plante cum ar fi cereale, legume si fructe – mancare continand materialul care asigura si mentine structura plantei. Noi credem ca o dieta bazata pe alimente din plante nerafinate ne poate proteja de diversele boli ale omului modern.

CARBOHIDRATII (GLUCIDELE)
Carbohidratii au suferit de asemenea din cauza capriciilor modei si a industriei alimentare si au fost indepartati ca avand o valoare nutritionala scazuta. Mancarurile ce contin carbohidrati sunt cea mai ieftina sursa de energie. Sunt placute de mancat, in special sub forma de zaharuri. In forma lor rafinata pot cauza sau contribui la aparitia cariilor dentare, diabet, obezitate, boli de inima si cancer.

Carbohidratii se gasesc sub multe forme. Inca de la inceputul anilor 1980 carbohidratii complecsi au fost recunoscuti ca o sursa de energie si nutrienti si drept o alternativa la grasimi.

Zaharurile sunt formele simple ale carbohidratilor. Unirea in lant a mai multor molecule de monozaharide da nastere polizaharidelor. Polizaharidele sunt sub forma digerabila, cum este amidonul sau nedigerabila cum este celuloza sau hemiceluloza. Pe masura ce trec in tractul gastro-intestinal polizaharidele digerabile sunt dizolvate de catre enzimele digestive in constituentele lor monozaharidice care sunt apoi absorbite.

CONEXIUNEA FIBRE ALIMENTARE-CARBOHIDRATI

 In ultimile decenii a fost acceptat faptul ca pentru a ramane sanatos, tubul digestiv depinde de fibrele dietetice. Prin mentinerea sanatatii si energiei muschilor aliniati pe tractul digestiv, fibrele insolubile permit absorbtia nutrientilor potriviti. Prin spargerea fibrelor insolubile, abilitatea sa ascunsa pana acum de a stimula sistemul imunitar a fost dezlantuita.

IMPLICAREA BIOBRAN-ULUI
Biobranul este o fibra derivata din taratele de orez care a fost sparta sau predigerata – cojile orezului brun bogate in nutrienti, au fost indepartate in procesul de transformare a boabelor crude intr-un orez alb mai gustos.

Biobranul a fost creat utilizand un proces de spargere a legaturii chimice dintre coaja si boabele de orez, utilizand capacitatile enzimatice ale ciupercilor shiitake. El retine beneficiile zaharurilor complexe dar le face solubile, digerabile si usor de absorbit in sange de unde poate incepe procesul de intarire a sistemului imunitar.

Multe materii prime din plante nu au posibilitatea de a actiona asupra sistemului imunitar din cauza greutatii moleculare mari iar structurile complexe sunt recunoscute drept corpi straini si de aceea nu sunt absorbiti. Biobranul cu greutatea sa moleculara mica poate fi usor absorbit in tractul digestiv activand sistemul imunitar.

BIOBRAN SI PROBLEMELE DE SANATATE CONTEMPORANE.

Cea mai serioasa problema de sanatate cu care se confrunta majoritatea oamenilor din tarile dezvoltate este aceea a cancerului. Cand se confrunta cu o tumora maligna, medicii occidentali au trei arme de baza : interventia chirurgicala, radioterapia si chimioterapia. Cu toate ca tehnicile s-au rafinat, metodele generale de tratament s-au schimbat putin in 50 de ani. Pentru majoritatea oamenilor, diagnosticarea cu cancer este o sentinta la moarte desi au fost facute progrese importante in ceea ce priveste leucemia la copii, cancerul de prostata si limfomul  non-Hodgkin. Doar 10% din adultii cu cancere comune supravietuiesc mai mult de 5 ani.

Este o continua sursa de mirare ca medicii oncologi si chirurgii sprijina agresiunea violenta asupra corpului prin intermediul interventiilor chirurgicale, chimioterapiei si radioterapiei fara ca mai intai sa stimuleze sistemul imunitar pentru a contracara distrugerea sanatatii in paralel cu distrugerea celulelor canceroase. Desi pacientii infectati cu virusul HIV sau cei bolnavi de SIDA sunt constienti de importanta intaririi sistemului imunitar pentru a tine infectiile la departare, totusi aceasta constienta nu pare a fi efectiva si la bolnavii de cancer, unde sustinerea celulelor albe din sange este cruciala in tumorile avansate dar si pentru a compensa efectele tratamentelor agresive.

Importanata imunoterapeiei a crescut pe masura ce a crescut intelegerea asupra cumm interactioneaza celulele. Imunoterapiile sunt tratamente care utilizeaza sistemul imunitar pentru a ataca tumorile, virusurile si alti agenti patogeni. Medicina bazata pe imunitatea celulara provoaca un raspuns celular direct. Deoarece in imunoterapie medicamentele stimuleaza corpul la un raspuns biologic, cateodata aceste medicamente sunt denumite modificatori de raspuns biologic (BRM).

Imunoterapia este acum considerata a patra modalitate de tratare a cancerului alaturi de interventia chirurgicala, chimioterapia si radioterapia. Mai mult de patru decenii posibilitatea de a clona citokine a creat o mare excitatie. Citokinele sunt molecule cu rol de mesager in comunicatiile dintre celulele sistemului imunitar ele avand o actiune regulatoare si stimulatoare a sistemului imunitar.

Versiunile citokinelor din culturile artificiale si bioinginerie – interferonii, interleukinele  si factorul de tumora necrozata (TNF) – ofera speranta ca un vaccin impotriva cancerului va putea fi dezvoltat. Oricum, incercarile costisitoare cu rezultate putine si efectele secundare ingrozitoare au fost reconsiderate prompt in anii ’90.

Cu toate acestea sustinatorii sunt increzatori ca aceasta linie in cercetare va da nastere la tratamente pentru bolile virale, melanoame, leucemii si boala Hodgkin.

CUM A APARUT BIOBRANUL?

Dezvoltatorii Biobranului au ales o cale diferita, mai aproape de natura decat cei din domeniul farmaceutic. Asa cum dl. Yasuo Ninomyia, fondatorul Daiwa Pharmaceutical, producatorul Biobranului, explica : Noi credem ca este de o mare importanta sa credem in natura cu care noi trebuie sa coexistam, ca puterea de vindecare naturala a corpului furnizeaza fundamentul necesar de a corecta dezechilibrele fizice.

O data cu occidentalizarea dietelor si in Japonia, ceea ce a insemnat o crestere a caloriilor si proteinelor, s-a inregistrat o crestere a incidentei bolilor legate de stilul de viata cum ar fi cancerul, diabetul, hipertensiunea si bolile de inima. Daiwa Pharmaceutical a dorit sa dezvolte un produs in fibre alimentare pentru a contracara efectele dezechilibrelor alimentare de la care pornesc toate aceste boli.

Orezul, a fost de asemenea emblema Asiei si a fost venerat pentru calitatile sale sanatoase. Literatura indiana veche de mii de ani a vorbit despre proprietatile vindecatoare ale orezului in tratarea ulcerelor de stomac, hipertensiunii, dislipidemiilor si diabetului. Polizaharidele cunoscute pentru calitatile lor antitumorale si de crestere a imunitatii sunt prezente in taratele de orez bogate in nutrienti.

Dr. Hiroaki Maeda, seful departamentului de dezvolatare si cercetare de la  Daiwa Pharmaceutical, a fost interesat in gasirea unor solutii pe baza de fitonutrienti pentru sanatatea umana si agricultura. El are o diploma in chimie alimentara obtinuta la Scoala de Stiinta si Tehnologie din cadrul Facultatii de Horticultura a Universitatii Chiba din Japonia. Inca de la sfarsitul anilor ’80 el a studiat calitatile benefice pentru sanatate ale polizaharidelor din plante si ciuperci.

In 1992, in timpul unei vizite la Los Angeles cu Societatea Japoneza de Medicina Alternativa si Complementara dl. Ninomiya a fost prezentat doctorului Ghoneum, un imunolog care cerceta poluantii din mediul inconjurator, la Universitatea California din Los Angeles, pentru Institutul National de Sanatate.

