css Prima pagina cds css Produse noi cds css Cum comand cds css Oferte Speciale cds css Parteneri cds css Alimentatie cds css Video cds css Spiritualitate cds css Stiri cds css Contact cds
css Cosul de cumparaturi este gol cds
css   cds
sts drs
 

Produse
Carti
Oferte
Aparate
Accesorii
Tratament deparazitar si detoxifiant
Tratament cancer general
Tratament cancer mamar
Tratament cancer de piele
Tratament cancer de prostata
Tratament candidoza
Tratament cerebral
Tratament de col uterin
Tratament colorectal
Tratament energetic
Tratament al epidermei
Tratament esofagian
Tratament gastric
Tratament hepatic
Tratament hipofiza
Tratament limfatic
Tratament laringian
Tratament mamar
Tratament osos
Tratament de prostata
Tratament pulmonar
Tratament renal
Tratament testicular
Tratament sistem imunitar
Vitamine
Celule stem
Produse VitaCrystal
Produse de uz extern
Terapia Gerson
Diete anticancer
Ingrijire personala

css cds
 
 
Euro EUR 4.4834
Dolar SUA USD 3.5031
cad CAD 3.5994
gbp GBP 5.6099
 
csj cdj

css cds
 
Din:
In:
Suma:
Valoare:
 
csj cdj

Ingrijire personala
Detoxamin Antitabac

 

Pret : 65 RON

*TVA inclusCod : 343

Marca:Detoxamin

STOC DISPONIBIL !
Acest produs este pe stoc si va poate fi livrat imediat.

 

  DESCRIERE

 

Detoxamin Antitabac

Pret Detoxamin Antitabac: 65 lei

O decizie sanatoasa a oricarui fumator!

Detoxamin Antitabac (TTC10 purificator de tigari) este un produs nou si revolutionar, care creeaza o punte intre caracterul daunator al fumului de tigara si placerea de a fuma obicei care, de regula, devine si un stil de viata.

Se stie ca de tigari cauzeaza multe boli cronice si incurabile, dar este si mai cunoscut faptul ca fumatul este un fenomen social foarte raspandit si un obicei greu de vindecat. TTC-10 este un produs nou si revolutionar, care creeaza o punte între caracterul daunator al fumului de tigara si placerea de a fuma  obicei care, de regula, devine si un stil de viata. Prin metoda absorbtiei cristaline prin activarea tribomecanica a granulelor de zeolit obtinute, TTC-10 elimina o mare parte din substantele daunatoare din tutun, înainte sa aprindeti tigara!!! De aceea, în loc sa va sugeram sa va lasati de fumat  lucru care, pentru multi, este o misiune imposibila  noi va sfatuim sa nu va mai dati voie sa fumati nicio tigara care nu a fost purificata de produsul de neînlocuit TTC-10.
Principiul de functionare se bazeaza pe potentialul ridicat de ionizare si absorbtie al zeolitului si pe solutia tehnologica unica a microcurentilor de aer introdusi în structura de baza a TTC-10, prin care se genereaza instantaneu un mediu de pH ideal în pachetul de tigari, care face posibila eliminarea substantelor toxice din tutun. Toxinele eliminate se leaga stabil în structura tetraedrica a zeolitului. Eficacitatea este proportionala cu lungimea expunerii la actiunea zeolitului si invers proportionala cu distanta, iar actiunea cea mai intensa este în locul de contact al tigarii cu TTC-10, unde efectul optim se obtine chiar si dupa 30 de minute. Pe langa cele mai cunoscute substante daunatoare din tutun  nicotina, gudronul, monoxidul de carbon si gazele din fumul de tigara, sunt cunoscute în total 43 de substante cancerigene, precum si 4000 de alte substante daunatoare, dar nu s-a identificat nicio substanta folositoare. Pe langa acestea, industria tutunului mai adauga în tigari înca 600 de componente chimice. Sulful se adauga pentru a da o culoare galbuie tutunului de slaba calitate. Plumbul se adauga pentru a corecta gustul si, din cauza acestui ingredient, fumatorii simt adesea un gust metalic în gura. Pentru stabilizarea umiditatii se adauga antigel. Pentru a se împiedica faramitarea scrumului se adauga fibre de azbest, iar pentru a se obtine o culoare albicioasa se adauga dioxid de titaniu. În final, mai trebuie sa mentionam ca, prin arderea hartiei si a tutunului, se formeaza seleniura de hidrogen, care este de doua sute de ori mai otravitoare decat acidul cianhidric.