Cinci componente, fiecare cu o greutate moleculara diferita, au fost trimise de la Tokyo doctorului Mamdooh Ghoneum, care lucra in laboratorul de cercetare al Universitatii de Medicina si Stiinte Charles R. Drew, Los Angeles, unde este profesor asociat la Departamentul de Otorinolaringologie (urechi, nas si gat).

Dr. Ghoneum s-a nascut in Egipt si si-a luat diploma in biologie la Universitatea Mansoura. El a castigat o bursa de studii in Japonia, unde in 1980 si-a luat doctoratul la Universitatea Tokyo pentru studiile asupra efectelor radiatiilor de mica intensitate asupra timusului. Avand in vedere bombele atomice care au lovit Hiroshima si Nagasaki, studierea radiatiilor in Japonia a avut o pregnanta speciala. In 1982 s-a mutat in Statele Unite unde a devenit cercetator asociat la Scoala de Medicina a Universitatii California din Los Angeles.

Dr. Ghoneum a fost interesat in studierea celulelor NK si a capacitatii lor de a ucide celulele tumorale dar si a capacitatii celulelor canceroase de a riposte si distruge celulele NK slabite.

Am studiat aproape 10 ani ce anume slabeste celulele NK si factorii care suprima sistemul imunitar. Sunt trei factori inevitabili – stresul, imbatranirea si chimicalele cancerigene. Cu totii stim ca stresul slabeste sistemul imunitar, dar nimeni nu a studiat mecanismul prin care se intampla acest lucru, explica dr. Ghoneum.

Studiind facorii inhibitori ai imunitatii, dr. Ghoneum a fost curios sa afle cai prin care sistemul imunitar poate fi intarit. El a inceput studierea imunoterapiei, mai precis raspunsurile biologice modificate (substante care intaresc sistemul imunitar).

Ca in cazul multor cercetari stiintifice au fost elemente noi pe care dr. Ghoneum si le-a insusit la inatalnirea cu dl. Ninomya.

Combinarea cercetarii dr. Maeda asupra solutiilor pe baza de plante pentru problemele de sanatate si fascinatia dr. Ghoneum in ceea ce priveste activitatea celulelor NK, au furnizat creuzetul din care s-a dezvoltat Biobranul si ulterior dovezile in ceea ce priveste eficacitatea sa.

In perioada de inceput a cercetarii Biobranului, dr. Maeda i-a trimis dr. Ghoneum tarate de orez deformate care au fost sparte in componente. Dr. Ghoneum a folosit o tehnica simpla de a determina eficacitatea fiecarei componente. El a testat eficacitatea impotriva capacitatilor antitumorale ale celulelor NK si capacitatii macrofagelor (celule albe din sange, care inconjoara si omoara microorganismele, indeparteaza celulele moarte si stimuleaza actiunea altor celule ale sistemului imunitar) de a elibera molecule semnalizatoare care stimuleaza activitatea antitumorala. I-a luat cateva luni dr. Ghoneum la inceputul anului 1985 inainte sa gaseasca structura chimica cea mai eficace pentru zaharidele sparte de catre enzime – Din ziua zero noi nu am stiut daca va functiona. Cateodata nu puteam sa dormim noptile cu grija daca va functiona sau nu. Eu ma ingrijoram de rezultate si ei s-au ingrijorat cand au trimis-o la mine. Era ca un examen la care astepti rezultatele.

Produsul rezultat, un compus biologic solubil in apa, de celuloza modificata din tarate de orez, a fost gasit ca posedand calitati puternice de crestere a imunitatii. Multe materii prime pe baza de plante sunt incapabile sa actioneze asupra sistemului imunitar din cauza greutatii moleculare mari iar structura complexa sugereaza ca sunt corpi straini si de aceea nu sunt absorbiti. Un element cheie in succesul Biobranului este usurinta cu care este absorbit in sange.

Primele teste facute de dr. Ghoneum asupra celulelor au fost in vitro (in laborator). Apoi a progresat de la soareci la sobolani. Animalele in varsta cu un sistem imunitar scazut au fost folosite ca modele pentru studiu. Trei doze diferite de Biobran au fost date grupurilor de sobolani si a fost demonstrat ca activitatea celulelor NK a crescut pana la 142% proportional cu dozele date.

Atunci cand Biobranul a fost testat pe soareci si celule umane, rezultatele au aratat o crestere a semnalelor moleculelor care au stimulat activitatea antitumorala. Nu mi-a venit sa cred ochilor cand am vazut pentru prima data efectele Biobranului, a spus dr. Ghoneum. Acolo era o substanta care influenta functionarea sistemului imunitar si in mod special activitatea celulelor  NK .

Daiwa Pharmaceutical a continuat testele initiale pe 24 de oameni, 9 barbati si 15 femei, cu o medie de varsta de 34 de ani. Subiectii au fost impartiti in trei grupe de testare diferite administrandu-li-se diferite doze de Biobran pentru 60 de zile. In timpul testului subiectilor li s-a interzis luarea de medicamente sau vitamine. La intervalle de timp li s-a masurat activitatea celulelor NK.

Activitatea celuleor NK, la grupul caruia i s-a administrat cea mai mica doza de Biobran, aproape s-a dublat dupa o luna de la inceperea adminstrarii iar la celelalte grupuri a crescut de aproximativ trei ori. Dupa doua luni media a crescut de aproximativ 5 ori.

Testele au fost continuate de asemenea pe sobolanii carora li s-au administrat doua medicamente obisnuite in chimioterapia anticancerigena, Cisplatin si Adriamycin. Sobolanilor carora li s-a administrat Biobran si medicamente si-au mentinut o mai buna greutate corporala si simptomele au fost mai usoare. Sobolanilor carora li s-a adminstrat doar Cisplatin sau o doza mica de Biobran, au murit iar cei care au primit o doza mare de Biobran si Cisplatin au supravietuit.

Un factor major de preocupare pentru dr. Ghoneum a fost hiporeactivitatea (hipotonia) la Biobran. Obisnuita in administrarea medicamentelor hiporeactivitatea inseamna ca dozele crescute sunt cerute pentru a obtine un efect similar. Era nevoie de timp pentru a testa daca acesta este si cazul biobranului. Era nevoie de timp pentru a testa daca acesta este si cazul Biobranului. Pana aici, incluzand un studiu care a durat patru ani, nu au fost semne ca hiporeactivitatea este o problema. De asemnea, testele au continuat cu atentie la posibila toxicitate.

VALOAREA BIOBRANULUI CA HRANA FUNCTIONALA

Datorita efectului imunostimulator, Biobranul este clasificat ca hrana functionala. Desi majoritatea cercetarilor asupra Biobranului au fost concentrate pe abilitatile sale antitumorale si antivirale, produsul a fost de asemenea de medici pentru a trata o mare varietate de afectiuni :

 

- Efect antioxidant

 - Imbunatatirea tolerantei la glucoza

 - Cresterea (stiumularea) functiei pancreatice

 - Cresterea (stiumularea) functiei hepatice ( a ficatului)

 - Reducerea efectelor adverse ale chimioterapiei

 - Imbunatatirea calitatii vietii

 DOVEZI PRIVIND EFICACITATEA BIOBRANULUI
Testarile extinse au fost facute pentru a determina siguranta si eficacitatea Biobranului in tratarea unei varietati de afectiuni. Aceste teste includ:

  • Testarea in vitro pentru a determina efectele Biobranului la nivel cellular
  • Testarea in vivo pe organisme vii. Studiile au foat facute pe soareci, sobolani si oameni. Soarecii si sobolanii au fost infectati cu tumori cancerigene sau diabet pentru a reproduce bolile umane corespondente. Soarecilor si sobolanilor li s-au administrat uneori Biobran si medicamente uzuale folosite pentru a trata aceste afectiuni iar efectele au fost monitorizate.
  • Teste clinice in cadrul carora Biobranul este administrat pacientilor care sufera de boli grave si au sistemul imunitar compromis.