Prin metoda absorbtiei cristaline prin activarea tribomecanica a granulelor de zeolit obtinute, Detoxamin Antitabac TTC 10 (purificator tigari - pana la 100 pachete) elimina o mare parte din substantele daunatoare din tutun, inainte sa aprindeti tigara.

De aceea, in loc sa va sugeram sa va lasati de fumat lucru care, pentru multi, este o misiune imposibila noi va sfatuim sa nu va mai dati voie sa fumati nici o tigara care nu a fost purificata de produsul de neinlocuit TTC 10 (Tobacco Toxin Cleanser).

Folosirea purificatorului de tigari Detoxamin Antitabac TTC-10 va deveni si obiceiul Dumneavoastra sanatos, care va completeaza ritualul zilnic de fumat.

 Mod de întrebuintare Detoxamin Antitabac:

TTC-10 are un design care îi permite sa încapa în pachetul de tigari si sa ocupe locul unei tigarete standard. Dupa ce ati luat prima tigara dintr-un pachet nou, puneti în locul acesteia TTC-10, care va ramane în pachet pana la ultima tigara.

Apoi, produsul se transfera din pachetul vechi, consumat în pachetul nou. De aceea, folosirea TTC-10 va deveni si obiceiul Dumneavoastra sanatos, care va completeaza ritualul zilnic de fumat.

Vanzarea de Zeolit Detoxamin Antitabac este facilitata de TratamentCancer.ro

 ORANGE  0748034404 | COSMOTE 0769470786 | VODAFONE 0730514767

 

Va mai recomandam:
Aloe Vera Ferox Esse...
Zeolit Detoxamin Alc...
Zeolit Detoxamin Aca...

 

css cds
Cauta
csj cdj

Despre Nutritie
Dieta de slabit pe baza de carne
Mancarea de la KFC
Grupe de alimente
Plante medicinale
Index alfabetic al afectiunilor care se trateaza cu ajutorul plantelor medicinale
Stiri de ultima ora
Un nou remediu impotriva gripei
Viitura toxica din Ungaria ajunge azi in Romania
Namolul toxic care vine din Ungaria contine tone de arsenic si mercur
Catastrofa din Ungaria, mai grava decat scurgerea de cianuri de la Baia Mare
E-urile ameninta sanatatea
Rolul efortului fizic in diabetul zaharat
Terapia Gerson
Terapia Gerson
Dr.Max Gerson - O metoda naturala eficienta pentru tratarea cancerului
Vremea vindecarii. Un triumf asupra cancerului. Terapia viitorului
Tratament cancer
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Tratarea cancerului cu regimul Oshawa
Noutati in tratamentul cancerului
15 motive principale care justifica puritatea Zeolitului lichid imbunatatit cu DHQ
UNEORI E BINE SA TE INDOIESTI, SA GANDESTI TU PENTRU TINE !
Tratamentul cancerului
Tratament cancer - apa saracita in deuteriu
Administrare Apa saracita in deuteriu
LINK-uri utile
ANPC
cs
  arrow   Cum comand   arrow   Oferte Speciale   arrow   Spiritualitate   arrow   Parteneri   arrow   Video   arrow   Alimentatie
cd

Disclaimer
 

Copyright © tratamentcancer.ro 2009-2014. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Tratamentcancer.ro si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 
csj   cdj
 
Infiintare firma   detoxifiere si deparazitare   Zeolit   Ekilibrium - Produse naturiste superioare   zeoliti   Dr. Hulda Clark