 

Pentru a ajuta la efectuarea de comparatii, testele pe animale si om pot include un grup de control caruia nu i-a fost administrat Biobran. In cazul oamenilor, grupul de control trebuie sa fie reglementat etic, informat si sa isi dea consimtamantul.

IMBUNATATIND ACTIVITATEA CELULELOR NK
Celulele NK joaca un rol vital in consolidarea sistemului imunitar si paza impotriva bolilor. Celulele NK sunt prima linie de aparare impotriva dezvoltarii tumorilor. Ele recunosc si distrug celulele tumorale si celulele infectate cu virusuri. Celulele NK au primit o atentie speciala din cauza potentialului rol in ceea ce priveste rezistenta la cancer. Oricum, nu este clar pe deplin cum rezista ele la dezvoltarea, progresarea si raspandirea tumorilor induse sau spontane.

Studiile au aratat ca activitatea celulelor NK este suprimata in cazul tumorilor la soareci si sobolani. Ca rezultat, au fost multe incercari de a creste activitatea celulelor NK prin intermediul folosirii substantelor care pot imbunatati raspunsul natural al corpului la boala. O astfel de substanta este Biobranul.

Intr-un experiment pentru determinarea efectului Biobranului asupra activitatii celulelor NK, unui numar de trei grupe de sobolani le-au fost administrate concentratii diferite de Biobran iar a patra grupa a fost de control. Intr-un alt experiment a fost examinat faptul daca sexul are importanta in raspunsul la Biobran.

La patru zile dupa ce li s-a administrat Biobran, sobolanii care au primit cele mai mari doze de Biobran si-au imbunatatit activitatea celulelor NK. Pe masura ce testul a progresat, toti sobolanii au aratat o imbunatatire notabila, media variind de la 119% la 142%. Cu cat era mai mare doza cu atat mai mare era cresterea  spre sfarsitul testului.

A fost totusi o diferenta intre sexe. Femelele de sobolan au inregistrat o crestere de 162% comparat cu cresterea de 135 la sobolanii masculi.

Biobran nu a crescut numarul real de celule NK in schimb a intarit celulele NK existente si le-a facut sa lupte mai bine. Beneficiile Biobranului nu au fost doar pentru celulele NK. Intarirea celulelor NK stimuleaza un tip de celule T care recunosc corpii straini si ii distrug si de aceea pot avea rol anticancerigen.

Nu este pe deplin inteles cum Biobranul imbunatateste activitatea celuleor NK. Este cunoscut ca Biobranul creste productia de interferon, o substanta aparuta natural, care imbunatateste abilitatea corpului de a lupta impotriva infectiilor si bolilor, deci el mareste eficacitatea celulelor NK.

Dupa testele pe soareci, dr. Ghoneum a declarat : Biobranul are nivele de securitate foarte mari, la egalitate cu hrana consumata intr-o dieta obisnuita. Nu are efecte secundare cunoscute.

IMBUNATATIREA ACTIVITATII CELULELOR NK LA PACIENTII CU CANCER DUPA UTILIZAREA BIOBRAN 1000

Terapia conventionala in cancer este imuno-suprimanta afectand de aceea capacitatea corpului de a riposta ca si incercarile de a infrange cancerul si a mentine o sanatate optima.

A fost facut un studiu pe 90 de pacienti bolnavi de cancer, unii inca sub terapie conventionala – incluzand interventia chirurgicala, chimioterapia, radioterapia si terapia hormonala – iar altii avand un tratament complet. Lor li s-a administrat 3g de Biobran/zi, 45mg/kg corp, pentru mai mult de cinci ani. Dupa testele saptamanale initiale, activitatea celulelor NK a fost masurata lunar in functie de eficacitatea impotriva celulelor tumorale.

Pacientii aveau urmatoarele tipuri de cancer : de prostata (22), de san (20), mielom multiplu (16), ovarian (5), alte tipuri (27).

La testari, 86 din cei 90 de pacienti (95,5%) au avut o crestere a activitatii celulelor NK de doua pana la de zece ori, aceasta incepand la mai putin de o saptamana de la prima administrare de Biobran. Aceasta activitate a fost mentinuta la nivelul inalt pentru mai mult de 5 ani.

Observatiile au aratat ca Biobranul  ofera o noua abordare imunoterapeutica a cancerului prin cresterea raspunsului antitumoral al corpului, multumita cresterii activitatii celulelor NK. Lunga perioada a astudiului a oferitt de asemenea oportunitatea de a masura efectele nivelurilor de stres asupra activitatii celulelor Nk. Stresul poate afecta sever puterea sistemului imunitar.

In timpul desfasurarii tratamentului din cei 86 de pacienti a caror activitate a celulelor NK a fost imbunatatita , 10 sufereau de diverse forme de stres, incluzand insomnia, pierderea unei persoane apropiate, suprasolicitare la serviciu sau probleme financiare. Acesti pacienti au inregistrat o scadere a activitatii celulelor NK intre 40% si 70% comparat cu nivelele anterioare. Oricum, dupa ce stresul s-a micsorat, activitatea celulelor NK a crescut la nivelele anterioare. Aceasta este dovada ca reducerea stresului este parte importanta a tratamentului cu Biobran.

Aceste rezultate au fost prezentate la Expozitia si Conferinta Anti-Imbatranire din Las vegas in Decembrie 1999. Conferinta a fost sponsorizata de catre Academia Americana de Medicina Anti-Imbatranire si de Universitatea Arizona.

Proprietatile anticancerigene  ale Biobranului: Cancer de san

Cinci paciente cu cancer de san au avut o depreciere a activaitatii celulelor NK dupa tratamentul urmat. Lor li s-au administrat doze zilnice mari de Biobran si in mai putin de doua saptamani au inregistrat rezultate pozitive.

Inainte de a li se administra Biobran activitatea celulelor NK se situa intre 12,5% si 58,3%. De-a lungul testelor activitatea celulelor NK a crescut de la o medie de 41,8% la 89,5%, mult peste valoarea normala.

Doua paciente au fost in remisie completa intr-un interval de 6 pana la 8 luni ; alte doua au intrat in remisie mai tarziu. Testul a contiunuat in timp ce pacientii urmau chimioterapia.

Cercetatorii au conchis : Am observat in studiul nostru ca Biobranul mareste in mod dramatic activitatea celulelor NK si nu are efecte secundare de care sa putem vorbi. Imunoterapia cu Biobarn impreuna cu chimioterapia este considerata a fi cu adevarat eficace in tratamentul impotriva cancerului.

Aceste observatii au fost prezentate la Baltimore, maryland, in noiembrie 1995 la conferinta cu titlul : Cancerul : Interfata intre Cercetarea de baza si cea aplicata. Sponsorul conferintei a fost Asociatia Americana pentru cerectarea cancerului.

Proprietati anticancerigene ale Biobranului : Cancerul de piele

Cancerul de piele tinde sa devina mai raspandit in randul persoanelor cu piele alba. In Statele Unite este cea mai raspandita forma de cancer, afectand unul din sapte americani – cam un million de oameni – in fiecare an.

Cauzele proliferarii cancerului de piele variaza datorita unei durate medii de viata mai mari si a expunerii mai indelungate la soare de-a lungul vietii, in timp ce marirea timpului liber si belsugul incurajeaza oamenii sa petreaca mai mult timp in aer liber.

Pielea este cel mai mare organ al corpului protejandu-ne de caldura, lumina, raniri si infectii. Ea regularizeaza temperatura corpului si stocheaza pa, grasimea si vitamina D. Stratul superior al pielii (epiderma) este alcatuit in principal din celule scuamoase.

Biobran a fost testat pentru a vedea daca poate fi eficace in tintirea in special a celulelor canceroase. Celulele carcinomului scuamos au fost cultivate cu Biobran. Cresterea celulelor tumorale a fost oprita, descresterea fiind de 30% dupa 48 de ore si la jumatate dupa 72 de ore. Celulele netratate cu Biobran dar incubate si-au continuat inmultirea.

Analize amanuntite au arata ca dupa 16 ore de la tratarea celulelor scuamoase cu Biobran, s-a inregistrat o crestere a interleukinei-10, substanta care indeplineste functia antiinflamatorie si o crestere a interleukinei-12, substanta care activeaza celulele NK si joaca un rol decisiv in apararea sistemului imunitar.

Oricum, a fost o mica schimbare in nivelul tipului de interferon care a fost gasit in alta parte pentru a fi stimulat de efectele Biobranului asupra celulelor NK. Acest tip de interferon este o componenta importanta in intarirea sistemului imunitar.

Acest studiu a indicat ca Biobranul actioneaza nu doar asupra functiei imunitare de baza dar si prin modificarea directa a cresterii celulelor tumorale si prin productia de citokine, substante viatle in stimularea raspunsului imunitar. Biobranul a avut succese clinice mari asupra a 32 de pacienti care au fost monitorizati de-a lungul a patru ani.

Observatiile au fost prezentate la Congresul International Anti-Imbatranire si Tehnologii Biomedicale din Las Vegas in decembrie 2000.

Proprietatile anticancerigene ale Biobranului: Leucemia

A fost dovedit ca Biobranul creste puterea celulelor NK. Unul dintre efectele benefice ale acestei cresteri putand face chimioterapia mai eficace prin diminuarea efectelor secundare. In lumina acestor observatii, Biobranul a fost cercetat pentru a vedea efectiv cum poate ajuta corpul sa se apere de celulele leucemice distructive.

Una din liniile de atac ale sistemului imunitar este de a induce suicidul celulelor canceroase. Inducerea suicidului unei varietati de celule este unul  dintre cele mai importante procese de mentinere a unui sistem imunitar sanatos, care, desi in final este un proces echilibrat, daca scapa de sub control, poate duce la atacarea sistemului imunitar de catre el insusi.

Intr-un test de laborator Biobranul a fost combinat cu celule leucemice si a fost reprodus procesul prin care corpul stimuleaza suicidul celulelor. Rezultatele au sugerat ca celulele leucemice au fost distruse intr-un numar mai mare si mai eficace in prezenta Biobranului.

Experimentul a fost facut la Universitatea Charles R. Drew de dr. Ghoneum si colegul sau dr. Sastry Gollapudi. Ei au prezentat rezulatatele la conferinta organizata de Asociatia Americana pentru Cercetarea Cancerului in octombrie 2002.

Pacientii cu cancer in stadiu avansat

Biobranul a fost testat pe 10 pacienti care aveau cancer in stadiu avansat si urmau terapia conventionala. Toti pacientii au fost testati de-a lungul a 6 luni.

Activitatea celulelor NK a fost mai mult decat dublata dupa numai doua saptamani. Au fost de asemenea imbunatatiri in functionarea celulelor T si B. Efectul benefic al Biobranului asupra activitatii celulelor parea sa vina dupa productia factorului de tumora necrozat (TNF) si interferonului, substante care imbunatatesc raspunsul natural al corpului la boala.

Dr. Ghoneum si Maeda au condus acest studiu. Ei si-au prezentat lucrarea in 1998 la Kyoto la Primul Simpozion International in Prevenirea Bolilor cu ajutorul IP6* si a altor componente din orez. IP6*  este un compus din fibre descoperit prima data in granele integrale si legume si care poate avea efecte de protejare impotriva cancerului.

Inhibarea dezvoltarii cancerului

In studiile de la Chiba University a fost descoperit ca Biobranul are efect inhibitor asupra a trei tipuri de cancer : de stomac, de plamani si leucemia.

In cadrul experimentului, Biobranul a fost adaugat la trei randuri de celule canceroase asociate cu leucemia, cancerul de stomac si plamani. Dupa trei zile, activitatea celulelor a scazut in toate cele trei randuri de celule.

Toate acestea au fost continuate la Scoala Superioara de Stiinta si Tehnologie de la Universtitatea Chiba. Observatiile au fost publicate in martie 2002 in Jurnalul Societatii Japoneze pentru Biostiinta, Biotehnologie si Agrochimie.

Cresterea activitatii antitumorale a celulelor NK

Celulele NK pot omari celulele tumorale. Ele ucid cu ajutorul interleukinelor-2 si a citokinelor (substante capabile sa tinteasca anumite celule). Eficacitatea Biobranului in ajutarea stimularii interleukinelor-2 a fost testata in laboratorul Universitatii Chiba in Japonia.

Biobranul a fost adaugat celulelor albe si celulelor tumorale. Fara ajutorul citokinelor, Biobranul nu a avut efect semnificativ. Oricum, atunci cand au fost introduse si interleukinele-2 in experiment, s-a inregistrat o crestere notabila a activitatii celulelor NK.

O echipa de cinci cercetatori – incluzandu-il si pe dr. Hiroaki Maeda de la Daiwa Pharmaceutical au concluzionat ca Biobranul activeaza celulele NK in prezenta interleukinei-2.

Observatiile au fost publicate in martie 2002 in Jurnalul Societatii Japoneze de Biostiinta, Biotehnologie si Agrochimie.

Pacienti bolnavi de cancer cu o activitate scazuta a celulelor NK

A fost demonstrat ca pacientii cu cancer in stadiu avansat raspund la tratamentul cu Biobran. Din 27 de bolnavi de cancer cu varste cuprinse intre 42 si 57 de ani toti aveau o activitate scazuta a celulelor NK. Ei sufereau de diverse tipuri de cancer cum ar fi cancerul de san, prostata, de col uterin, mielom multiplu sau leucemie.

Tuturor li s-a administrat 3g de Biobran pe zi. La doua saptamani dupa administrare s-au inregistrat cresteri remarcabile in activitatea celulelor NK. La pacientii cu mielom multiplu activitatea a crescut de peste 5 ori ; la pacientii cu cancer de col activitatea aproape s-a triplat iar la pacientii cu cancer de san, prostata sau leucemie activitatea s-a dublat.

Desi la marea majoritate a pacientilor s-au inregistrat imbunatatiri la fiecare testare – la doua saptamani, la 3 luni si sase luni – au fost totusi trei pacienti pentru care Biobranul nu a avut nici un efect.

In timpul acestui studiu puterea celulelor NK a crescut. Celulele NK sunt populate de granule.Nivelele scazute de granularitate inseamna ca celulele sunt obosite sau imunodeprimate. Efectul Biobranului a fost de a regranula celulele si a restaura eficacitatea.

Cercetatorii au concluzionat : cresterea activitatii celulelor NK de catre Biobran se poate datora cresterii granulelor in celulele NK. Aceste observatii au fost prezentate in 1996 la intalnirea anuala a Asociatiei Americane de Cercetare a Cancerului in Washington DC

Contracararea efectelor chimioterapiei

Cisplatiunul si Adriamycinul sunt doua medicamente importante utilizate in tratarea cancerului. Cisplatinul este un medicament pe baza de platina care este piatra de temelie a tratamentului modern pentru cancerul ovarian, testicular sau alte forme de cancer.

Adriamycinul este un antibiotic. Amandoua medicamentele sunt agenti chimioterapeutici care inhiba cresterea celulelor canceroase in corp dar au si efecte secundare severe.

Eficacitatea Biobranului in limitarea efectelor toxice ale acestor doua medicamente a fost testata intr-un studiu model pe animale mici care au fost impartite in mai multe grupuri: unora li s-a administrat doar Cisplatin, altora Cisplatin si Biobran (doza mare si mica), altora doar Adriamycin, altora doar Adriamycin si Biobran (doza mare si mica) si un grup de control. Peste 11 zile, Biobranul a fost administrat proportional cu greutatea corporala iar capacitatea sa de a atenua efectele adverse ale medicamentelor chiomioterapice a fost consemnata monitorizand starea organelor, in special a tractului gastrointestinal.

Rezultatele acestor cercetari au aratat ca suplimentarea cu Biobran a ajutat la prevenirea obisnuitei pierderi in greutate la un procent de 72% din pacientii din grupurile pe care

s-au facut testarile. Cei carora li s-a administrat doar Cisplatin au pierdut 1,5% din greutate iar cei carora li s-a administrat doar Adriamycin au luat in greutate 30%.

Pacientii din grupul caruia i-a fost administrata o doza mica de Cisplatin si doza mica de Biobran si-au crescut greutatea cu !!%, in timp ce, celor carora li s-a administrat o Adriamicyn si doza mica de Biobran si-au crescut greutatea cu 46%. Grupul aflat pe Cisplatin si doza mare de Biobran si-a crescut greutatea cu 44% iar grupul aflat pe Adriamycin si doza mare de Biobran si-a crescut greutatea cu 43%. Nici unul dintre pacientii aflati in grupurile carora le-a fost administrat Cisplatin si doza mare de Biobran nu a decedat pe parcursul testarilor, in timp ce, mai multi pacienti aflati in celelalte grupuri, care au primit doze mai mici de Biobran sau nimic altceva, au decedat.

Cercetatorii au raportat ca supravietuitorii care au primit Biobran pareau mai sanatosi, au castigat in greutate si au inregistrat o incidenta mai mica a deteriorarii intestinului gros. Ei au concluzionat ca Biobranul a fost eficace in mentinerea greutatii corporale dupa administrarea dozelor toxice de Cisplatin sau Adriamycin si pacientii au fost protejati impotriva patologiilor gastrointestinale. Ei cred de asemenea, ca Biobranul poate avea un rol de jucat in imbunatatirea calitatii vietiila pacientii care fac chimioterapie.

Testele au fost conduse de cercetatori stiintifici incluzandu-l si pe dr. Hiroaki Maeda, directorul Departamentului de Cercetare si Dezvoltare de la Daiwa Pharmaceutical ; Products Safety Lab of  East Brunswich, New Jersey ; Creative Strategy Inc. din Tokyo. Observatiile lor au fost prezentate la intalnirea anuala a Asociatiei Americane de Gastroenterologie din San Diego, California, in mai 2000.

Imbunatatirea productiei de interferon

Dr. Ghoneum a raportat eficacitatea Biobranului in ajutarea celulelor NK umane infectate cu cellule tumorale, intr-o lucrare din 1996. El a masurat de asemenea cum celulele NK mai sanatoase cresc productia unui tip de interferon, o substanta care imbunatateste capacitatea corpului de a lupta impotriva infectiilor si bolii. S-a descoperit ca celulele NK tratate cu Biobran au fost de doua pana la cinci ori mai eficace in lupta cu celulele tumorale la doar 16 ore dupa ce au venit in contact cu ele. Productia de interferon a crescut de zece ori.

S-a descoperit de asemenea ca imbunatatind activitatea celulelor NK pare sa creasca activitatea celulelor T si B. Dr. Ghoneum explica mecanismul : Biobranul stimuleaza celulele NK, care in schimb determina secretia de gamma interferon. Acesta, in schimb, induce mai departe activarea celulelor sistemului imunitar. Celulele T si B sunt cruciale in mentinerea sanatatii sistemului imunitar.

Efectele antioxidante

Efectul Biobranului, de indepartare a antioxidantilor, a fost testat impotriva a trei tipuri de radicali liberi. Deteriorarea radicalilor liberi este implicata in cele mai multe boli care pun in pericol viata dar si in procesul de imbatranire.

Depinzand de doza, ratele de indepartare au crescut de la 4,4% la 64,6% la primul tip de radical, de la 3,3% la 94,9% la al doilea tip, si de la 11,5 la 72,6 la altreilea tip.

Studiul a fost condus de cercetatori de la Departamentul de Asistenta Medicala a Adultilor si Departamentul de Chirurgie ale Universitatii de Medicina si Farmacie Toyama, in colaborare cu dr. Maeda. S-a concluzionat ca Biobranul are un mare efect de indepartare a radicalilor liberi.

Consolidarea sistemului imunitar

Macrofagele sunt probabil singurele si cel mai important tip de celule ale sistemului imunitar. In mod particular, macrofagele produc molecule care actioneaza ca mediatori ai celulelor. A fost conceput un studiu pentru a determina eficacitatea Biobranului in stimularea macrofagelor de a produce acesti mediatori.

Au fost testate celule umane si de soareci. Rezultatele au arata ca Biobranul a stimulat o activitate puternica in celulele soarecilor si a fost si mai eficace in celulele umane.

Incheind studiul, dr. M. Matsura de la Departamentul de Contaminare si Imunitate al Universitatii de Medicina Jichi a descoperit ca Biobranul este o substanta puternica ce activeaza celulele macrofage la soareci si oameni.

Normalizarea activitatii celulelor NK

Desi efectul benefic al Biobranului asupra activitatii celulelor NK este bine documentat, cercetarile sunt totusi lipsite de explicatii asupra faptului cum afecteaza Biobranul oamenii care au niveluri variabile ale activitatii celulelor NK.

In cercetarile continuate la Universitatea Chiba, a fost demonstrat, asa cum era de asteptat, ca Biobranul creste activitatea celulelor Nk la oamenii cu un numar mic de celule NK, dar si descreste activitatea celulelor NK la oamenii cu un numar mare de celule NK. (Biobran este un imunomodulator si nu pur si simplu un imunostimulator si de aceea este foarte sigur de luat).

S-au recoltat celule albe de la persoane cu o activitate a celulelor NK mai mica cu 20% decat normal si cu 40% peste normal. Celulele au fost apoi cultivate cu Biobran. Celulele cu activitate mai mica a celulelor NK au aratat o crestere semnificativa a activitatii, in timp ce celulele care deja aveau o activitate crescuta a celulelor NK au aratat o crestere mai mica sau nesemnificativa sau chiar o descrestere. Rezultatele sugereaza ca Biobranul normalizeaza activitatea celulelor NK.

O lucrare bazata pe aceste cercetari a fost publicata in editia din octombrie 2002 a Jurnalului Colegiului American de Nutritie.

Disfunctiile ficatului

O echipa de la Universitatea Chiba din Japonia a demarat un test aupra sobolanilor din laborator pentru a corecta lipsa de informatii din cercetarile anterioare asupra eficacitatii Biobranului in abordarea disfunctiilor ficatului.

Cinci grupuri de sobolani cu disfunctii ale ficatului induse carora li s-a administrat Biobran in diferite doze, oral si intern, au fost comparati cu un grup de control de sobolani cu disfunctii ale ficatului dar carora nu li s-a administrat Biobran.

A fost demonstrat ca cele cinci grupuri carora li s-a administrat Biobran au avut o imbunatatire semnificativa a disfunctiilor ficatului comparat cu sobolanii carora nu li s-a administrat Biobran.

Echipa a fost formata din 6 cercetatori de la Scoala Superioara de Stiinta si Tehnologie de la Universitatea Chiba si de la Departamentul de Bioproductii Stiintifice incluzandu-l si pe dr. Maeda de la Daiwa Pharmaceutical. Observatiile au fost publicate in Jurnalul Asociatiei Japoneze pentru Cercetarea Fibrelor Alimentare.

Protejarea impotriva chimicalelor 

Chimicalele toxice din atmosfera sunt cunoscute pentru potentialul lor cancerigen si pot cauza o varietate de alte afectiuni. Pentru ca muncitorii care lucreaza cu chimicalele sunt mai expusi riscului, sunt subiectii ideali pentru a fi testati daca Biobranul ajuta sau nu.

A fost proiectat un studiu pentru examinarea alterarii sistemului imunitar asociata cu expunerea la chimicalele toxice si posibilitatea contracararii toxicitatii chimice utilizand Biobranul.

Au participat la studiu 11 oameni care au fost expusi chimicalelor la locul de munca. Toti aveau semne de disfunctii imunitare si niveluri scazute ale activitatii celulelor NK si un raspuns celular depreciat al celulelor T ajutatoare si B ucigase, care au afectat abilitatea de a lupta impotriva infectiilor.

Pacientilor le-a fost administrata o doza zilnica de intretinere de Biobran de 45mg per kilogram corp (aproximativ 1 g) pentru patru luni. Activitatea celulelor NK a crescut de patru pana la sapte ori la doua si respectiv patru luni. Functiile celulelor T si B au fost mai mari cu 130 - 150%.

Acest studiu, care a fost prezentat la Expozitia si Conferinta AntiImbatranire din Las Vegas din 1999, a aratat ca deprecierea activitatii celulelor NK de catre chimicale poate fi restabilita pe deplin cu Biobran. Academia Americana de Medicina AntiImbatranire si Centrul de Stiinte ale Sanatatii al Universitatii Arizona au sponsorizat conferinta.

Consolidarea sistemului imunitar

Celulele NK contin substante care ajuta la lupta impotriva tumorilor si a anumitor virusuri. Celulele NK elibereaza factorul de tumora necrozata (TNF) – care pare sa joace un rol in spargerea celulelor canceroase si interferonul, care se interfereaza cu o divizie de celule canceroase si poate incetini cresterea tumorii.

Pe parcursul desfasurarii procesului, moleculele se leaga pe suprafata celulelor NK care sunt de asemenea activate. Aceste molecule alerteaza celulele T ca un atac se desfasoara asa ca ele se pot alatura raspunsului.

Un studiu de laborator a fost desfasurat pentru a vedea daca dozele mici sau mari de Biobran pot imbunatati functionarea celulelor NK pentru a raspunde la acesti modulatori ai sistemului imunitar.

Rezulatatele au ratat ca Biobranul a fost eficace in cresterea productiei factorului de tumora necrozata. Productia a  crescut de 22 de ori utilizand o doza mica de Biobran si de 47 de ori utilizand o doza mare de Biobran.

Productia de interferon a inregistrat de asemenea o crestere desi la niveluri mai mici decat productia de factor de tumora necrozata. In studiu au fost testate de asemenea substantele desemnate sa ajute reaspunsurile imunitare specifice. Biobranul a stimulat de asemenea aceste substante.

In plus, Biobranul a ajutat la imbunatatirea capacitatii interleukinei-2 de a reactiona. Interleukina-2 este o citokina, o substanta care poate imbunatati raspunsul natural al corpului la infectii si boli.

Biobranul are nevoie de ajutorul citokinelor pentru a fi eficace in consolidarea celulelor NK. Celulele NK activate de interleukinele-2 stimuleaza eliberarea factorului de tumora necrozata si a interferonului.

Cercetatorii au concluzionat ca Biobranul poate fi folosit ca un mijloc sigur de stimulare a sistemului imunitar, in mod deosebit in lupta impotriva cancerului si a anumitor virusuri si de asemenea ca un tratament alternativ sau coroborat cu alte tratamente.

Dr. Ghoneum de la Departamentul de Neurobiologie, Microbiologie si Imunologie al Universitatii California din Los Angeles si dr. A. Jewett de la acelasi departament al aceleiasi universitati au publicat o lucrare detaliind aceste observatii in anul 2000 in revista de Prevenire si Detectare a Cancerului, publicatia oficiala a Societatii Internationale de Oncologie Preventiva.

 

CE SPUN MEDICII DESPRE BIOBRAN

Va prezentam o selectie a  medicilor englezi pentru care Biobranul este un instrument valoros.

Semnificatia clinica a produsului BioBran in imunoterapia cancerului.
Biobran este produsul numarul 1 in combaterea cancerului, a afectiunilor tumorale, elimina efectele secundare ale radioterapiei si chimioterapiei. Pretul unui pachet de BioBran 1000 costa 392 RON iar vanzarea de BioBran 1000 este facilitata de Echipa Ekilibrium. Cumpara BioBan 1000 la pretul de 392 RON.

 

Dr. Patrick Kingsley  

Experienta dr. Patrick Kingsley, care a lucrat pentru companii farmaceutice si a pus la punct teste clinice pe chimicale si medicamente este aratata in abordarea sa fata de noii pacienti.

Pacientii bolnavi de cancer care viziteaza cabinetul de langa Loughborough, Leicestershire, sosesc intr-o multitudine de stari – de la cei care abia au fost diagnosticati si exploreaza tratamente alternative, la cei care sunt constienti ca poate fi ultima lor resursa dupa ce au trecut prin interventii chirurgicale , chimioterapie si radioterapie. Majoritatea vin cu un sistem imunitar care este intr-o stare foarte proasta. La prima lor vizita, pacientii sunt supusi unor teste extinse care sa determine cu precizie ce se petrece in corpul lor. Testele care indica forta sistemului imunitar sunt printre cele mai importante.

Dr. Kingsley a utilizat un test cu gamma interferon pentru a masura activitatea celulelor NK, posibil cea mai importanta abordare a sistemului imunitar. Utilizand un titru de referinta intre 3.000-10.000, el a spus ca a avut pacienti a caror activitate a celulelor NK a crescut de la mai putin de 50 la venire la peste 100.000 dupa tratament.

In mod similar dr. Kingsley a utilizat testul cu interleukinele-2 pentru a masura activitatea celulelor TH1, care sunt importante in ajutarea celulelor in lupta impotriva tumorilor, si testul cu interleukinele-12 pentru a masura activitatea macrofagelor si celulelor dendritice, amandoua importanti luptatori impotriva cancerului.

El se mandreste ca croit programme de tratament individualizat dezvoltate in peste treizeci de ani de practica a ceea ce el numeste medicina nutritionala si a mediului inconjurator. Regimul alimentar si nutritia formeaza o parte cheie a programului de tratament. El utilizeaza de asemenea enzime digestive, antioxidanti, acidophilus, coenzima Q10 si produse pe baza de plante.

Sunt anumite lucruri cum ar fi Biobranul pe care il folosesc pe toti pacientii mei astazi. Gasesc ca Biobranul este un produs surprinzator de bun pentru stimularea sistemului imunitar.

Cea mai mare parte a pacientilor sunt diagnosticati cu cancer de san, restul suferind de cancer intestinal, cancer de plamani, mielom multiplu, tumori ale creierului sau leucemie.

Un medic responsabil ezita in a folosi cuvantul vindecat.   Eu spun doar ca sunt multi pacienti cu scleroza multipla sau cancer care s-au prezentat la mine, au scapat de simptome si au ramas asa practic cat s-a putut de mult.

Oricum, rezultatul nu este fericit intotdeauna. Au fost pacienti care au ajuns la mine intr-o stare foarte, foarte proasta si mi-am pus intrebarea ce sanse mai sunt de a-i ajuta ? Dar daca ei vor sa incerc, voi incerca ! Chiar si rudele celor care au decedat cred ca Biobranul i-a ajutat sa-si prelungeasca viata pentru o lunga perioada de timp.

Biobranul este una dintre multele arme pe care le-a folosit in lupta impotriva cancerului. El l-a folosit de asemenea impotriva infectiilor, in bronsite si pentru evitarea gripei. El insusi il ia pentru diverse afectiuni, o data utilizandu-l chiar cand a avut un panaritiu la deget. Este uimitor de eficace.  Aproape dupa primele doua doze situatia a inceput sa revina la normal.

El a utilizat de asemenea Biobranul atunci cand a calatorit in afara tarii. Iau doza pe o zi de Biobran inainte sa ma urc in avion pentru a ma asigura ca sistemul meu imunitar este stimulat astfel incat orice infectie as contacta sa o pot tine sub control.

Semnificatia clinica a produsului BioBran in imunoterapia cancerului.
Biobran este produsul numarul 1 in combaterea cancerului, a afectiunilor tumorale, elimina efectele secundare ale radioterapiei si chimioterapiei. Pretul unui pachet de BioBran 1000 costa 392 RON iar vanzarea de BioBran 1000 este facilitata de Echipa Ekilibrium. Cumpara BioBan 1000 la pretul de 392 RON.

 

Dr. Ben Pfeifer

Dr. Ben Pfeifer a adunat date despre 1.250 de pacienti cu cancer de prostata care au primit asistenta la Clinica Aeskulap de langa Zurich de-a lungul uneiperioade de trei ani. El crede ca are dovezi convingatoare ca abordarea  fitoterapica a bolii produce beneficii majore.

El utilizeaza Biobranul coroborat cu Postasol, compus din mai multe extracte de plante si un complex pe baza de curcumina.

Dr. Pfeifer afirma :  In ultimii cincisprezece ani am vazut intre 1.000 si 1.500 de pacienti cu cancer de prostate. Consultandu-i pe multi dintre ei am invatat un singur lucru si anume ca in stadiul terminal al cancerului de prostata chimioterapia nu are prea multe de oferit. De aceea moi-am indreptat atentia catre fitoterapie.

Terapiile recunoscute astazi pentru cancerele de prostata metastazice sunt suprimarea secretiei androgenice (terapia hormonala), chimioterapia sau sa nu faci nimic (asteptare activa ). Am fost descurajat de aceasta abordare. Asa ca am incercat sa dezvolt un protocol fitoterapeutic.

El a utilizat Biobranul ca o parte a acestei abordari, in principal pentru capacitatea sa de a stiumula celulele NK.

 Vazand Biobranul am vrut sa stiu daca este important ca activitatea celulele NK sa creasca la pacientii bolnavi de cancer . Pacientii bolnavi de cancer de plamani aveau o activitate redusa cu 20% a activitatii celulelor NK, cei cu cancer de colon cu 30%, cei cu cancer de san cu 45% iar cei cu cancer de prostata cu 25%.

El a considerat ca cifrele sunt semnificative pentru a merita investigarea daca Biobranul poate fi eficace in cresterea activitatii celulelor NK ale pacientilor sai.

El a administrat timp de 6 saptamani 2g de Biobran pe zi unui numar de 15 pacienti cu cancer de prostat diseminat. Toti au aratat o crestere a activitatii celulelor NK, de la aproximativ 90% la 200%.

Global el a spus ca exista o imbunatatire a starii generale la 70% din pacientii care au utilizat terapia folosita la clinica sa. El a obtinut o scadere cu 50% a nivelului antigenului specific prostatic (PSA) la 65% din pacientii sai. El a observat ca durerea legata de tumora s-a diminuat in 70% din cazurile care au avut astfel de dureri inainte de inceperea terapiei.

Semnificatia clinica a produsului BioBran in tratamentul cancerului.
Biobran este produsul numarul 1 in combaterea cancerului, a afectiunilor tumorale, elimina efectele secundare ale radioterapiei si chimioterapiei. Pretul unui pachet de BioBran 1000 costa 392 RON iar vanzarea de BioBran 1000 este facilitata de Echipa Ekilibrium. Cumpara BioBan 1000 la pretul de 392 RON.

 

Dr. Julian Kenyon

Dr. Julian Kenyon este un cercetatator constant al cailor mai eficace de stimulare a imunitatii celulelor. In cabinetul sau de la Clinica Dove de langa - Wichester, Hampshire si Londra – a inclus o varietate de tratamente care includ acupunctura, dozele mari de vitamina C si ciupercile medicinale.

Fondatorul si presedintele Societatii Britanice de Medicina Integrata, dr. Kenyon a lucrat in China si are peste 25 de ani de experienta. El a inclus Biobranul in tratamentele sale si utilizeaza proteoglicanii pentru a stimula sistemul imunitar.

Un preparat proteoglicanic este o proteina careia i s-a adaugat un monozaharid care poate fi xyloza, manoza sau arabinoza. Exista o intreaga categorie de monozaharide, explica dr. Kenyon.

Aceste preparate furnizeaza cai interesante inauntrul celulei. Proteinele se infig in membrana celulei dar zaharurile se infig in afara ca o antena. Practic Biobranul pare sa conecteze matricea unei celule la alta. Matricea este materialul in care este asezata celula, ele trebuind sa fie conectate, de aceea cred ca este fundamental ca preparatele proteoglicanice sau glicoproteinele sa conecteze matricele. Dr. Kenyon admite ca aceasta teorie nu este pe de-a-ntregul dovedita dar exista o convingere puternica.

Dr. Kenyon crede ca taratele de orez modificate din care este derivat Biobranul, face posibil ca el sa fie mai bine absorbit in sistemul digestiv si sange. Capacitatea sa de a ajuta la cresterea raspunsului imunitar mediat celular, face ca acest supliment sa fie eficace in combaterea unor boli cum ar fi cancerul. Raspunsul imunitar mediat celular este un raspuns antiviral si antibacterian eficace care este de asemenea si un easpuns antitumoral eficace. Acesta este un tip de raspuns imunitar care la nivel global se agraveaza, probabil din cauza ca poluarea impinge raspunsul imunitar uman spre fabricarea prea multor anticorpi.

La pacientii bolnavi de cancer, vorbind la modul general, peste 80% au un pronuntat raspuns imunitar TH2 (un raspuns umoral asociat cu producerea anticorpilor). Este o miscare fantastica departe de imunitatea mediata celular (raspunsul imunitar TH 1). De aceea asteptam o crestere a incidentei cancerului.

Exista studii in care se arata ca daca ai un pacient bolnav de cancer si il tratezi cu ajutorul chimioterapiei si radioterapiei si ii distrugi sistemul imunitar, daca reusesti sa ii aduci apoi la normal imunitatea mediata celular, pacientul are 50% sanse mai mici de recidiva a cancerului. 

Studiul facut de dr. Kenyon s-a bazat pe utilizarea ciupercilor medicinale in stimularea sistemului imunitar.

La sfarsit, dr. Kenyon a concluzionat: Biobranul este usor de luat, este sigur, nu are efecte secundare, poate fi luat in cantitate mare si ajuta in bolile grave.

Daca ai o functionare deficitara a imunitatii mediate cellular iti voi administra Biobran. Nu exista nici un medicament conventional care sa aiba atatea intrebuintari sis a fie asa eficace.

Semnificatia clinica a produsului BioBran in tratamentul cancerului.
Biobran este produsul numarul 1 in combaterea cancerului, a afectiunilor tumorale, elimina efectele secundare ale radioterapiei si chimioterapiei. Pretul unui pachet de BioBran 1000 costa 392 RON iar vanzarea de BioBran 1000 este facilitata de Echipa Ekilibrium. Cumpara BioBan 1000 la pretul de 292 RON.

 

Prof. Dr. Serge Jurasunas

Profesorul Serge jurasunas este de peste 35 de ani medic naturopat. De peste 20 de ani trateaza pacienti bolnavi de cancer cu mai multe tipuri de produse la clinica sa din Lisabona si Institutul de Terapii Holistice.

Cum el deja utiliza tratamente eficace i-a luat o vreme pentru a lua in seama beneficiile Biobranului. Punctul de cotitura a fost atunci cand a trebuit sa tratateze pacienti bolnavi de cancer.

Cand i-am administrat unui pacient Biobran, antigenul specific al prostatei a scazut. Cand l-am trecut pe altceva, PSA-ul (antigen specific al prostatei) sau a crescut din nou. Aceasta experienta l-a facut sa ia Biobranul mai in serios.

Acum afirma ca: Am descoperit ca in multe cazuri este cel mai bun produs, nu doar in cancerele de prostate ci si in tumorile plamanilor. Am rezultate bune de asemenea si cancerele de san.

Am observat ca Biobranul stimuleaza sistemul imunitar mai mult decat orice alt produs. Oamenii simt diferenta. Ei se simt mai puternici.

Dr. Jurasunas utilizeaza Biobranul cu produse dezvoltate de el, incluzand Anoxe, care contine o gama larga de antioxidanti si “factori alimentari cu numeroase implicari in cancer”. El pune mare pret pe tehnicile de diagnosticare, incluzand iridiologia si microscopul cu rezolutie mare si contrast de faza. El este un vindecator si subliniaza importanta detoxifierii pentru a reduce tulburarile intestinale ca o premisa in tratarea cu succes a cancerului.

Semnificatia clinica a produsului BioBran in tratamentul cancerului.
Biobran este produsul numarul 1 in combaterea cancerului, a afectiunilor tumorale, elimina efectele secundare ale radioterapiei si chimioterapiei. Pretul unui pachet de BioBran 1000 costa 392 RON iar vanzarea de BioBran 1000 este facilitata de Echipa Ekilibrium. Cumpara BioBan 1000 la pretul de 392 RON.

 

Dr. Roger Lichy

Prin natura tehnicilor pe care el le utilizeaza – incluzand meditatia, vizualizarea si psihoterapia – rezultatele dr. Lichy fiind deschise la provocare acelora care se simt mai confortabil cu datele statistice seci.

Eu nu masor succesul in termeni de viata si de moarte, spune el. Eu masor succesul in cat de bine se simt pacientii in pielea lor, cat de eficaci sunt in ceea ce fac si in ajutorul pe care li-l dau pentru a-si administra simptomele.

Fost medic generalist, dr. Lichy a cedat din cauza unei pneumonii datorita epuizarii in timp ce lucra la Serviciul National de Sanatate iar pneumonia a dus la deteriorarea dureroasa a sanatatii sale. Boala l-a lasat aproape infirm si deziluzionat definitiv de limitele medicinei alopate.

Dr. Lichy si-a parasit cabinetul si si-a schimbat stilul de viata restabilindu-si gradual sanatatea. Contactat de o fosta colega – asistenta sefa pensionata – care a devenit specialist in plante, a inceput sa-si manifeste interesul in medicina alternativa. El a facut cursuri de homeopatie si a dezvoltat expertize in alte discipline complementare. In acelasi timp a devenit medic principal la renumitul Centru de Ajutor pentru Cancer din Bristol, unde inca este unul dintre cei doi medici coordonatori.

El admite ca, asa cum se intampla cu multi medici care practica medicina alternativa, este ultimul resort pentru oamenii carora le-a fost spus ca medicina alopata nu mai poate face nimic pentru ei.

Majoritatea oamenilor care vin la mine sunt in stadiu terminal sau enorme depozite canceroase. Tehnicile pe care ii invat  - meditatia, vizualizarea si utilizarea homeopatiei – dureaza cateva saptamani, chiar o luna sau doua sa devii iscusit la meditatie. Pentru ca facem totul dintr-o data, pot sa treaca doua, trei, patru saptamani inainte de a sti cum sa faca o sesiune de vizualizare care sa ii ajute sa intre in contact cu emotiile lor.

Biobranul este o cale rapida de a-i ajuta sa-si ridice de la pamant sistemul imunitar. Exista o harta pe care noi o folosim. Imaginati-va ca activitatea celulelor NK la nastere este de 100. Dupa traumele copilariei, cele din scoala si prima dezamagire in dragoste, sistemul imunitar este un pic mai slabit cu fiecare trauma emotionala – divort, slujba, somaj.

 O data ce ajunge la sub 30% eficacitate, acesta este punctual de la care incepem sa ne imbolnavim de cancer. Deci activitatea celulelor NK pentru o persoana bolnava de cancer este de 30% sau mai mica. In mod normal activitatea este de 60-70%. Inevitabil fundamentarile medicale vor contesta asemenea asertiuni.

Duapa ce un numar de doctori au fost satisfacuti de cercetarile ce le-au fost prezentate, Biobranul este acum recunoscut ca o componenta legitima a programelor de tratament de catre medici de la Centrul de Ajutor pentru Cancer din Bristol. Deoarece Biobranul a fost introdus relativ recent, nici o informatie nu a fost comparata cu eficacitatea sa. Centrul nu este o clinica. Legal este un asezamant educational, ceea ce inseamna ca toate tratamentele sunt oferite ca optiuni, pacientii alegandu-si singuri cursurile.

Concluzii:

Folositi administrarea orala de BioBran combinata cu injectarea intra venoasa de BRP ca imunoterapie in tratamentul pacientilor cu cancer. Au fost obtinute efecte clinice si rezultate bune ale testelor (parametrii tumorii si imunitatea).

 

Semnificatia clinica a produsului BioBran in imunoterapia cancerului.
Biobran este produsul numarul 1 in combaterea cancerului, a afectiunilor tumorale, elimina efectele secundare ale radioterapiei si chimioterapiei. Pretul unui pachet de BioBran 1000 costa 392 RON iar vanzarea de BioBran 1000 este facilitata de Echipa Ekilibrium. Cumpara BioBan 1000 la pretul de 392 RON.

(cuvinte cheie Biobran: biobran, bio bran, MGN 3 Arabinoxilan, imunostimulent, terapia antineoplazica, terapia anticanceroasa, sistem imunitar, imbunatateste sistemul imunitar, adjuvant in chimioterapie, reduce efectele negative ale chimioterapiei, tratamentul leucemiei, leucemia, cancer de san, cancer de ficat, cancer de prostata, cancer la prostata, cancer, efectele imunitatii, imunitatea in cancer, tratament naturist, natural, tratament naturist al cancerului, prevenirea cancerului, prevenirea naturala a cancerului, prelungirea vietii bolnavului de cancer, tratament eficient al cancerului de san, tratament eficient al cancerului de prostata, tratament eficient al cancerului de colon, tratament eficient al cancerului de plaman, tratament eficient al cancerului hepatic, tratament cancer cu metastaze, tratament eficient cancer grad 4, tratament eficient cancer grad 2, 3, refacerea naturala a imunitatii, lupta eficient impotriva cancerului, creste pofta de mancare, creste rezistenta organismului la imbolnaviri, creste imunitatea impotriva virusilor, cel mai bun impotriva cancerului, cel mai bun in tratamentul cancerului)

 

Va mai recomandam:
Pau dŽArco
OxyE + Siliciu
OxyDHQ

 

css cds
Cauta
csj cdj

Despre Nutritie
Dieta de slabit pe baza de carne
Mancarea de la KFC
Grupe de alimente
Plante medicinale
Index alfabetic al afectiunilor care se trateaza cu ajutorul plantelor medicinale
Stiri de ultima ora
Un nou remediu impotriva gripei
Viitura toxica din Ungaria ajunge azi in Romania
Namolul toxic care vine din Ungaria contine tone de arsenic si mercur
Catastrofa din Ungaria, mai grava decat scurgerea de cianuri de la Baia Mare
E-urile ameninta sanatatea
Rolul efortului fizic in diabetul zaharat
Terapia Gerson
Terapia Gerson
Dr.Max Gerson - O metoda naturala eficienta pentru tratarea cancerului
Vremea vindecarii. Un triumf asupra cancerului. Terapia viitorului
Tratament cancer
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Noutati in tratamentul cancerului
15 motive principale care justifica puritatea Zeolitului lichid imbunatatit cu DHQ
UNEORI E BINE SA TE INDOIESTI, SA GANDESTI TU PENTRU TINE !
Tratamentul cancerului
Tratament cancer - apa saracita in deuteriu
Administrare Apa saracita in deuteriu
LINK-uri utile
ANPC
cs
  arrow   Cum comand   arrow   Oferte Speciale   arrow   Spiritualitate   arrow   Parteneri   arrow   Video   arrow   Alimentatie
cd

Disclaimer
 

Copyright © tratamentcancer.ro 2009-2014. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Tratamentcancer.ro si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 
csj   cdj
 
Infiintare firma   detoxifiere si deparazitare   Zeolit   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   zeoliti   Dr. Hulda Clark